Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ حسن عباس نژاد، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قزوین در جلسه کارگروه مدیریت پسماند استان قزوین با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و مدیران کل دستگاه های ذیربط با بیان اینکه مطالعات حوزه پسماند به‌ روز نشده است، گفت: چون در این حوزه برنامه و نقشه راه نداریم هر کاری می‌کنیم به نتیجه نمی‌رسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عباس‌نژاد با تاکید بر لزوم تهیه و تدوین هر چه سریع‌تر طرح‌ تفصیلی مدیریت پسماند افزود: با توجه به اینکه شهرداری قزوین ۵۰درصد از کل زباله و پسماند استان قزوین را مدیریت می‌کند، باید در این زمینه الگوسازی کند و در حوزه تدوین طرح‌های یادشده پیشروتر از سایر شهرداری‌های استان عمل کند.
او استاندارد سازی کمپوست در سایت محمدآباد را از ضرورت‌های رفع مشکلات پسماند استان دانست و ادامه داد: اگر بتوانیم تفکیک زباله از مبدا را درست انجام داده و کمپوست با کیفیتی تهیه کنیم، ۶۰ تا ۷۰درصد از انباشت زباله در سایت پسماند محمدآباد جلوگیری می شود.
در ادامه جلسه علی فرخزاد، معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری قزوین ضمن انتقاد جدی از عملکرد شهرداری‌ها برای مدیریت پسماند در استان قزوین اظهارکرد: با وجود اینکه شهرداری‌ها ۱۰سال وقت داشتند طرح تفصیلی مدیریت پسماند را داشته باشند، هنوز هیچ اقدامی در این حوزه صورت نگرفته است.
او اضافه کرد: با توجه به اینکه این کار باید تا امروز انجام می‌شد، ۳هفته به شهرداری‌ها به ویژه شهرداری قزوین مهلت می‌دهیم که طرح تفضیلی مدیریت پسماند را تدوین کنند، در غیر این صورت شهرداران متخلف را به دستگاه قضایی معرفی می‌کنیم.
فرخزاد همچنین از عملکرد شهرداری های استان در حوزه تفکیک زباله از مبدا انتقاد کرد و گفت: با وجود سال‌ها که از تصویب طرح تفکیک زباله از مبدا گذشته، شهرداری های استان در این حوزه هنوز کار خاصی نکرده، بلکه در این حوزه عقب‌گرد هم داشتیم و کاری که برای تفکیک زباله از منازل در شهر قزوین انجام می‌شد هم مدت‌هاست که متوقف شده است.
معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری ادامه داد:‌ شهرداری های استان قزوین یک هفته وقت دارند که برنامه زمان‌بندی خود را برای احیا و اجرای دوباره و قوی طرح تفکیک زباله از مبدا را به ما اعلام کنند.

48

کد خبر 1436592

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان قزوین تفکیک زباله از مبدا شهرداری های استان مدیریت پسماند استان قزوین شهرداری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۴۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل زباله خشک از درب منزل و ارائه پول به ازای آن

به گزارش خبرگزاری مهر، عسگر جلالیان، معاون بین‌الملل و حقوق بشر وزارت دادگستری در مورد پدیده زباله‌گردی و نقش اتباع خارجی در آن گفت: یکی از اقشاری که در پدیده زباله‌گردی نقش پررنگی دارند، اتباع بیگانه هستند. به طور کلی ما زباله‌گردی را نقض حقوق بشر می‌دانیم و معتقدیم که این پدیده به بهداشت عمومی و سلامت جامعه آسیب وارد می‌کند. لذا باید تدابیری در این خصوص در نظر گرفته شود. در همین راستا قانون مدیریت پسماند در سال ۱۳۸۳ تصویب و سال بعد از آن اجرا شده است.

وی در مورد قانون مدیریت پسماند اظهار کرد: بر طبق این قانون، همه مراحل مربوط به پسماند، از تولید گرفته تا جمع‌آوری مورد بررسی قرار گرفته است. از اواخر سال ۱۴۰۱ ما به صورت جدی به این موضوع ورود کردیم. در سال ۱۴۰۲ برنامه‌ای برای پیدا کردن قانونی عملیاتی و اجرایی در خصوص پسماندها در نظر گرفته شد. در همین راستا دستگاه‌های متولی و ذیربط در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند تا مجریان را به اجرای قانون مدیریت پسماندها ملزم کنند.

جلالیان اظهار داشت: در پی اجرای قانون مدیریت پسماند، جلسات متعددی با افراد مختلف، از رئیس سازمان محیط زیست کشور گرفته تا معاون دادستان کل کشور، دادستان تهران و شهردار تهران در این جلسات حضور داشته‌اند. ماحصل این جلسات نقشه‌ای است که برای مدیریت پسماند به شکل صحیح طراحی شده است.

وی افزود: یکی از اقدامات شهرداری این است که دلیل زباله‌گردی افراد را قبل از هر چیزی کشف کند. بعد از آن کودک زباله‌گرد تحویل پدر و مادرش داده می‌شود و تعهدی برای عدم ادامه فعالیت او گرفته می‌شود. متناسب با شرایط کودک زباله‌گرد، اقدامات لازم در خصوص ساماندهی وی انجام می‌شود. با این حال باید این موضوع را در نظر داشت که بسیاری از این افراد به زباله‌گردی به عنوان شغل ثابت خود نگاه می‌کنند. اکنون بیش از ۵ هزار مجوز شغلی برای سازمان مدیریت پسماند کشور در نظر گرفته تا افراد رسماً به کار مشغول شوند. برای این افراد حقوق حدوداً ۱۵ میلیون تومانی با بیمه در نظر گرفته شده است.

جلالیان اظهار داشت: اکنون شهرداری به جای ۱۵۴ پیمانکار در سطح تهران، با ۱۴ پیمانکار مواجه بوده و بر کار آن‌ها نظارت دارد. به این شکل مافیایی در خصوص زباله‌گردی وجود نخواهد داشت و در صورت حضور زباله‌گرد خارج از منطقه هر پیمانکار، جریمه‌ای در نظر گرفته می‌شود. در همین راستا سامانه نوماند نیز طراحی شده است.

کد خبر 6085496 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان
  • تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است
  • معرفی ۳۶۷ متخلف زیست محیطی به مراجع قضایی آذربایجان غربی
  • شهرداری‌های کردستان مدیریت دفن بهداشتی زباله را ندارند
  • حقوق ۱۵ میلیون تومانی و شغل آبرومند در انتظار زباله‌گردها
  • تحویل زباله خشک از درب منزل و ارائه پول به ازای آن
  • جریمه هنگفت شهرداری تهران برای زباله دزدها | محمدی: در مدیریت پسماند با کسی شوخی نداریم
  • زباله‌گردی محصول اجرا نشدن قانون مدیریت پسماند است
  • پسماند و مشکلات فراوان در کردستان
  • حقوق ۱۵ میلیون تومانی برای زباله گرد‌ها ؟