Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@07:58:07 GMT

تقویت معیشت روستایی مهمترین هدف گردشگری قشم است

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۲۵۱۱۷

تقویت معیشت روستایی مهمترین هدف گردشگری قشم است

گروه استان‌ها – مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سازمان منطقه آزاد قشم با گرامیداشت هفته گردشگری، از تقویت معیشت جوامع محلی در این جزیره به عنوان مهمترین هدف صنعت گردشگری قشم نام برد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، علیرضا امری کاظمی در جمع خبرنگاران با اشاره به شعار امسال هفته گردشگری با عنوان "گردشگری و توسعه روستایی"، اظهارداشت: در قشم از چند سال پیش توجه ویژه‌ای به مقوله توسعه روستایی از مسیر صنعت گردشگری انجام شده که مهاجرت معکوس از شهرها به روستاها از نتایج آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در هفته گردشگری برای هر روز یک عنوان و برای هر روز یکسری اتفاقات و رویداد تعریف شده و به دلیل وجود ژئوپارک جهانی در قشم ما در بحث توسعه روستایی با ایجاد خانه‌های بومگردی و ترویج صنایع دستی بسیار موفق بوده‌ایم.

به گفته مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قشم، در نخستین روز از هفته گردشگری و توسعه روستایی، شاهد افتتاح اقامتگاه بوم گردی محلی در روستای دفاری با عنوان "شو نشین" در دوهزار مترمربع مساحت و سرمایه‌گذرای 20 میلیارد ریالی بخش خصوصی که برای 16 نفر اشتغال مستقیم به همراه دارد خواهیم بود.

وی گفت: کتاب "گنج پدربزرگ" که توسط محمد زبیری از هنرمندان جامعه محلی قشم نوشته شده و حاوی ضرب‌المثل‌ها، واژه‌های محلی و حکایت‌های مختلف به زبان شعر و همراه با ترجمه فارسی است که توسط سازمان منطقه آزاد قشم چاپ شده در دومین روز از هفته گردشرگی رونمایی می شود.

برگزاری 3 وبینار آموزشی با همکاری دانشگاه علم و فرهنگ و دانشگاه اتریش

امری کاظمی یادآور شد: در سومین روز این هفته، علاوه بر کلنگ‌زنی اقامتگاه بوم گردی "باب البحر" در زمینی به مساحت سه هکتار با 260 تخت که با افزون بر 300 میلیارد ریال اعتبار بخش خصوصی ساخته خواهد شد، ویژه برنامه گردشگری و آموزش رسانه هم با سه وبینار آموزشی با همکاری دانشگاه علم و فرهنگ و دانشگاه اتریش و حمایت سفارت اتریش را به صورت بین‌المللی برگزار می‌شود.

او از بحث رونمایی صنایع دستی جدید و معرفی ابتکارات جدید در حوزه صنایع  دستی به عنوان برنامه چهارمین روز هفته گردشگری و توسعه روستایی در قشم نام برد و افزود: بیش از 800 بانوی جزیره قشم حوزه صنایع دستی فعالیت می‌کنند که سال گذشته برای 200 تن از آنان وام توسعه اشتغال گرفته شد.

احیاء مسیر دریایی قشم - کیش

تقدیر از برترین دیانوردان و پیشکسوتان دریانوردی قشم، برپایی جشنواره ریپ واتر و سنگ نوردی با حضور یک گروه حرفه‌ای و همچنین احیای دوباره خط کشتیرانی بین دو جزیره کیش و قشم از طریق کشتی بادبانی هم از موضوعاتی بود که امری کاظمی از آن به عنوان برنامه پنجمین روز هفته گردشگری در قشم نام برد.

مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قشم گفت: در ششمین روز از ویژه برنامه‌های هفته گردشگری، پاکسازی اماکن، قضاها و زیرساخت‌های گردشگری با حضور تمام مدیریت‌های معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم و مقامات ادارت و نهادها به ویژه مسئولان دستگاه قضا با هدف ترغیب مردم برای پاکسازی سواحل برگزار می‌شود.

10 پروژه گردشگری در قم با اعتبار 122 میلیارد تومان به بانک‌ معرفی شدرئیس جمهور به صورت ویدئو کنفرانس چند طرح گردشگری اردبیل را افتتاح کردطرح‌‌های هادی روستاهای هدف گردشگری "مکران " بازنگری می‌خواهد

وی خاطرنشان کرد: برای نخستین بار آخرین روز هفته گردشگری را به ویژه برنامه‌های فعالان این صنعت در بخش‌های مختلف گردشگری قشم اختصاص داده‌ایم.
شایان ذکر است، برنامه‌های هفته گردشگری همه ساله  در این منطقه آزاد، به صورت گسترده برگزاری می‌شود.

انتهای پیام/7558/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: توسعه روستایی هفته گردشگری منطقه آزاد صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۵۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس متروکه گلستان به اقامتگاه بوم‌گردی تبدیل می شوند

محمدجواد ساوری گفت: این اداره‌کل در راستای شعار سال که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان «رونق تولید با مشارکت مردم» نام‌گرفته تمام تلاش خود را به کار خواهد گرفت تا با ظرفیتی که در اختیار دارد به مردم استان ارائه خدمت کند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان با اشاره به این‌که بحث تبدیل مدارس متروکه در روستا‌های ییلاقی استان به اقامتگاه‌های بوم‌گردی در شورای برنامه‌ریزی سال گذشته مطرح شد، افزود: در این جلسه تأکید شد در گام نخست این مدارس شناسایی و سپس مردم روستا در قالب واحد بوم‌گردی از این اداره‌کل اخذ مجوز کنند.

او با تأکید بر این‌که این موضوع یکی از برنامه‌های مورد پیگیری این اداره‌کل برای امسال است، ادامه داد: این کار با مشارکت و کار ائتلافی بین اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، اداره‌کل آموزش‌ و پرورش و اداره‌کل دفتر امور روستایی استانداری گلستان اجرایی خواهد شد.

ساوری یادآور شد: درصورتی‌که مدارس متروکه‌ای قابلیت تبدیل‌شدن به اقامتگاه بوم‌گردی را دارند مردم روستا می‌توانند آن را به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و یا اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان معرفی کنند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن بتوانیم عملیات صدور مجوز و مهیاسازی آن را برای بهره‌برداری به‌عنوان واحدی اقامتی اجرایی کنیم.

او  افزود: با اجرای این اقدام علاوه بر تحقق شعار سال، زمینه رونق اقتصاد روستا‌های استان و ایجاد اشتغال فراهم خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» طرحی برای کمک به اقتصاد روستا
  • خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود
  • برنامه‌ریزی برای افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی گردشگری
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • ضرغامی: هر دولتی بتواند مردم را بیشتر شاد کند موفق‌تر است / آمار‌ها نشان دهنده افزایش گردشگری است + فیلم
  • مرمت عمارت امیرسلیمانی در تهران آغاز شد | برنامه‌ریزی برای بازسازی زندان هارون‌الرشید
  • ثبت ۴۱ میراث در فهرست آثار ملی البرز
  • مدارس متروکه گلستان به اقامتگاه بوم‌گردی تبدیل می شوند