Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، پس از فوت همسرش زندگی بسیار سخت شد به خصوص از زمانی که پسر کوچکش تصادف کرد باید فکری به حال هزینه‌های زندگی می‌کرد.

با تصادف پسر کوچک خانواده و دیدن صندلی‌های چرخدار ایده‌ای به ذهنش رسید؛ ایده تولید کالای طبی.

باوجود اینکه کارآفرینی در ایران و به خصوص برای بانوان بسیار سخت است و سنگ جلوی پا بسیار؛ اما همت کرد و دست به کار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتهای طبرسی شمالی، هوای جاده ابلق کارگاهی را ایجاد و برای تعداد زیادی مانند خود کارآفرینی کرد.

شهربانو اسماعیل زاده، کارآفرین مشهدی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مشهد بیان کرد: مشکلات بسیاری بعد از فوت همسرم باعث شد برای کسب درآمد طلاهای خود را ازدست بدهم تا لباس فروشی دایر کنم، همیشه نگران بودم سه پسر نوجوانم چگونه کار می‌کنند. با دیدن صندلی‌های چرخدار در بیمارستان بعد از تصادف پسر کوچکم، ایده تولید کالای طب در من به وجود آمد.

وی با تاکید براینکه سرمایه اولیه کارگاه تنها 30 میلیون وام از کمیته امداد بود، ادامه داد: در زیر زمین خانه با پول دریافتی به تولید صندلی تاشو پرداختیم. یک سال تنفس موعد پرداخت وام بود در نتیجه پسرانم تمام کارهای دوخت و خم کاری آهن را انجام می‌دادند و من تولیدات آنها را می‌فروختم. 

این کارآفرین مشهدی ادامه داد: با وجود دختر کوچکم ابتدا با فروش در اتوبوس و مترو  کارم را شروع کردم سپس شب بازارها و جمعه بازار و گاهی  ماشین کرایه می‌کردم تا در کنار جاده‌های منتهی به شهر به فروش بپردازم.

این بانوی تولیدکننده افزود: بعد از یکسال کارگاهی را اجاره کردیم و با پسران در کنار صندلی تاشو کالایی طب مانند صندلی چرخدار و واکر نیز تولید کردیم و ومیز غذاخوری نیز از محصولات امروز کارگاه است، در حال حاضر 31 کارگر مستقیم و 100 نفر غیر مستقیم در کنار ما در حال کسب درآمد هستند که از بین آنها سه خانم از کمیته امداد در منزل کارهای دوخت را انجام می‌دهند.

اسماعیل‌زاده ادامه داد: آبکاری قطعات بیرون از کارگاه ما انجام می‌شود؛ اما تمامی کارهای مونتاژ، خم کاری و جوشکاری در کارگاه خودمان است. 

برای تولید کارگاهی حداقل 100 میلیون تومان نیاز است

وی یادآور شد: زمانی که کار را آغاز کردیم به راحتی با دو میلیون، یک تن آهن خریداری می‌کردیم درحالی که یک تن آهن درحال حاضر 26 میلیون تومان است، بنابراین وام‌های 50 میلیون تومانی که دولت می‌دهد برای آغاز کار بسیار کم است برای تولید کارگاهی، حداقل 100 میلیون سرمایه نیاز است. 

این کارآفرین مشهدی با بیان این جمله که جهش تولید با کمک مسؤولین و پشتکار تولید کننده محقق می‌شود، متذکر شد: زنان سرپرست خانوار و تولید کننده برای درخواست وام ضامن ندارند؛ اما پشتکار زیادی دارند به طور مثال من چنانچه حمایت و همکاری در این حوزه باشد می‌توانم علاوه بر خراسان رضوی، نیاز نیمی از ایران را تامین کنم تا با تولیدات خوب و بهینه، واردات کاهش یابد، هفته گذشته بخشی از محصولات تولیدی را به عراق صادر کردیم و از آذربایجان و روسیه هم سفارش داریم. 

کرونا کارگاه را نیمه تعطیل کرد

این تولید کننده کالای طب و صندلی تاشو در مشهد خاطرنشان کرد: کرونا مشکلات زیادی برای ما ایجاد کرده است و کارگاه را به حالت نیمه تعطیل درآورده است با این وجود ما با سود کم سرپا هستیم  تا تمامی خانواده های درگیر در کارگاه درآمدی داشته باشند. 

اسماعیل‌زاده اضافه کرد: کافی است مسئؤولین به تولیدکنندگان اعتماد کنند  تا تولید رونق یابد و اشتغال جوانان فراهم شود.

آرزوی دیدار رهبر را دارم

وی ضمن بیان اینکه یکی از آرزوهایش دیدار رهبر معظم انقلاب است، اظهارکرد : من در صفحات مجازی خود تلاش می‌کنم تا مخاطبانم را به سمت کارآفرینی، موفقیت و آرامش درونی دعوت کنم تا  رشد چشمگیری در کارآفرینی و مشاغل  ایجادشود. آروز  دارم روزی راببینم که  مردم کشورم از فقر نجات یابند.

