Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-25@11:45:58 GMT

جای شاهین خالی بود

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۲۳۵۵۹

صنعت خودرو طی سال های گذشته، فراز و نشیب های متعددی را تجربه کرده و در این دوره، سختی هایی که بر این بخش وارد شده، بی سابقه بوده است. تحریم های ظالمانه صنعت خودرو با هدف زمین گیر کردن این صنعت از سال 97 آغاز شد، اما با وجود تمام این فشارها، شرکت های خودروسازی توانستند تا حدودی تحریم ها را بی اثر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای اینکه در این مسیر موفقیت ها بیشتر شود، صنعت خودرو باید بیش از گذشته تلاش کند و به سمت طراحی و تولید خودروهایی برود که مطابق با علم روز و فناوری هایی باشد و در صنعت خودروی دنیا مورد استفاده قرار می گیرد.

در سال های اخیر تحریم باعث شد که شرکت های خودروسازی بر اساس اهداف و برنامه های که داشتند حرکت کنند و به سمت تولید خودروهای جدید بروند. یکی از خودروهایی که در این مدت شاهد تولید و تولد آن هستیم، شاهین است.

به جرات می توان گفت که جای خودروی شاهین در بازار خودرو و همچنین سبد محصولات گروه خودروسازی سایپا خالی بود. سایپا همواره تمرکز بر تولید خودروهایی داشته که از نظر ابعاد و شکل کوچک هستند، حال خودروی شاهین ضمن آنکه محصولی مناسب برای خانواده است، باعث می شود که مردم امکان انتخاب بیشتری داشته باشند.

شاهین به لحاظ موتور و پلتفرم، ایده آل و خوب است و قطعا اگر در مورد این خودرو، اطلاع رسانی های مناسب صورت گیرد، مردم از خودروی جدید سایپا استقبال خواهند کرد.

به عنوان فردی که سال ها در حوزه خودرو فعالیت کرده، از اینکه خودرو شاهین توسط مهندسان ایرانی طراحی و تولید شده است، افتخار می کنم و قطعا این امر باعث افتخار هر ایرانی است، چرا که سایپا در شرایط سخت تحریم به چنین موفقیتی دست یافته است.

ما در ایران هیچ زمان تکنولوژی تولید پلت فرم به این شکل را نداشتیم و از آنجا که پلتفرم خودروی شاهین متعلق به سایپا است، این خودروساز می تواند از این پلتفرم برای سایر مدل های خودرو استفاده کند. پیش بینی می کنم استفاده بهینه از پلت فرم شاهین موفق خواهد بود و سبب رشد صنعت خودرو خواهد شد.

بارها عنوان شده که یکی از مشکلات جدی صنعت خودرو، تنوع پایین خودروهای بازار است؛ اگر سایپا مدل های مختلف را تولید کند جای خالی برخی از خودروها پر خواهد شد.  بنابراین جای امیدواری است که صنعت خودرو در مسیری که به آن پرداخته شد حرکت کند و اجازه ندهد موضوعات مختلف آنها را نسبت به توسعه دلسرد کند.

*رئیس ارزشیابی خودرو شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران

پربیننده ترین قیمت خودروهای کرمان‌موتور +جدول ۲۰۷ اتوماتیک چند؟ +جدول قیمت روز خودروهای میلیاردی +جدول قیمت انواع خودروهای مدیران خودرو +جدول قیمت روز خودروهای گروه بهمن +جدول

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سایپا صنعت خودرو تولید خودرو خودروسازی سایپا شاهین سایپا خودرو شاهین شاهین اتوماتیک قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت صنعت خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۳۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز تولید خودروهای برقی چینی در تایلند

هیات سرمایه‌گذاری تایلند (BOI) اعلام کرد که چری اتومبیل، شرکت خودروسازی چین کارخانه‌ای در تایلند راه‌اندازی خواهد کرد که خودروهایی را برای بازارهای داخلی و صادراتی تولید خواهد کرد و تولید آن در سال ۲۰۲۵ آغاز خواهد شد.

به گزارش ایسنا، ناریت تردستیراسوکدی، دبیر کل هیئت سرمایه‌گذاری تایلند اظهار کرد که پیش‌بینی می‌شود این تاسیسات ۵۰ هزار خودروی الکتریکی و هیبریدی در فاز اول تا سال ۲۰۲۵  تولید کند و تا سال ۲۰۲۸ تولید را به ۸۰ هزار خودرو افزایش دهد.

هیات سرمایه‌گذاری تایلند عنوان کرد که چری اتومبیل، هشتمین خودروساز چینی خواهد بود که یک کارخانه تولیدی در تایلند راه‌اندازی می‌کند و به سایرین از جمله بی‌وای‌دی، گریت وال موتورز و چانگان موتورز می‌پیوندد.

تایلند یک مرکز مونتاژ و صادرات خودرو منطقه‌ای است که مدت‌هاست تحت سلطه برندهای ژاپنی مانند تویوتا موتورز و هوندا موتورز بوده است اما در سال‌های اخیر، یارانه‌های دولتی و مشوق‌های مالیاتی برای وسایل نقلیه الکتریکی موجی از سرمایه‌گذاری را از چین به راه انداخته است که خودروسازان آن بیش از ۱.۴۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

طبق گزارش رویترز، تایلند قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ حدود یک سوم تولید سالانه ۲.۵ میلیون خودروی خود را به خودروهای برقی تبدیل کند.

دیگر خبرها

  • قیمت محصولات سایپا پنجشنبه ۶ اردیببهشت ۱۴۰۳
  • قیمت محصولات سایپا پنجشنبه ۶ اردیببهشت ۱۴۰۳؛ تفاوت ۳۰ میلیونی قیمت پراید در کارخانه و بازار
  • قیمت محصولات سایپا چهارشنبه ۵ اردیببهشت ۱۴۰۳
  • به‌جای خودروهای ثبت‌نامی این خودروها را بخرید
  • آغاز تولید خودروهای برقی چینی در تایلند
  • سود بازار 1100 هزار میلیاردی خودرو
  • مدل قیمت‌گذاری گواهی اسقاط خودرو تغییر می‌کند
  • وزارت صمت مکلف به اعلام میزان فروش خودرو شد
  • قیمت تولیدات سایپا در بازار +جدول
  •  قدم جدید مدیران خودرو برای رهبری بازار خودروهای برقی در ایران