Web Analytics Made Easy - Statcounter

 اولین نشست تخصصی بررسی نحوه برگزاری سومین جشنواره لباس کودک و نوجوان با حضور سیده مرضیه شفاپور دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور و جمعی از طراحان، تولیدکنندگان، صاحبان برندها و متخصصان این حوزه برگزار شد.

در این نشست، شفاپور برگزاری جشنواره‌های تخصصی و متعدد را یکی از اهداف کارگروه عنوان کرد و گفت: واگذاری مسئولیت برگزاری جشنواره‌ها به بخش خصوصی که توانمندی‌های خود را نشان داده‌اند یکی از برنامه‌های کارگروه است و بر همین اساس خانم بهمنی به عنوان دبیر سومین جشنواره لباس کودک و نوجوان انتخاب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اهمیت طراحی و تولید لباس برای گروه‌های سنی کودک و نوجوان و خاص بودن مخاطبان این جشنواره، گفت: جشنواره لباس کودک و نوجوان جشنواره خاصی با مخاطب خاص است و تلاش می‌شود امسال جشنواره‌ای در شأن کودکان و نوجوانان کشورمان برگزار کنیم.

شفاپور با اشاره به اینکه امسال سومین جشنواره لباس کودکان و نوجوانان است و تلاش می‌کنیم جشنواره‌ای متفاوت از دو دوره گذشته داشته باشیم، گفت: اعلام فراخوان کشوری با هدف شناسایی و دعوت از متخصصان این حوزه و برقراری ارتباط با آنها، انتخاب شعار و تم جشنواره و انتخاب زمان و مکان برگزاری جشنواره به نحوی که شاهد بالاترین کارایی و نتیجه بخشی جشنواره باشیم از تصمیم‌های مهمی است که باید به صورت تخصصی و با مشورت کارشناسان این حوزه گرفته شود.

در ادامه این نشست، متخصصان حاضر در آن مباحثی از قبیل اهمیت توجه به محیط تولید لباس برای کودک و نوجوان را مطرح و عنوان کردند: متأسفانه کارگاه‌هایی که لباس کودک تولید می‌کنند به بهداشت محیط توجه کافی ندارند در حالی که باید لباس کودک در محیط ایزوله تولید و حداقل کارگران شاغل در تولیدی‌ها از سلامت کافی برخوردار باشند. شرایط کرونا لزوم توجه به این مسائل بهداشتی را بیشتر کرده و باید از فضای جشنواره برای ایجاد نگاه و رفتار حرفه‌ای در حوزه سلامت لباس کودک و نوجوان استفاده شود.

تعیین رنگی که به حفظ سلامت روان کودکان کمک کند، رفتن به سمت طراحی لباسی که در آن توجه بیشتری به بهداشت و سلامت جسم و روح کودک شده باشد، توجه به لباس نوجوانان که بسیاری از تولیدکنندگان متوجه اقتصاد بالای نهفته این حوزه نیستند و طراحی ماسک مناسب صورت بچه‌ها به نحوی که در کنار راحتی تمام صورت کودکان را بپوشاند از دیگر مباحث مطرح شده در این نشست بود.

در ادامه مسئله حضور برندهای تولید لباس در جشنواره مطرح شد که دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور از حضور برندهای ایرانی و استفاده از فرصت جشنواره برای معرفی و تبلیغ محصولاتشان استقبال و از شورای عالی برندها برای حضور در جشنواره دعوت کرد.

همچنین هواپیمایی کیش ایرلاین به عنوان یک شخصیت حقوقی علاقه‌مندی خود را برای حضور در جشنواره و حمایت از آن اعلام کرد که این مسئله با استقبال دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس روبرو شد.

توجه به امیدبخشی در کنار نشاط در طراحی لباس کودک و نوجوان به ویژه با توجه شرایط کنونی کرونا و آسیب‌هایی که این شیوع بر روان کودکان وارد کرده است، توجه به اقتصادی بودن تولید محصولات برای قشری که مدام در حال رشد و نمو است، هشیارسازی تولیدکنندگان در نحوه نگهداری و پرو لباس کودک و مسائل بهداشتی مرتبط به خصوص در فروش آنلان لباس که در آن لباس‌ها پرو شده و مرجوعی دارد و باید قبل از بسته بندی دوباره ضد عفونی شود و توجه به استفاده از مواد ضدعفونی کننده در فروشگاه‌هایی که در آنها لباس پرو می‌شود از دیگر مباحث بحث شده در این نشست بود که بر لزوم استفاده از فرصت جشنواره برای آگاه‌سازی جامعه و تولیدکنندگان در آن تأکید شد.

نبود مجموعه حوزه لباس کودک و اهمیت حرفه‌ای توجه به مجموعه‌سازی در این حوزه از دیگر مباحث مطرح شده در این نشست بود که اعلام شد طراحانی که با ارائه کالکشن یا مجموعه در سومین جشنواره لباس کودک و نوجوان حضور پیدا کنند از امتیاز ویژه جشنواره برخوردار خواهندشد.

