Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران ، اسفندیار نظری گفت که مراکز غیرمجاز در بیشتر مواقع، انتخاب رشته رایانه‌ای را در دستور کار قرار می‌دهند که چنین کاری غیرقانونی و با درصد اشتباه بالا همراه است ، چون متغیرهای دیگری از شرایط داوطلب باید در رایانه ثبت باشد که این مراکز چنین اطلاعات و خدماتی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر این که آموزش و پرورش با مراکز غیرمجاز مشاوره انتخاب رشته دانشگاهی برخورد جدی می‌ کند ، افزود : در استان ۲۲ پایگاه مشاوره انتخاب رشته زیر نظر آموزش و پرورش فعالیت دارد و  خانواده‌ها و دانش آموزان از مراجعه به مراکز دیگر خودداری کنند.

نظری بر ضرورت هوشیاری خانواده ها در روزهای انتخاب رشته دانشگاه برای کنکوری ها تاکید کرد و گفت : با آغاز انتخاب رشته قبول شدگان کنکور، شاهد افزایش تبلیغات و فعالیت مراکز غیرمجاز هستیم که با دریافت هزینه‌های چند میلیون تومانی، ضمانت تایید انتخاب رشته می‌دهند، اما تاکنون هیچکدام پاسخگوی نتایج پس از انتخاب رشته نبودند.

وی افزود : هر دانش آموزی برای انتخاب رشته دانشگاهی دارای ۱۵۰ اولویت است و بهتر است قبول شدگان، علاقه مندی، استعداد، بومی گزینی، شرایط اقتصادی و تردد را ملاک اصلی انتخاب رشته قرار دهند.

نظری توضیح داد : درواقع باید دید جامعه به چه مشاغلی نیازمند است و توجه بیشتر بر آن گرایش ها قرار گیرد.

دبیر ستاد پروژه مهر آموزش و پرورش مازندران از خانواده ها خواست تا در صورت مشاهده فعالیت مراکز غیرمجاز انتخاب رشته، مراتب را با شماره تلفن ۳۳۳۲۰۵۷۶ اطلاع دهند.

انتخاب رشته دانشگاهی که از روز چهارشنبه دوم مهر ماه آغاز شد ، تا ساعت ۲۴ امروز شنبه ادامه خواهد داشت.

در کنکور سراسری امسال مازندران ۴۹ هزار شرکت کننده داشت.

برچسب‌ها مازندران کنکور انتخاب رشته

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مازندران کنکور انتخاب رشته مازندران کنکور انتخاب رشته اخبار کنکور مراکز غیرمجاز آموزش و پرورش انتخاب رشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۴۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین‌نامه‌های شورا‌های عالی آموزش و پرورش استان‌ها بازنگری می‌شوند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی گفت: در سازمان مدارس غیردولتی برنامه‌هایی در سه حوزه قانونگذاری، مدیریتی-سیاست‌گذاری و برنامه‌های مشترک با سایر معاونت‌ها دنبال شد.
احمد محمودزاده افزود: در این قالب‌ها، کار مهم در حوزه قانون‌گذاری، بازنگری قانون تأسیس مدارس و مراکز غیردولتی بود که پس از ۱۸ ماه به نتیجه رسید، ۱۶ ماده آن تغییر یافت و ابلاغ شد.
وی با بیان این که حمایت از معلمان و مؤسسان تثبیت و موضوع نظارت در این قانون، جدی‌تر مطرح شد، افزود: در کنار این موضوع، بحث استقرار را نیز پیگیری کردیم و به نتیجه رساندیم و موضوع مدارس استیجاری و احداثی سروسامان پیدا کرد.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی با بیان اینکه بررسی و بازنگری آیین‌نامه‌های مربوط به شورا‌های عالی آموزش و پرورش استان‌ها برای احیای برخی از ظرفیت‌ها، از کار‌های مهمی است که امسال دنبال خواهد شد، گفت: چندین برنامه را هم با قرارگاه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در دست اجرا داریم که در اختیار استان‌ها قرار خواهد گرفت.
محمودزاده همچنین از بررسی طرح مدرسه مجازی بزرگسالان خبر داد و گفت: مصوبه این موضوع سال گذشته دریافت شد چراکه به دنبال کاهش تنوع مدارس و تجمیع در داخل مدرسه مجازی هستیم؛ طرح این کار به شورای عالی آموزش و پرورش ارجاع و به زودی نهایی خواهد شد.
وی با اشاره به مبنای صدور مجوز در سازمان مدارس غیردولتی که قانون است، ادامه داد: فعالیت مراکز آزمون‌ها در کشور باید در چارچوب مجوز و مقررات باشد، فعالیت مراکز فاقد مجوز ممنوع است و در صورت مشاهده تعطیل خواهد شد.
معاون وزیر آموزش و پرورش همچنین از استان‌ها خواست تا هوش مصنوعی را در مدارس غیردولتی با مفموم درست، شروع کنند.
محمودزاده در ادامه بر اجرای نظام دوری در مدارس غیردولتی، جذب مربی بهداشت، اجرای جدی برنامه‌های پرورشی، استمرار کیفی و جدی طرح‌هایی از قبیل آوای آسمانی، چفیه‌های بهشتی و طرح ولایت تأکید و خواستار ایجاد تمهیدات لازم برای ایجاد نمازخانه در مدارس شد.

دیگر خبرها

  • انتخاب رشته‌ آزمون دوره دكتری سال 1403 از اول اردیبهشت آغاز می‌شود
  • انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۳ از اول اردیبهشت آغاز می‌شود
  • یافتن همسر مناسب مهمترین دغدغه جوانان در تشکیل خانواده
  • مدیریت هوشمندنیاز اساسی مازندران در آموزش عالی
  • لو رفتن سوالات آزمون‌های نهایی و کنکور سراسری به هیچ عنوان امکان ندارد
  • ۲۱ هزار نوآموز کردستانی در پایگاه‌های سنجش ارزیابی شدند
  • آیین‌نامه‌های شورا‌های عالی آموزش و پرورش استان‌ها بازنگری می‌شوند
  • اجرای آموزش «حداقل یک رشته ورزشی برای هر دانش آموز» در مدارس
  • سرانه فضاهای آموزشی کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • آشنایی با آموزش طراحی لباس و بازار کار آن