Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر ورزشی باشگاه پیکان با تاکید بر این‌که پیکان بر اساس بودجه‌اش عملکرد خوبی داشت، گفت: نامجومطلق انتخابی اصلح برای سرمربیگری استقلال است.

سیامک رحیم‌پور، مدیر ورزشی باشگاه پیکان و بازیکن اسبق تیم‌های پیکان و استقلال تهران، در رابطه با حضور و فعالیت‌های باشگاه پیکان و هم‌چنین رشته‌های جدید همانند اتومبیل‌رانی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری برنا گفت: پیکان در رشته‌های والیبال و فوتبال آقایان و والیبال حرفه‌ای بانوان به فعالیت می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحقق این موضوع و ایجاد رشته‌های جدید به گنجاندن برنامه‌های هیات مدیره باشگاه و مصوب شدن بودجه در مجمع بر می‌گردد.

او در خصوص وضعیت حضور و برنامه‌ریزی برای افزایش رشته‌های ورزشی بانوان تاکید کرد: قطعا با بهبود وضعیت اقتصادی رشته‌های مختص بانوان هم اضافه خواهد شد.

کاپیتان اسبق تیم ملی فوتبال در رابطه با برگزاری مسابقات در رشته‌های مختلف در ایام کرونا بیان کرد: لطف مسابقات رشته‌هایی چون والیبال و فوتبال به حضور تماشاگران است اما با توجه به شرایط موجود که به واسطه کرونا به وجود آمده با عدم حضور تماشاگران مواجه شدیم و روی کیفیت تیم‌ها و بازیکنان تاثیر خاص خودش را گذاشته است. قطعا با حضور تماشاگران کیفیت و عملکرد بازیکنان به مراتب بهتر از وضعیت فعلی خواهد شد.

رحیم‌پور در خصوص مکان بازی‌های والیبال پیکان توضیح داد: سعی ما بر این است نظر فدراسیون والیبال و سطح استانداردهای لازم را بالا ببریم تا همیشه در سالن اختصاصی ایران خودرو بازی‌ها برگزار شود.

مدیر ورزشی باشگاه پیکان در خصوص متناسب بودن یا نبودن لیگ‌ 15 تیمی والیبال بیان کرد: قطعا ظرفیت والیبال ما بیشتر از این تعداد است اما در صورتی‌که سرمایه‌گذار وجود داشته باشد و در این زمینه سرمایه‌گذاری کند برگزاری لیگ با تعداد بالای تیم‌ها مفید و موثر خواهد بود.

رحیم‌پور درباره فوتبال و وضعیت ضعیف تیم پیکان گفت: تیم‌ها را باید بر اساس بودجه تعیین شده برای آنها سنجید.  باشگاه‌هایی که در صدر جدول قرار می‌گیرند معمولا بودجه تخصیص یافته براب آنها بیش از  100 میلیارد است و در مقایسه با باشگاه‌هایی که مجموع بودجه آنها بین 10 تا 15 میلیارد است طبیعی است عملکرد بهتری داشته باشند. ما هم عملکرد بسیار خوبی نسبت به بودجه تعیین شده داشتیم.

او در رابطه با مسائل و مشکلات موجود در فوتبال توضیح داد: مسائل اقتصادی برای همه تیم‌ها وجود دارد اما خوشبختانه باشگاه پیکان در این زمینه از بسیاری باشگاه‌ها جلوتر است و در زمینه فوتبال جزو سه باشگاهی است که بدهی به فدراسیون ندارد و مشکلی برای عقد قرار داد وجود ندارد.

رحیم‌پور در خصوص روی کار آمدن مدیرعامل جدید عنوان کرد: آقای گرشاسبی و آقای محمدی هر دو از شخصیت‌های شناخته شده ورزشی هستند که دکتر محمدی سرمربی تیم‌های ملی نوجوانان و جوانان بوده و کاملا به مسائل ورزشی احاطه دارند.

مدیر ورزشی باشگاه پیکان در رابطه با برنامه تقویت تیم فوتبال پیکان و کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا گفت: با وجود تلاش ما باشگاه‌هایی وجود دارند که بودجه آنها بالغ بر 200 میلیارد است و بودجه باشگاهی مانند پیکان به یک دهم چنین باشگاه‌هایی هم نمی‌رسد بنابراین توقع ما برای کسب نتایج معقول و براساس بودجه تعریف شده‌مان است. پیکان با مسئولیت‌های اجتماعی که دارد روی پا مانده و به دنبال جذب بازیکنان جوان و آشنا کردن آنها با جامعه ورزش است. در چهار سال گذشته توانستیم با آشنا کردن حدودا بین 40 تا 50 نفر با جامعه فوتبال، از کمیته انضباطی حق آموزش دریافت کنیم.

بازیکن اسبق استقلال با اشاره به وضعیت فعلی آبی‌پوشان و بازیکنان این تیم تاکید کرد: مسئله اقتصادی برای بسیاری از باشگاه‌ها اتفاق افتاده اما در این سال‌ها چالش تیم استقلال تغییرات مکرر بوده که نیازمند انتخاب اصلح است. پیش شرط این انتخاب درست شناخت صحیح افراد است و منجر به ثبات مدیریتی و نهایتا بهبود عملکرد خواهد شد.

رحیم‌پور در رابطه با اعلام قانون عدم جذب بازیکن و مربی خارجی در فصل آینده برای استقلال و سایر تیم‌ها یادآور شد: قانون عدم جذب مربی با وضعیت اقتصادی کشور که در جریان بحران‌ها و جنگ‌های اقتصادی قرار دارد همخوانی دارد و مسلم است به نفع کشور و جامعه است که از مربی داخلی بهره ببریم. آقای نامجومطلق به واسطه احاطه کامل به شرایط استقلال و مسائل تیمی و بازیکنان می‌تواند با همکاری کادر فنی خوب به نتایج خوبی در استقلال برسد. به نظر من ایشان  می‌تواند انتخاب اصلاح برای تیم استقلال باشد. 3/5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پیکان تهران باشگاه هایی رحیم پور باشگاه ها تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۲۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه نظامی ایران در سال ۲۰۲۳؛ چهارم در خاورمیانه و بیست و ششم در دنیا /

موسسه بین‌المللی تحقیقات برای صلح موسوم به «سیپری» در تازه‌ترین گزارش خود در خصوص بودجه نظامی کشورهای مختلف، می‌گوید ایران در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۲۲ هزینه‌های نظامی خود را افزایش داده است.   به گزارش عصر ایران به نقل از یورو نیوز؛ بر اساس این گزارش که بر پایه آمارهای رسمی و دولتی کشورهای مختلف جهان حاصل می‌شود، جمهوری اسلامی ایران در سال ۲۰۲۳ مبلغ ۱۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار صرف هزینه‌های نظامی کرده است. این عدد نسبت به سال ۲۰۲۲ شش دهم درصد افزایش یافته است.    بر اساس اعلام این موسسه، میزانی که ایران برای هزینه‌های دفاعی خرج کرده معادل ۲.۱ درصد تولید ناخالص داخلی کشور بوده است.    در منطقه خارمیانه کشورهای عربستان سعودی، اسرائيل و ترکیه بیش از ایران در سال ۲۰۲۳ برای صنایع نظامی خرج کرده‌اند. عربستان با تخصیص ۷۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار نه تنها در منطقه خاورمیانه در رده نخست قرار دارد که حتی در جهان هم بعد از ایالات متحده آمریکا، چین، روسیه و هند در جایگاه پنجم ایستاده است.    بعد از عربستان این اسرائيل است که با صرف ۲۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار در جایگاه دوم در منطقه خاورمیانه و پانزدهم جهان ایستاده است. ترکیه هم با ۱۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار در رده بیست و دوم دنیا قرار دارد و بیش از ایران در امور نظامی هزینه کرده است.    بر اساس نتایج این تحقیق، رتبه ایران در رده‌بندی جهان نسبت به سال ۲۰۲۲ هفت رده بالاتر رفته و از جایگاه ۳۳ به رده ۲۶ رسیده است. سهم ایران در کل هزینه‌های تسلیحاتی در جهان در سال ۲۰۲۳ حدود چهار دهم درصد بوده است. این در حالی‌است که عربستان سعودی، اسرائيل و ترکیه به ترتیب سهمی ۳.۱، ۱.۱ و شش دهم درصدی از کل هزینه‌کرد در صنایع نظامی در سال ۲۰۲۳ جهان داشته‌اند.    این گزارش که هزینه‌ها در صنایع نظامی کشورهای مختلف در تمامی نهادهای مربوطه را مورد بررسی قرار داده می‌گوید سهم هزینه‌های نظامی اختصاص یافته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دست‌کم از سال ۲۰۱۹ به بعد رو به افزایش بوده است.   بر این اساس سهم سپاه پاسداران در کل هزینه‌های نظامی ایران در سال ۲۰۱۹ حدود ۲۷ درصد بوده اما این میزان در سال ۲۰۲۳ به ۳۷ درصد افزایش یافته است.    علاوه بر این در سال ۲۰۲۳ هزینه‌های مربوط به خرید هواپیما از شرکت صنعتی هواپیماسازی ایران (هسا) نیز در مدت مشابه ۲۷ درصد افزایش یافته است.    از تولیدات هسا می‌توان به هواپیماهای بدون سرنشین (پهپاد) که سپاه آنها را تولید و مورد استفاده قرار می‌دهد اشاره کرد.   کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سرمربی مس رفسنجان: بازی سنگینی مقابل پیکان داریم
  • نویدکیا: تلاش می‌کنیم از این مرحله عبور کنیم
  • نویدکیا: تلاش زیادی لازم داریم که از این مرحله عبور کنیم
  • نویدکیا: بازی سختی در پیش داریم
  • تیم فصل آینده مهدی قایدی مشخص شد
  • ابوالفضل و خاص‌ترین گل لیگ ایران!
  • تیم بعدی مهدی قایدی مشخص شد
  • کمک هزینه IOC در تیراندازی به افرادی که باید می رسید نرسید
  • کاهش ۷۰ هزار میلیاردی درامدهای مالیاتی در بخش دوم بودجه
  • بودجه نظامی ایران در سال ۲۰۲۳؛ چهارم در خاورمیانه و بیست و ششم در دنیا /