Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، در این اطلاعیه آمده است، با توجه به فرا رسیدن فصل سرما و جهت تأمین و حفظ سلامت آحاد جامعه بخصوص گروه‌های پر خطر و آسیب پذیر ابتلاء به آنفلوانزای فصلی و ضمن تاکید بر اهمیت رعایت موازین بهداشت فردی و بهداشت تنفسی که تأثیر بسزایی در کاهش ابتلاء و انتقال بیماری آنفلوانزای فصلی، به موازات بیماری کووید ۱۹ دارد، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی پیگیر دریافت سهمیه واکسن آنفلوانزای فصلی جهت گروه‌های واجد شرایط تعیین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اطلاعیه می‌افزاید، در همین راستا به استحضار می‌رساند، واکسیناسیون آنفلوانزای فصلی برای واجدین شرایط و اولویت‌های اعلام شده توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به شرح ذیل خواهد بود:

۱) کارکنان شاغل در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان

۲) کارکنان شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت

۳) خانم‌های باردار

۴) بیماران دچار ضعف سیستم ایمنی (مبتلایان به بدخیمی، گیرندگان پیوند اعضا، بیماران دیالیزی، مبتلایان به تالاسمی ماژور، هموفیلی و آنمی سیکل سل)

۵) سالمندان واجد شرایط

نکات قابل توجه:

- داشتن پرونده الکترونیک سلامت در نزدیک ترین پایگاه سلامت محل سکونت یا خانه بهداشت روستای محل سکونت جهت تزریق واکسن ضروری است.

- با توجه به اینکه سهمیه واکسن آنفلوانزا به صورت تدریجی و مرحله بندی شده به استان تخصیص خواهد یافت لذا توزیع و تزریق واکسن آنفلوانزا مطابق اولویت‌های اعلام شده خواهد بود.

- در صورت مازاد بر مصرف بودن، فروش آزاد در داروخانه‌ها بر اساس اولویت‌ها و فرایندهای تعریف شده خواهد بود.

- با توجه به شیوع بیماری کرونا و جهت به حداقل رساندن احتمال خطر ابتلاء در اثر تجمع و ازدحام، کارکنان ارائه دهنده خدمات (مراقب سلامت / بهورز) با تماس تلفنی و تعیین وقت قبلی از شهروندان محترم واجد شرایط دعوت خواهند کرد، تا با در دست داشتن کارت ملی به پایگاه سلامت / خانه بهداشت جهت تزریق واکسن مراجعه نمایند.

- بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی تزریق واکسن به سایر گروه‌های سنی (غیر از واجدین شرایط اعلام شده) توصیه نشده است.

براساس اعلام قرارگاه دانشگاهی ستاد استانی مبارزه با بیماری کرونا هم اکنون با احتساب بیماران جدید ۶۹۹ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های آذربایجان غربی بستری هستند که از این تعداد ۱۵۹ نفر در بخش آی‌سی‌یو تحت نظر هستند.

کد خبر 5033207

منبع: مهر

کلیدواژه: واکسن آنفلوانزا دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی ویروس کرونا ویروس کرونا چهل سالگی دفاع مقدس هفته دفاع مقدس شیراز آمار کرونا شهرکرد بوشهر شیوع کرونا کرمانشاه دفاع مقدس جنگ تحمیلی دفاع مقدس گرگان خطبه های نماز جمعه اردبیل آنفلوانزای فصلی تزریق واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۴۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح توانمند سازی مردم شهر جغتای مقابل بیماری فشارخون

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، سعید مهرانپور مدیر عامل موسسه مردمی سازی سلامت دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در همایش هفته سلامت با بیان طبق آخرین  اطلاعات پویش ملی فشار خون که ۳۰ الی ۳۱ درصد مردم کشور به بیماری فشار خون مبتلاهستند گفت: با همکاری هیات علمی و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی سبزوار و با مساعدت مجمع خیران سلامت شهرستان بحث اموزش و توانمندسازی ۱۲ هزاری نفر از مردم شهر جغتای از ۱۵ اردیبهشت سال جاری آغاز خواهدشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار هم در این همایش با اشاره  به توانمندسازی سواد سلامت مردم گفت: جریانی که در توانمندسازی اتفاق می‌افتد فرد و هر یک از آحاد جامعه خودش نیازش را تشخیص می‌دهد، وقتی که نیازش را تشخیص داد باید به دنبال تصمیم گیری باشد که کجا برود یاد بگیرد نحوه دوره درمان تغذیه دانسته‌هایش افزایش پیدا می‌کند هم نیازش را پیدا می‌کند و هم در تصمیم گیری و تصمیم‌سازی مدیران شرکت می‌کند

سالاری افزود: سلامت افراد  برای ما اهمیت بسیار زیادی دارد وزارت بهداشت به تنهایی از پس هزینه‌ها برای خدماتی که بایستی به شکل گسترده ارائه بدهد برنمی‌آید،در اینجا باید مشارکت مردم و ارگان‌ها و سازمان‌های مردم نهاد باشد و اگر این نباشد این اتفاق برای خدمات سلامت به معنای کامل اتفاق نمی‌افتد.

وی  گفت: سلامت یکی از نعمت‌های بزرگ و الهی است که  خداوند  به ما ارزانی داشته و باید به عنوان یک نعمت آن را پاس بداریم وقتی ما به سلامت می‌اندیشیم که سلامت ما در معرض خطر قرار بگیرد و مبتلا به یک بیماری شویم

دیگر خبرها

  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • برپایی ایستگاه سلامت در شهرک سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • تاکید بر نقش مهم و اثرگذار صداوسیما در اجرای طرح جوانی جمعیت
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد
  • دیدار جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی با نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی
  • دیدار جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی با نماینده ولی فقیه در استان
  • ارتباط ۳۵ ساله نهاد نمایندگی رهبری با دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • اجرای طرح توانمند سازی مردم شهر جغتای مقابل بیماری فشارخون