Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از اقداماتی که می تواند به کاهش رفت‌وآمدها در شرایط کرونایی منجر شود، ترویج بانکداری الکترونیک است چراکه در این شرایط مشتریان بانک‌ها می‌توانند از خدمات بانکداری الکترونیک استفاده کنند. - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، ترویج بانکداری الکترونیک و گسترش نرم افزار­های همراه بانک باعث شده تا دیگر مانند سال‌های قبل افراد برای دریافت خدمات­ بانکی مانند انتقال وجه کارت ­به­ کارت، پرداخت قبض، خرید شارژ، دریافت موجودی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. به بانک یا خودپرداز مراجعه نکنند و با استفاده از گوشی تلفن‌همراه خود امور بانکی را انجام دهند. این امر باعث افزایش رقابت در این حوزه شده‌است.

اما نکته مهم در فضای رقابتی بین بانک‌ها سهولت استفاده از نرم­افزار برای مشتریان، پوشش حداکثری نیاز مشتریان و کیفیت خدمات است. به جرأت می‌توان گفت بانک‌پاسارگاد، در این فضای رقابتی به خوبی توانسته‌است، با ارایه نرم‌افزاری کاربرپسند -در دو قالب نسخه وب و اپلیکیشن- و ارایه خدماتی متنوع، مشتریان را برای انجام بسیاری از خدمات بانکی، از مراجعه به شعبه‌ها بی‌نیاز کند. سامانه‌ای که بسیار مورد استقبال مشتریان قرار گرفته‌است.

این بانک همچنین در بحث فرهنگ‌سازی و آموزش استفاده از ابزارهای بانکداری الکترونیک هم اقدامات ارزشمندی انجام داده‌است. این بانک با اختصاص یک صفحه‌ی مجزا به «آموزش بانکداری ‌الکترونیک» در سایت خود به نشانی https://www.bpi.ir/elearning و تولید محتواهای آموزشی و ارایه نکات مهم و امنیتی، در مرحله‌ی اول کلیه خدمات ارایه شده در موبایل بانک‌ پاسارگاد (همراه بانک پاسارگاد) را به مشتریان خود آموزش داده‌است. این اقدام به‌ویژه در شرایط ناشی از گسترش بیماری کرونا و لزوم کاهش رفت و آمد غیرضروری به شعبه‌ها با افزایش بهره‌مندی مشتریان از خدمات بانکداری‌الکترونیک، می‌تواند بسیار مؤثر باشد.

 در ادامه تلاش شده به تشریح بخشی از ویژگی­ها و کاربردهای موبایل بانک پاسارگاد (همراه بانک پاسارگاد) پرداخته‌شود:

این سامانه از پنج بخش اصلی شامل خدمات سپرده، خدمات کارت، تسهیلات، پیگیری و سایر خدمات تشکیل شده‌است که در هر بخش نیز امکانات متنوعی در اختیار مشتریان قرار داده شده‌است.

 در بخش خدمات سپرده امکاناتی از قبیل مشاهده فهرست و جزئیات سپرده­ها (موجودی، شبا و ...)، امکان فیلتر پیشرفته سپرده­ها، مشاهده گردش حساب سپرده­ها، پرداخت قبض، انتقال وجه بین سپرده­های خود، انتقال وجه به سپرده­های دیگر (سایر مشتریان در بانک‌پاسارگاد)، انتقال وجه بین بانکی (از طریق شبا) و ... وجود دارد.

در قسمت خدمات کارت امکان خرید شارژ، انتقال وجه، پرداخت قبض، اعلام موجودی کارت، دریافت گردش تراکنش­های کارت، تغییر رمز دوم، مسدود کردن کارت، ذخیره یا عدم ذخیره CVV2 درگوشی به انتخاب کاربر، دریافت رمز پویا، کپی کردن رمز پویا و... در اختیار مشتریان و استفاده‌کنندگان از خدمات سامانه همراه بانک پاسارگاد قرار داده شده‌است.

