Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با ارائه آمار آخرین گزارش ایفای تعهدات ارزی صادرکنندگان براساس اطلاعات ارسالی بانک مرکزی گفت: ۷۲ درصد از صادرکنندگان با تعهد ارزی صد درصد تولیدی بوده در حالی که این میزان در مورد صادرکنندگان با رفع تعهد ارزی صفر درصد، فقط ۱۶ درصد است.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، حمید زادبوم با اشاره به اهمیت تقسیم‌بندی واحدهای تولیدی و غیرتولیدی براساس میزان ایفای تعهدات و تصمیم‌گیری‌ در این خصوص، گفت: بر اساس تحلیل پنج بخشی، صادرکنندگان با ایفای تعهدات ارزی صد درصد، ۷۱ تا ۹۹ درصد، ۳۱ تا ۷۰ درصد، یک تا ۳۰ درصد و صفر درصد تقسیم‌بندی شده‌اند و نتایج به دست آمده مبنای تصمیمات کارشناسی قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آخرین تحلیل‌های انجام شده نشان می‌دهد که از مجموع ۲۱ هزار و ۲۵۴ صادرکننده، ۶ هزار و ۸۹۴ واحد تولیدی و ۱۴ هزار و ۳۶۰ واحد غیرتولیدی مجموعا ۳۵ میلیارد یورو معادل ۶۸ درصد تعهدات ارزی را ایفا کرده‌اند.

معاون وزیر و رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران: همچنین از مجموع ۲ هزار و ۲۸۶ صادرکننده با رفع تعهد صادراتی ۱۰۰ درصد، ۱۶۴۴ واحد تولیدی و ۶۴۲ واحد غیر تولیدی ۱۴.۸ میلیارد یورو معادل ۴۳ درصد بازگشت ارز را به خود اختصاص داده‌اند.

زادبوم ادامه داد: نکته مهم اینکه از این مجموع، ۱۳.۹ میلیارد یورو ارز توسط واحدهای تولیدی و فقط ۹۹۳ میلیون یورو توسط واحدهای غیرتولیدی به چرخه اقتصادی کشور بازگشته است.

وی عنوان کرد: از سوی دیگر، از مجموع ۱۵ هزار و 43 صادرکننده بدون رفع تعهد ارزی، ۲۴۰۰ واحد تولیدی و ۱۲۶۴۳ واحد غیرتولیدی با صادرات ۹.۷ میلیارد یورو بوده که فقط ۱.۴ میلیارد یورو از صادرات این گروه به واحدهای تولیدی اختصاص دارد.

رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران گفت: در مقایسه صادرکنندگانی که صد درصد ایفای تعهد ارزی داشته‌اند و صادرکنندگانی که تعهد ارزی صفر درصدی داشتند، این نتیجه حاصل می‌شود که ۷۲ درصد از صادرکنندگان با تعهد ارزی صد درصد تولیدی بوده در حالی که این میزان در مورد صادرکنندگان با رفع تعهد ارزی صفر درصد، فقط ۱۶ درصد است.

زادبوم افزود: در خصوص میزان صادرات هم این نکته قابل بیان است که فقط ۷ درصد صادرات صادر کنندگان با ایفای تعهدات صد درصدی به واحدهای غیرتولیدی اختصاص داشته که این رقم برای واحدهای غیرتولیدی با عدم رفع تعهد ارزی ۸۵ درصد است.

رئیس کل سازمان توسعه تجارت با اشاره به لزوم بهره‌گیری از این تحلیل‌ها به عنوان مبنای تصمیم‌گیری کارشناسی، گفت: بیشترین بازگشت ارز مربوط به صادرکنندگانی است که بین ۷۱ تا ۹۹ درصد ایفای تعهد ارزی داشته‌اند و ۴۷ درصد میزان بازگشت ارز کل ( معادل ۱۶.۶) میلیارد یورو را به خود اختصاص داده‌اند.

وی عنوان کرد: این گروه شامل ۱۸۸۷ صادرکننده است که شامل ۱۴۹۳واحد تولیدی و ۳۹۴ واحد غیرتولیدی بوده که ۲۰.۸ میلیارد یورو از کل صادرات را شامل می‌شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بانک مرکزی تجارت معاون وزیر وزیر صنعت معدن و تجارت یورو واحدهای تولیدی واحد تولیدی رفع تعهد ارزی ایفای تعهدات میلیارد یورو تعهدات ارزی ایفای تعهد صفر درصد صد درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۲۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت

سعید صادقی مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان تهران در نشست خبری  گفت: در حال حاضر برای ۷۰۰ واحد صنعتی غیر فعال یا زیر ظرفیت تولید پروژه عارضه یابی و بهبود تعریف شد. 

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان تهران با اشاره به حمایت دولت سیزدهم در راستای احیای واحدها و بنگاه های اقتصادی گفت: در زمان شروع دولت سیزدهم نزدیک به ۳۳ درصد از واحدهای صنعتی مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور غیرفعال یا زیر ظرفیت بودند.

صادقی اضافه کرد: با همت دولت، چهار هزار تولیدی واحد به چرخه صنعت و تولید بازگشتند.

به گفته او،شهرک های صنعتی سال گذشته رتبه اول در صدور ضمانت‌نامه در شهرک‌های صنعتی کشور را کسب کرد.

صادقی با اشاره به حمایت از توسعه واحدهای صنعتی، گفت: به توسعه صنایع کوچک از طریق تضمین حداکثر ۱۰۰درصد تسهیلات اعطایی بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری کمک می‌شود.

صادقی گفت: در راستای کمک به حفظ اشتغال و احیای واحدهای تولیدی راکد، تسهیلات و کمک های فنی اعتباری در قالب سرمایه در گردش و ثابت پرداخت می گردد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • شش الزامی که خریداران سرخابی‌ها باید رعایت کنند
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • ۶ الزامی که خریداران سرخابی‌ها باید رعایت کند
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • بررسی مشکلات چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بوکان
  • ۲۴ واحد متخلف در اصفهان ۶ میلیارد ریال جریمه شدند