تأمین پارچه و هزینه اجرای طرح‌هایی که توسط دانشجویان ارائه می‌شود توسط صنعت و لزوم همراهی صنعتگران با طراحان در جشنواره، تبادل نظر در خصوص وجود یا عدم اختصاص بخش مجزایی برای فروش محصولات و ساعات اختصاص یافته به بخش فروش جشنواره و حرکت به سمتی که هر طراح به دنبال ایجاد برند برای خود نباشد بلکه مجموعه‌ای از طراحان تحت حمایتیک برند برجسته به فعالیت بپردازند نیز از دیگر مسائلی بود که در این نشست بررسی شد.

مکان و زمان برگزاری جشنواره از جمله مباحث مهم دیگر مطرح شده در این نشست هم‌اندیشی بود. برگزاری جشنواره در مکانی شاد و پس از پایان ماه صفر (اواخر مهر) از پیشنهادهای مطرح شده بود که مقرر شد در خصوص آن مطالعه و تبادل نظری بیشتری صورت گیرد.

در پایان مراسم نیز احکام شورای سیاستگذاری برگزاری سومین جشنواره لباس کودک و نوجوان به آنها اهدا شد. کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور از تمام فعالان، تولیدکنندگان، طراحان، صاحبان برندهای تولید لباس کودک و نوجوان و متخصصان این حوزه برای ارائه طرح و پیشنهاد دعوت به عمل آورده و آماده برقراری ارتباط و برگزاری نشست با تمام فعالان این عرصه است.

برچسب‌ها مد ولباس هنرهای تجسمی کارگروه ساماندهی مد و لباس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مد ولباس هنرهای تجسمی کارگروه ساماندهی مد و لباس مد ولباس هنرهای تجسمی کارگروه ساماندهی مد و لباس اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۴۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشنواره اقوام بدون دبیری کمال تبریزی

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری اولین جشنواره فیلم اقوام ایرانی امروز سوم اردیبهشت با حضور برخی مدیران این جشنواره در بنیاد ایران شناسی برگزار شد.

در ابتدای نشست نیز از پوستر جشنواره با طراحی حمیدرضا بیدقی رونمایی شد.

در ادامه مهدی حیدری مدیر جشنواره ملی فیلم اقوام در سخنانی بیان کرد: جشنواره فیلم اقوام ایرانی نزدیک به یک سال است که توانسته موافقت اصولی خود را از سازمان سینمایی دریافت کند. این جشنواره قرار بود در تبریز باشد اما بنا به مصلحت هایی قرار شد دوره اول آن در تهران برگزار شود. حضور بنیاد ایران شناسی می تواند به اهداف و آرمان های جشنواره کمک کند.

وی ادامه داد: امیدواریم جشنواره در سال های بعد در مناطق قوم نشین کشورمان رقم بخورد. امروز جای کمال تبریزی دبیر جشنواره در کنار ما خالی است. او حدود یک سال است که با جشنواره همکاری دارد
و همراهی های خوبی با ما داشته است. اسم او برای دیده شدن جشنواره خیلی به ما کمک کرد.

حیدردی یادآور شد: با توجه به اینکه امروز آقای تبریزی مشغول ساخت سریال است حضورش به عنوان دبیر در جشنواره کمتر خواهد شد. او در طول این مدت همکاری بسیار خوبی با ما داشت. طبیعتا وقتی فردی می پذیرد که دبیر باشد ملزم به حضور فیزیکی در کنار جشنواره است. آقای تبریزی گفت در کنار جشنواره است اما شاید به عنوان دبیر حضورش کمرنگ‌تر باشد. امیدواریم اتفاقات خوبی برای جشنواره رقم بخورد. جشنواره در حال برگزاری است هیات انتخاب فیلم ها را دیده است و به زودی دبیر افتخاری جشنواره نیز معرفی می‌شود.

کد خبر 6085128 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • معرفی برگزیدگان سومین جشنواره پژواک/ وعده معاون صدا برای برگزاری دور چهارم به صورت بین‌المللی
  • بازیگر سینما و تلویزیون: دولت به اقتصاد خانواده‌ها توجه بیشتری کند
  • توافقات نشست مشورتی رهبران الجزایر، تونس و لیبی
  • برگزاری سومین نشست معاون اول رئیس جمهور با فعالان اقتصادی و اعضای اتاق بازرگانی و تعاون
  • اولین گام برای ارزان ‌شدن تنیس برداشته شد
  • پیش بینی استقبال ۱۰ برابری از جشنواره امسال تئاتر کودک و نوجوان رضوی
  • «اقیانوس پشت پنجره» برگزیده جشنواره هندی شد
  • دبیر پانزدهمین دوره جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی:بزرگداشت استاد جواد محقق در همدان برگزار می‌شود 
  • برگزاری جشنواره اقوام بدون دبیری کمال تبریزی
  • ‌برگزاری کارگاه آموزشی بازتاب داستان‌های کهن در ادبیات کودک و نوجوان معاصر در شیراز