در قسمت تسهیلات، امکان مشاهده لیست تسهیلات، پرداخت قسط و پرداخت قسط دیگران ارایه می‌شود. همچنین امکان جستجو و مشاهده گزارش وضعیت تمام تراکنش‌های انجام شده از طریق گوشی تلفن‌همراه شامل: انتقال‌وجه )سپرده(، پرداخت قسط، ­موجودی، پرداخت قبض، خرید شارژ )کارت(، انتقال وجه )کارت) در قسمت پیگیری سامانه همراه بانک پاسارگاد بصورت آفلاین در اختیار مشتریان قرار داده شده‌است.

مشتریان می‌توانند از طریق سایت بانک و یا فروشگاه‌های نرم‌افزاری مجاز اقدام به نصب نرم‌افزار همراه بانک پاسارگاد  کنند و یا از طریق نسخه وب وارد این سامانه شوند. همچنین جهت دریافت رمز و فعال‌سازی آن، به سامانه بانکداری مجازی و یا نزدیک‌ترین شعبه بانک‌پاسارگاد مراجعه و از خدمات این سامانه بهره‌مند شوند.  

اطلاعات بیشتر و آموزش نحوه‌ی بهره‌مندی از این سامانه در صفحه‌ی آموزش موبایل بانک پاسارگاد (همراه بانک پاسارگاد) در سایت این بانک به آدرس https://www.bpi.ir/elearning درج شده‌است. همچنین مرکز مشاوره و اطلاع‌رسانی این بانک به شماره 82890 آماده‌ی ارایه‌ی اطلاعات بیشتر به مشتریان است. 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا بانک پاسارگاد ویروس کرونا بانک پاسارگاد همراه بانک پاسارگاد بانکداری الکترونیک انتقال وجه پرداخت قبض سپرده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۵۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تراکنش بانکی با تلفن همراه بدون نیاز به کارت‌ فعال شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از بانک مرکزی، این بانک در راستای تنوع بخشی به ابزار‌های پرداخت و بروزرسانی ظرفیت‌های شبکه پرداخت کشور، طرح کهربا را در دستور کار دارد. بر این اساس، مشتریان شبکه بانکی امکان تعریف کارت بانکی فیزیکی خود در برنامک‌های هوشمند مبتنی بر تلفن همراه را دارند.

به گفته مصطفی قمری‌وفا مدیر روابط عمومی بانک مرکزی با طرح کهربای بانک مرکزی، امکان انجام تراکنش‌های خرید با استفاده از نسخه الکترونیکی ایمن کارت‌های بانکی و استفاده از آنها به جای کارت‌های فیزیکی بانکی روی دستگاه‌های پایانه فروشگاهی مجهز شده، مطابق با آخرین فناوری و استاندارد‌های روز میسر گردیده است.

وی گفت: اکنون 6 بانک کشاورزی، تجارت، ملت، ملی، آینده و صادرات تحت پوشش بوده و تعداد بانک‌های این طرح در حال افزایش است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم توجه جدی به دغدغه‌های مراجع عظام تقلید در بانکداری
  • همه چیز درباره کارت بانکی کهربا + جزئیات دقیق
  • مهمترین خبرهای ۲۹ فروردین/فقط «دخانیات» تحریم نشد!
  • حذف کارت بانکی آغاز شد / خرید با موبایل!
  • چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟
  • خدمت جدید؛ تراکنش بانکی با تلفن همراه بدون نیاز به کارت‌های بانکی
  • تراکنش بانکی با تلفن همراه بدون نیاز به کارت‌های بانکی
  • تراکنش بانکی با تلفن همراه بدون نیاز به کارت‌ فعال شد
  • آغاز خرید با موبایل و بدون کارت در ۶ بانک
  • چگونه موبایل جایگزین کارت‌های بانکی می شود؟ | جزئیات اجرایی شدن طرح کهربا در۶ بانک