Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام پیشین سازمان تربیت بدنی گفت که قوه قضائیه بعد از گزارش کمیته اخلاق به پرونده ویلموتس ورود کرد و در این پرونده همه چیز به صورت قانونی پیش رفته است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

امیررضا واعظ آشتیانی درباره اتفاقات رخ داده در پرونده قرارداد مارک ویلموتس اظهار داشت:

وقتی بحث پرونده سرمربی پیشین تیم ملی از طریق قوه قضائیه مطرح شد، عده‌ای نفوذی در ورزش کشورمان و کسانی که از جاسوسی در ورزش نان می‌خورند به فیفا اعلام کردند که قوه قضائیه در کار فوتبال دخالت کرده و بسیار ذوق‌زده شدند که فیفا موضع‌گیری کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها خبر نداشتند که کمیته اخلاق قبل از اینکه این پرونده رو شود این موضوع را بررسی کرده و براساس اطلاعاتی که به دست آمده گزارشی را به مقامات قضایی داده و مقامات قضایی کشور هم بدون محاسبه به این موضوع ورود نکردند. درباره بلاتر هم کمیته اخلاق فیفا به مقامات قضایی سوئیس مراتب را اعلام کرد و آنها طی فرایند قانونی، بلاتر و دیگر افرادی که در اتفاقاتی که در فیفا نقش داشتند را بازداشت کردند و مورد بازجویی قرار دادند.

امیررضا واعظ آشتیانی ادامه داد:

این حرف درست است که رئیس فدراسیون حق ندارد مسئول کمیته اخلاق را منصوب کند، اما فارغ از اینکه چه کسی، رئیس کمیته اخلاق را منصوب کرده، این کمیته براساس اقتضای کاری و وجدان کاری‌ گزارش خود را ارائه کرده است. سوال افکار عمومی و حتی کارشناسان از فیفا این است که اگر فدراسیون فوتبال یک کشور تخلفی کرد و کمیته اخلاق کوتاهی و سکوت کرد آیا در آیین‌نامه فیفا چنین چیزی پیش‌بینی شده که مقامات آن کشور چه تصمیمی بگیرند؟ فیفا پاسخی در این ارتباط دارد که با فدراسیون‌ها چه برخوردی خواهد داشت؟ امیدوارم فیفا این پیش‌بینی را کرده باشد و برای تنویر افکار عمومی برای کشوری مثل ایران و مشابه آن روشن کند که برخوردش با کمیته‌های اخلاقی که موضوعات را انعکاس نمی‌دهند، چیست.

واعظ آشتیانی خاطرنشان کرد:

چگونه است که رئیس کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال توسط رئیس فدراسیون انتخاب شده و فیفا که فدراسیون‌های کشورهای مختلف را رصد کرده و روی آنها نظارت دارد به این موضوع واکنشی نشان نداده است؟ وقتی وطن‌فروشان داخلی ما خبرهای فوتبال کشور را منعکس می‌کنند چگونه فیفا اطلاع نداشته که رئیس کمیته اخلاق توسط رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان انتخاب شده است؟ فیفا باید پاسخ عدم نظارتش را به افکار عمومی دنیا بدهد و باید پاسخگوی نظارتِ انجام نداده خودش باشد.

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال افزود:

امروز مقامات ایران با استناد به مقررات و قوانین کشور عمل کرده‌‌اند. قبل از اینکه قوه قضائیه ورود کند کمیته اخلاق نسبت به قرارداد ویلموتس و اینکه آخرین مبلغ قرارداد او ۶۰۰ هزار دلار بوده و چرا با تیم ملی ایران قرارداد ۲ میلیون دلاری بسته، به مقامات ذیربط کشور گزارش داده است. چارچوبی که فیفا تعریف کرده رعایت شده و کمیته اخلاق ابتدا ورود کرده و این مراحل طی شده است. عده‌ای ذوق‌زده شدند و گفتند که موضوع دخالت دولت در فوتبال را مطرح کردند که چنین چیزی صحت ندارد و آنها زود ذوق کردند. مراحل قانونی‌ این پرونده طی می‌شود و امیدواریم منتج به نتیجه شود.

