Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور وزیر بهداشت در امور سلامت از نحوه اجرای دستورالعمل های پیشگیری و درمان بیماری کرونا در شهرستان شهریار بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران ؛ دکتر آسایی،مشاور وزیر بهداشت در امور سلامت با حضور در شهرستان شهریار، نحوه اجرای دستورالعمل های پیشگیری و درمان بیماری کرونا و اقدامات انجام شده توسط شبکه بهداشت و درمان شهریار را مورد بازدید و بررسی قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور وزیر بهداشت در امور سلامت با هدف تطبیق فرآیندهای اجرایی شبکه بهداشت و درمان با دستورالعمل‌های مربوط به پیشگیری، کنترل و درمان بیماری کرونا، از مراکز منتخب خدمات سرپایی غربالگری و درمان بیماری کرونا شهرستان شهریار ، بیمارستان امام سجاد(ع) و مرکز توانبخشی بیماران اعصاب و روان بانوان مهرآیین بازدید نمودند.

در بازدید از دو مرکز منتخب خدمات سرپایی غربالگری و درمان بیماری کرونا ، نحوه اجرای فرآیندهای تدوین شده شامل پذیرش، ویزیت پزشک، نمونه گیری، ارجاع به بیمارستان، مدیریت پسماند عفونی، رعایت فاصله گذاری فیزیکی و... مورد بررسی قرار گرفت.  

مراکز منتخب خدمات سرپایی غربالگری و درمان بیماری کرونا ، باهدف کاهش تعداد مراجعات و حذف ایاب و ذهاب غیر ضروری و تعدیل تعداد مراجعین به بیمارستان ها و از طریق تقسیم بیماران به گروه های کم خطر، پرخطر و نیازمند بستری در کشور فعالیت می نمایند و ارائه خدمات مطلوب و استفاده شهروندان از این مراکز می تواند گام موثر و ارزشمندی در بهبود مدیریت بیماری کرونا در شهرستان باشد.

در این پایش که با همراهی دکتر فتحعلیان مدیر گروه گسترش معاونت بهداشت دانشگاه و دکتر ناصح مدیر شبکه بهداشت و درمان انجام شد، تیم پایش کننده با حضور در بیمارستان امام سجاد(ع) و بخش های مختلف این بیمارستان، نحوه پذیرش بیماران مشکوک به کرونا  از جمله بیماران ارجاعی از مراکز خدمات جامع سلامت، تریاژ و مدیریت جداسازی بیماران، اجرای دستورالمل های درمانی، نحوه پیگیری و اطلاع رسانی به خانواده و افراد مرتبط با بیماران  را مورد بررسی قرار دادند.

مشاور وزیر در امور سلامت، با حضور در یکی از رستوران های شهریار و مصاحبه با مدیر و پرسنل این رستوران، نحوه اجرای پروتکل فاصله گذاری اجتماعی و دستورالعمل های بهداشتی مرتبط با بیماری کرونا در اصناف شهرستان شهریار را مورد بررسی قرار داد.

طی جلسه ای که در دفتر مدیریت شبکه بهداشت و درمان برگزار شد، مدیر شبکه بهداشت ودرمان، معاون بهداشتی شبکه و کارشناس مسئول پیشگیری و مبارزه با بیماری ها، گزارشی از اهم فعالیت های انجام شده توسط شبکه بهداشت و درمان شهریار در خصوص اجرای برنامه پیشگیری و درمان بیماری کرونا ارائه دادند.  

در این جلسه گزارش فرآیند بیماریابی؛ غربالگری( حضوری در مراکز خدمات جامعه سلامت، پایگاه های سلامت و     خانه های بهداشت و غیرحضوری از طریق غربالگری تلفنی)؛ گزارش اقدامات  مربوط به بیماران قطعی ( پیگیری مراحل درمان، پیگیری انجام صحیح قرنطینه بیمار درصورت درمان در منزل و آموزش علائم خطر برای مراجعه بهنگام به بیمارستان  و پیگیری غربالگری خانواده و افراد مرتبط با بیمار)؛گزارش فرآیند تأمین و توزیع ملزومات حفاظت فردی کارکنان و برنامه های اجرایی مرتبط با بیماری کرونا ارائه گردید.

همچنین گزارشی از اقدامات انجام شده در جهت جلب مشارکت مردم و همکاری ادارات و سازمان های مرتبط در اجرای برنامه‌های ابلاغ شده توسط وزارت بهداشت و دانشگاه در شهرستان ارائه شد.

از جمله فعالیت های شاخص انجام شده دراین خصوص :تشکیل کمیته های فنی و جلسات هماهنگی درون بخشی و برون بخشی به منظور انسجام فعالیت ها، جلب مشارکت و همراهی سایر ادارات و سازمان های مرتبط با محوریت فرمانداری شهرستان؛ جلب مشارکت شهرداری ها درخصوص آموزش و اطلاع رسانی درسطح شهرستان و اجرای دستورالعمل های ضدعفونی و گندزدایی محل زندگی بیماران مبتلا به کووید 19 با نظارت کارشناسان بهداشت محیط؛جلب مشارکت و همکاری مدیریت آرامستان ها در دفن بهداشتی جان باختگان بیماری کرونا  طبق پروتکل‌های بهداشتی ابلاغ شده و با نظارت کارشناسان بهداشت محیط؛ جلب مشارکت و همراهی خبرنگاران و اصحاب رسانه در آموزش و اطلاع رسانی به شهروندان؛ مشارکت و همکاری مدیریت آموزش و پروش درخصوص آماده سازی محیط های آموزشی و نظارت بر اجرای دستورالعمل های بهداشتی مرتبط با کرونا می باشد.

مشاور وزیر بهداشت در امور سلامت، مجموعه اقدامات انجام شده توسط شبکه بهداشت و درمان شهریار را بسیار ارزشمند و قابل توجه دانست و از مدیریت مطلوب و تلاش شبانه روزی پرسنل شبکه قدردانی کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا در شهرستان شهریار مشاور وزیر بهداشت در امور سلامت پیشگیری و درمان بیماری کرونا اجرای دستورالعمل شبکه بهداشت و درمان بیماری کرونا شهرستان شهریار نحوه اجرای جلب مشارکت بررسی قرار انجام شده شده توسط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۱۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: همه ایرانی‌ها دارای پرونده سلامت می‌شوند

وزیر بهداشت از گسترش اجرای برنامه ملی سلامت خانواده در مناطق شهری کشور خبر داد و گفت: این طرح جدید، ابتکار ایران است که در ابعاد بین المللی ارائه شده و در چارچوب آن همه ایرانیان دارای مراقب و پرونده سلامت خواهند بود.

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در قالب سفر استانی رئیس جمهور به استان سمنان، با حضور در روستای میقان شاهرود، مرکز جامع خدمات سلامت و محل زیست پزشکان این روستا را افتتاح کرد.

‌بهرام عین‌اللهی در حاشیه این مراسم از ایجاد و گسترش شبکه بهداشت و درمان به عنوان یکی از بزرگترین دستاورد‌های انقلاب اسلامی یاد کرد و گفت: در این ساختار ۱۸ هزار خانه بهداشت فعالیت دارند و تقویت ساختار شبکه بهداشت در دولت مردمی به طور جدی پیگیری می‌شود.

وی شبکه بهداشت کشور را در منطقه، کم نظیر و الگوی بسیاری از کشور‌های همسایه دانست و تاکید کرد: در دولت مردمی با هدف تقویت ساختار شبکه بهداشت، دو هزار و ۷۰۰ مرکز بهداشتی تکمیل و افتتاح شد و تا پایان دولت، تعداداین مراکز به چهار هزار و ۴۰۰ واحد می‌رسد.

عین‌اللهی با بیان این که مردم همه روستا‌های کشور دارای شناسنامه سلامت هستند، به ارائه خدمات ارزشمند بهداشتی و درمانی در رشته‌های بهورزی، مامایی، بهداشت محیط، بهداشت حرفه ای، پزشکی، دندانپزشکی و خدمات دارویی در مراکز جامع خدمات سلامت اشاره کرد و افزود: مرکز جامع خدمات سلامت میقان در زمینی با زیربنای یک هزار و ۴۱۰ متر مربع احداث و همچنین یک محل زیست پزشک با زیربنای هزار و ۲۰۰ متر مربع در این روستا ساخته شده است.

وزیر بهداشت با اشاره به تقدیم ۱۲۰ شهید از سوی اهالی روستای میقان به انقلاب اسلامی ملت ایران، خود و همکارانش را مرهون خون شهدا دانست و گفت: عملیات ساخت مرکز جامع خدمات سلامت از ۷ سال پیش آغاز شده بود)، اما ۷۵ درصد از پیشرفت این پروژه در دولت مردمی رقم خورد تا آن که امروز افتتاح شد و از این پس خدمات مورد نیاز سلامت ۵ هزار نفر جمعیت زیرپوشش خود را تأمین می‌کند؛ ضمن آن که نظام ارجاع نیز در این مرکز اجرا می‌شود تا بیماران در صورت نیاز به مراکز تخصصی و بستری ارجاع داده شوند.

وی از گسترش اجرای برنامه ملی سلامت خانواده در مناطق شهری کشور خبر داد و گفت: این طرح جدید، ابتکار جمهوری اسلامی ایران است که در ابعاد بین المللی ارائه شده و در چارچوب آن همه ایرانیان دارای مراقب و پرونده سلامت خواهند بود.

عین‌اللهی با اشاره به برگزاری پویش ملی سلامت در سال گذشته افزود: در جریان برگزاری این پویش، دو بیماری فشارخون بالا و دیابت بررسی شدند و امسال نیز دو پویش سلامت کودکان و غربالگری سرطان در کشور به اجرا در می‌آید.

وزیر بهداشت از تحرک بیشتر مردم، آب، هوا و غذای سالم به عنوان مزایای مناطق روستایی یاد کرد و گفت: خوشبختانه با برنامه‌های گوناگون نظام سلامت، بسیاری از بیماری‌های عفونی به ویژه در مناطق روستایی، کنترل و یا ریشه کن شده‌اند.

دیگر خبرها

  • عملیات وعده صادق نشان داد ما می توانیم از هر نوع پدافندی عبور کنیم
  • مسوولان دماوند در امر جمع آوری سگ های بلاصاحب بیشتر تلاش کنند
  • در نامه ای به وزیر بهداشت: وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند
  • وزیر بهداشت: همه ایرانی‌ها دارای پرونده سلامت می‌شوند
  • اعلام برنامه‌های شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا
  • طرح‌های حوزه سلامت در شاهرود افتتاح و کلنگ زنی شدند
  • ساختمان اداری شبکه بهداشت و درمان شهرستان آرادان افتتاح شد
  • اجرای سراسری طرح تکمیل شبکه آزمایشگاهی از امسال/ فعالیت ۸ هزار آزمایشگاه در کشور
  • تجلیل از کارکنان آزمایشگاه مرکز بهداشت مهریز
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد