Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه مسابقات قهرمانی کشور قایقرانی اسلالوم در دو بخش کانو اسلالوم و کایاک اسلالوم در استان البرز برگزار شد که در آن قایقرانی کرمانشاه هیچ سهمی از مدال‌های توزیع شده در این رقابت‌ها، نه در بخش آقایان و نه در بخش بانوان نداشت.

خالی ماندن دست کرمانشاه از این رقابت‌ها درحالی است که با وجود پتانسیل های بالا و قایقرانان ملی پوشی همچون دنیا محمدی و امیرمحمد فتاح پور یکی از استان‌های مطرح قایقرانی اسلالوم در کشور محسوب می‌شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنظور که رئیس هیات قایقرانی می گوید با وجود مشکلاتی که در قایقرانی اسلالوم کرمانشاه وجود دارد، شاید دیگر نتوان چشم انداز روشنی را برای این بخش تصور کرد و اینگونه قایقرانی آبهای خروشان کرمانشاه به ایستگاه آخر خود نزدیک می‌شود.

ناجی پیمان در گفت و گو با ایسنا، نداشتن فضای تمرینی مناسب قابل دسترس را مهمترین مشکل کنونی قایقرانی اسلالوم کرمانشاه دانست و اظهار کرد: هرچند این مسابقات در دو بخش آقایان و بانوان برگزار شد، اما از استان کرمانشاه تنها یک نفر به این مسابقات اعزام شده بود.

وی بابیان اینکه دنیا محمدی ملی پوش قایقرانی ایران تنها اعزامی استان کرمانشاه به این مسابقات بود، گفت: علیرغم اینکه دنیا محمدی یکی از شاخص ترین قهرمانان قایقرانی آبهای خروشان در ایران است، اما بنا به دلایلی نتوانست عملکرد خوبی داشته باشد و مدالی کسب کند.

رئیس هیات قایقرانی استان در پاسخ به اینکه چرا در بخش مردان نماینده ای در این مسابقات نداشتیم، عنوان کرد: امیرمحمد فتاح پور دیگر ملی پوش کرمانشاهی قایقرانی اسلالوم ایران است که به دلیل شرایط کرونایی کنونی حاضر به حضور در این مسابقات نشد و اگر شرکت می کرد قطعا مدال می‌گرفت.

وی در ادامه با تاکید براینکه وضعیت بگونه ای است که چشم انداز خوبی پیش روی قایقرانی اسلالوم کرمانشاه ترسیم نمی‌شود، گفت: هرچند پتانسیل های بسیار خوبی در این رشته داریم و در بالاترین سطح کشوری هستیم، اما از آنجایی که فضای تمرینی مناسب قابل دسترسی نداریم، نمی توان آینده خوبی برای آن ترسیم کنیم.

ضیایی اعلام کرد: تمرین و مسابقات رشته اسلالوم قایقرانی باید در رودخانه های خروشان انجام گیرد و از سوی دیگر به پیست، حمل و نقل، تجهیزات خاص و حمایت های مالی نیاز دارد، درحالی که اینها را در دسترس نداریم.

وی اضافه کرد: درحالیکه استان‌های دیگر مخصوصا استان‌های شمالی و جنوبی شرایط خوبی برای تمرین دارند، نزدیک ترین رودخانه برای تمرین ورزشکاران ما رودخانه سیروان در شهرستان پاوه است که حدود دو و نیم تا سه ساعت برای رفتن به آنجا باید طی مسیر کنیم.

رئیس هیات قایقرانی استان تاکید کرد: در کنار مشکل بُعد مسافت، تمرین در این رودخانه خطرات احتمالی نیز دارد که همیشه برای جلوگیری از وقوع آن سختی هایی را متحمل می‌شویم.

وی با بیان اینکه با وجود همه دشواری ها همچون بعد مسافت، انتقال تجهیزات و خطرات احتمالی، قایقرانان کرمانشاهی گاه و بیگاه برای تمرین در این رودخانه به پاوه می‌روند، گفت: همچنین در این رشته کمبود امکانات هم وجود دارد، تاجایی که در حال حاضر فقط دو قایق داریم و برای خرید دو قایق دیگر حداقل به 35 میلیون تومان پول نیاز است که هیات توان پرداخت چنین هزینه ای را ندارد.

ضیایی یادآور شد: متاسفانه نه تنها در اسلالوم بلکه برای سایر رشته های زیرمجموعه قایقرانی شرایط تمرینی مناسبی نداریم، بگونه ای که پس از خشک شدن دریاچه شهربازی هر هفته برای تمرین قایقرانان به سراب نیلوفر می رویم و مجبور به پرداخت اجاره بها به مجموعه نیز هستیم.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر نزدیک‌ترین فضا برای تمرین دریاچه سد شیان در اسلام آبادغرب است که حدود دو ساعت رفت و برگشت به آن طول می کشد.

کرمانشاه 17 ورزشکار اردونشین تیم های ملی رشته‌های مختلف قایقرانی دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كرمانشاه استانی ورزشی قایقرانی اسلالوم برای تمرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۰۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دختران قایقران ایران تاریخ سازی کردند

به گزارش همشهری آنلاین، در آخرین روز مسابقات قایقرانی رویینگ قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک پاریس، دختران ملی‌پوش ایران توانستند با تاریخ‌سازی صاحب سومین سهمیه المپیک برای ایران شوند.

قایق ایران با ترکیب مهسا جاور و زینب نوروزی در فینال A رویینگ دونفره سبک وزن زنان دوم شد و علاوه بر کسب مدال نقره به سهمیه المپیک رسید. برای اولین بار رویینگ ایران در بازی‌های المپیک سهمیه دونفره گرفت.

در این ماده نمایندگان سنگاپور، فیلیپین، ازبکستان، ژاپن، ایران و ویتنام به رقابت پرداختند.

دو قایق اول موفق به گرفتن سهمیه المپیک شدند.

مسابقات قایقرانی رویینگ قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک پاریس به میزبانی کره‌جنوبی برگزار شد.

کد خبر 845917 منبع: خبرورزشی برچسب‌ها ویژه ورزشی المپیک قایقرانی

دیگر خبرها

  • درخشش دختر بابلسری در مسابقات قایقرانی کشوری
  • سهرابیان: کسب ۵ سهمیه برای ورزشکاران قایقرانی قوت قلب است/ می‌توانستیم در کایاک ۲ نفره و کانو هم سهمیه بگیریم
  • ۴ سهمیه قایقرانی چاشنی تاریخ‌سازی دختران ایران
  • ۴ سهمیه با قایقرانی چاشنی تاریخ‌سازی دختران ایران
  • دختران قایقران ایران تاریخ سازی کردند
  • سه سهمیه المپیکی ایران در قایقرانی
  • نبی رضایی در کانوی 1000 متر المپیکی شد
  • اولین سهمیه المپیک قایقرانی نصیب فاطمه مجلل شد
  • نبی رضایی سهمیه کانوی المپیک را کسب کرد/ دومین سهمیه برای قایقران
  • خیبر به‌دنبال قایقرانی در دریای بابل