امیررضا واعظ آشتیانی عنوان کرد:

اینکه پرونده شکایت ایران در ماجرای حکم فیفا در دادگاه CAS به نتیجه برسد یا نه موضوعی جدا است و نحوه بستن قرارداد و مبلغ آن یک موضوع دیگر است. هنوز دادگاه CAS نتیجه پرونده را مشخص نکرده که خسارت ویلموتس ۶ میلون دلار است یا نه اما نوع و نحوه قرارداد و میزان آن جای ابهام زیاد دارد و کمیته اخلاق نسبت به این موضوع گزارش داده است. اینکه در پرونده در دادگاه CAS پیروز باشیم یا نه موضوع اول ما است و نحوه قرارداد و میزان آن مسئله دیگری است که باید رسیدگی شود.

 

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: ویلموتس استقلال امیررضا واعظ آشتیانی ویلموتس واعظ آشتیانی کمیته اخلاق قوه قضائیه دادگاه CAS

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۶۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکم سنگین برای نایب رییس سابق فدراسیون؛ شهره موسوی به 10 سال حبس محکوم شد!

شهره موسوی نائب رئیس سابق فدراسیون فوتبال در پرونده کثیرالشاکی «کینگ مانی» به ۱۰ سال حبس محکوم شد.

طرفداری | رئیس کل دادگستری استان تهران از صدور رأی پرونده موسوم به «کینگ‌مانی» خبر داده‌اند. متهم ردیف دوم این پرونده شهره موسوی، نائب رئیس پیشین زنان فدراسیون فوتبال بود که اکنون به ۱۰ سال حبس، رد مال و محرومیت از خدمات دولتی محکوم شده است.

رئیس کل دادگستری استان تهران درباره رای پرونده کینگ مانی گفته است:

بر اساس رای صادره، سه نفر از اشخاص حقیقی و یک شخص حقوقی متهم در این پرونده به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق مشارکت در کلاهبرداری شبکه‌ای از طریق ایجاد رمزارز جعلی به نام «کینگ‌مانی» و توزیع آن در بین مردم، به حبس‌های طویل‌المدت محکوم شدند و شرکت «بادران گستران» به ممنوعیت از فعالیت شغلی با استفاده از هر گونه رمزارز به مدت دو سال محکوم شد.

موسوی که در دوران عزیزی خادم، نایب رئیس زنان در فدراسیون فوتبال بود، در طول مدت بازداشت هم کماکان از حضور خود در فدراسیون فوتبال استعفا نکرد و به صورت آنلاین در جلسات هیئت رئیسه شرکت می‌کرد، اما بعد از حضور مهدی تاج در فدراسیون فوتبال، با دستور حراست فدراسیون موسوی از سمت خود برکنار شد و سپس مریم منظمی جایگزین این مدیر پرحاشیه شد.

از دست ندهید ????????????????????????

شب دلچسب عثمان دمبله مقابل تیم سابق اشک‌های ستاره نوجوان بارسلونا بعد از حذف حمله مجازی هواداران بارسلونا به آرائوخو: برو بایرن مونیخ! مایلی کهن: قلعه نویی بابت کلمه مردک شکایت کرده اما این که معنی بدی ندارد

دیگر خبرها

  • دعوت دانیال اسماعیلی فر به کمیته انضباطی
  • دعوت از بازیکن پرسپولیس به کمیته انضباطی
  • فیفا و فدراسیون فوتبال، استقلال را ضمانت کردند
  • کمالوند: فدراسیون فوتبال و کمیته داوران پاسخگو باشند
  • جریمه جدید فوتبال ایران برای پرسپولیس!
  • حمایت استقلالی‌ها از آخرین احضارشده به کمیته اخلاق!
  • ۱۰ سال حبس برای نایب رئیس سابق فدراسیون فوتبال؛ شهره موسوی کیست و چرا بازداشت شد؟
  • محکومیت میلیاردی ذوب‌آهن با آرمان
  • حکم سنگین برای نایب رییس سابق فدراسیون؛ شهره موسوی به 10 سال حبس محکوم شد!
  • ۱۰ سال حبس برای نایب‌رئیس پیشین فدراسیون فوتبال