انتهای پیام/ 70071

منبع: فارس

کلیدواژه: جهش تولید کارآفرینی رونق تولید موانع تولید موانع کسب و کار وام اشتغالزایی صندلی تاشو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۱۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست اوپک از عراق برای ازسرگیری صادرات نفت اقلیم کردستان

سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) با ارسال درخواستی رسمی به وزیر نفت عراق از بغداد خواسته است که صادرات نفت اقلیم کردستان به ترکیه را به‌دلیل نگرانی‌های اقتصادی ازسر گیرد.

به گزارش پایگاه خبری کردستان ۲۴، یک منبع در وزارت نفت دولت مرکزی عراق به رسانه‌های عراقی اعلام کرده است که سازمان کشورهای صادرکننده (اوپک) به‌طور ویژه از حیان عبدالغنی، وزیر نفت عراق خواسته است که با هدف کاهش نگرانی‌های اقتصادی به روند ازسرگیری صادرات نفت میدان‌های نفتی منطقه کردنشین با خط لوله کرکوک-جیهان به ترکیه شتاب بخشد.

به گفته این منبع، اوپک به دولت عراق مجوز داده است که روزانه تا ۲۰۰ هزار بشکه نفت از منطقه کردنشین این کشور با خط لوله کرکوک-جیهان به ترکیه انتقال دهد و از طریق پایانه نفتی جیهان ترکیه روانه بازارهای جهانی کند.

بر اساس این گزارش، در پاسخ به درخواست اوپک، عبدالغنی این درخواست را به محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق ارسال کرده و منتظر پاسخ است.

ترکیه ۲۵ مارس (پنجم فروردین‌ ۱۴۰۲) پس از برنده شدن عراق در یک پرونده داوری، دریافت روزانه ۴۵۰ هزار بشکه نفت خام میدان‌های استان کرکوک اقلیم کردستان عراق با خط لوله کرکوک - جیهان در منطقه مرزی «فیش خابور» را متوقف کرد.

دولت مرکزی عراق فروردین‌ پارسال مجبور به توقف حدود روزانه ۴۵۰ هزار بشکه نفت خام صادراتی میدان‌های نفتی استان کرکوک در شمال این کشور با خط لوله کرکوک - جیهان به پایانه جیهان ترکیه شده بود.

عبدالغنی پیش‌تر اعلام کرده بود که  عراق با ترکیه درباره ازسرگیری صادرات نفت میدان‌های کرکوک با خط لوله کرکوک - جیهان به تفاهم رسیده است.

در حالی که وزارت انرژی ترکیه آمادگی عملیاتی شدن خط لوله صادراتی نفت کرکوک-جیهان را از چهارم اکتبر ۲۰۲۴ تأیید کرده، دولت مرکزی عراق در ازسرگیری صادرات نفت از میدان‌های نفتی منطقه کردنشین در استان کرکوک با خط لوله کرکوک-جیهان تردید دارد و مسائل پیش‌روی آن حل نشده است.

توقف طولانی مدت صادرات نفت اقلیم کردستان عراق زیان اقتصادی قابل‌توجهی را به عراق، اقلیم کردستان و شرکت‌های نفتی خارجی فعال در منطقه کردنشین وارد کرده است.

عراق در طول دوره توقف ۱۴ ماهه فعالیت خط لوله کرکوک -جیهان، زیان ۱۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلاری و جریمه روزانه ۸۰۰ هزار دلاری به‌دلیل رعایت نکردن توافق‌های صادراتی را متحل شده است.

افزون بر این، سرمایه‌گذاری به ارزش بیش از ۴۰۰ میلیون دلار متوقف و در پی آن درآمد سالانه شرکت‌های نفتی با کاهشی قابل‌توجه روبه‌رو شده و نرخ بیکاری افزایش یافته است.

کارشناسان حوزه انرژی بر این باورند که توقف صادرات نفت نه‌تنها باعث افزایش قیمت جهانی نفت شده، بلکه وجهه بین‌المللی عراق را هم خدشه دار کرده، اعتماد سرمایه‌گذاران هم کاهش یافته و تقاضای تجاری در داخل کشور را کاهش داده است.

دیگر خبرها

  • درخواست اوپک از عراق برای ازسرگیری صادرات نفت اقلیم کردستان
  • مذاکرات بغداد و اربیل برای از سرگیری صادرات نفت شمال
  • تحریم‌های آمریکا تحریم شد/ روند افزایشی تولید نفت خام در ۱۴۰۲
  • روز ملی کارآفرینی روز مردمان خالق ارزش است
  • حمایت از کارآفرینی برای افزایش تولید و اشتغال ضروری است
  • عراق اولین شریک تجاری گمرکات مازندران در صادرات کالا
  • ۳۵ قلم کالا از مازندران به عراق صادر شد
  • تصاویری تماشایی از کارگاه ساخت سیم شارژ!
  • صادرات بخش کشاورزی بیش از ۲۰ درصد رشد کرد/عراق مقصد نخست صادرات
  • عراق در صادرات نفت به آمریکا از عربستان پیش افتاد