Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-24@22:50:02 GMT

پایداری چرخه انرژی کشور با وجود تحریم

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۲۵۶۲۶

پایداری چرخه انرژی کشور با وجود تحریم

خبرگزاری آریا - مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب گفت: باوجود همه مشکل‌ها و تحریم‌ها، اما امروز استمرار تولید و پایداری چرخه انرژی کشور دشمن را بیش از هر زمان دیگری مأیوس کرده است.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، احمد محمدی هم‌زمان با سومین روز هفته دفاع مقدس و در حاشیه نشست پیگیری تولید این شرکت گفت: در جنگ هشت‌ساله، مرزهای زمینی و جغرافیایی ما هدف تعرض دشمن قرار گرفت و خط مقدم جنگ، جبهه زمینی با عراق بود، اما در جنگ اقتصادی، خط مقدم جنگ، واحدهای تولیدی و مسیرهای صادراتی نفت ایران به تمام کشورهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: دشمن در جنگ هشت ساله تحمیلی، به تمامیت ارضی و جان ما حمله کرد و در جنگ اقتصادی کنونی، معیشت و نان ما را هدف گرفته است و این ظالمانه‌ترین و ضداخلاقی‌ترین نوع جنگ‌طلبی و ستیزه‌جویی است.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیزجنوب با اشاره به عزم و اراده ملت رشید ایران به‌ویژه کارکنان صنعت نفت، دفاع جانانه در سنگر تولید را تا امروز موفقیت‌آمیز دانست و یادآور شد: استمرار تولید و پایداری چرخه انرژی در کشور با وجود همه مشکلات، تحریم‌ها و کارشکنی‌های دشمن، بار دیگر واقعیت شکست‌ناپذیری ایران را در باور جهانیان زنده کرده و دشمنان ما را مأیوس‌تر ساخته است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۵۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید بر توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب،  مدیرکل دفتر تجارت خارجی برق شرکت توانیر گفت: با هدف توسعه مناسبات دو کشور در حوزه برق و انرژی نشستی در شرکت توانیر برگزار و طی آن دو طرف در خصوص توسعه ظرفیت‌های مشترک، روند تسهیل تأمین منابع مالی احداث طرح خط سوم ارتباطی بین دو کشور بحث و تبادل نظر کردند.

اقلیمی با بیان اینکه با احداث و بهره برداری از خط مذکور ظرفیت ارتباط الکتریکی بین دو کشور همسایه به حدود سه برابر افزایش می‌یابد، خاطرنشان ساخت: در این زمینه مطابق مناقصه برگزار شده از سوی طرف ترکمنی، پیمانکار ایرانی انتخاب و مقرر شده تا احداث بخش ترکمنستان خط انتقال سرخس (ایران) - ماری (ترکمنستان) به طول ١٥٥ کیلومتر تا دو سال آینده احداث و تکمیل شود.

وی یادآور شد: بخش ایرانی این خط انتقال پیش از این احداث و تکمیل شده است.
مدیر کل دفتر تجارت خارجی برق شرکت توانیر در همین زمینه اضافه کرد: با احداث و تکمیل خط مذکور، ترانزیت برق ترکمنستان به کشورهای ثالث از طریق شبکه سراسری برق ایران نیز در دستور کار دو طرف قرار خواهد گرفت.

به گفته اقلیمی، همچنین در جهت راهبرد توسعه و تقویت همکاری با کشورهای همسایه در زمینه صدور کالا و تجهیزات برقی و خدمات فنی مهندسی بین دو طرف مذاکراتی انجام و توافق شد از ظرفیت‌های تجاری و اقتصادی شرکت‌های فعال و توانمند ایرانی در این بخش استفاده شود. در این نشست همچنین تطبیق حساب‌های مالی میان دو کشور انجام و نهایی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افتتاح ۳ مگاپروژه حوزه انرژی سریلانکا توسط سید ابراهیم رئیسی/ امضای ۵ سند همکاری میان ایران و سریلانکا/رئیسی: تهدیدها و تحریم ها ملت ایران را متوقف نکرده است/ رئیس جمهور سریلانکا: از حمایت های ایران تشکر می کنیم
  • سخنرانی اخیر ابوعبیده، نویدبخش پیروزی مقاومت بود
  • توسعه همکاری‌های برق و انرژی ایران و ترکمنستان
  • خوب شدن حال کارگر یعنی خوب شدن حال کشور
  • تاکید بر توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • رهبر انقلاب: تحریم‌ها ملت ایران را از پا در نمی‌آورد
  • تحریم‌ها ملت ایران را از پا در نمی‌آورد
  • توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • برنامه‌ریزی برای تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای