Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- پلیس سودان تظاهرات مخالفان با عادی سازی روابط این کشور با رژیم صهیونیستی را در خارطوم سرکوب کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از سایت شبکه خبری الجزیره، در تظاهراتی که در منطقه الجریف در شرق خارطوم، پایتخت سودان به پا شد، شرکت‌کنندگان شعارهایی در محکومیت عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی و نیز عملکرد کابینه عبدالله حمدوک سر دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نیروهای پلیس سودان دو تن از جمله یک پیشوای مسجد را به اتهام شرکت در تظاهرات بازداشت کردند.
خبرگزاری آناتولی ترکیه نیز به نقل از یک منبع آگاه در فراکسیون آزادی و تغییر اعلام کرد، شورای انتقالی سودان در نشستی طی امروز شنبه نتایج مذاکرات خود با مسؤولان آمریکایی در ابوظبی را ارائه خواهد داد.
این منبع که خواست نامش فاش نشود، گفت: هدف از این نشست رسیدن به یک رویکرد مشترک درباره بندهای مذاکرات به ویژه صلح عربی با اسرائیل است.
او افزود: فراکسیون‌های آزادی و تغییر از حذف نام سودان از لیست کشورهای حامی تروریسم حمایت می‌کنند بدون اینکه این امر با پرونده عادی‌سازی با اسرائیل ارتباطی داشته باشد.
عمر محمد احمد صدیق، نماینده سودان در سازمان ملل اظهار کرد: شرایط اقتصادی سخت کشور نیازمند حمایت پایدار و سخاوتمندانه شرکای بین‌المللی و منطقه‌ای از جمله در زمینه حذف فوری سودان از لیست کشورهای حامی تروریسم است.
صدیق در نشست شورای امنیت تاکید کرد: وجود نام سودان در این لیست مانع از کاهش بدهی‌ها، گرفتن وام‌ها و سرمایه‌گذاری خارجی در سطح گسترده است.
رزماری دیکارلو، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور سیاسی و برقراری صلح حذف موانعی را خواستار شد که مانع از ادغام کامل سودان در جامع اقتصاد بین‌الملل می‌شوند.
دیکارلو در ادامه نسبت به نشانه‌هایی که اخیرا از پیشروی در زمینه حذف نام سودان از لیست تروریسم مشاهده شده، ابراز خوش‌بینی کرد.
خبرگزاری رویترز به نقل از سه منبع دولتی آگاه در سودان اعلام کرد، با وجود گذشت بیش از یک سال از مذاکرات، سودان اکنون با مانع جدیدی بر سر راه حذف نامش از لیست آمریکایی کشورهای حامی تروریسم مواجه است و آن درخواست برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی است.
این منابع اظهار کردند: سودان در مقابل ارتباط دادن این دو مساله به یکدیگر مقاومت می‌کند و این در حالی است که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در کمپین انتخاباتی خود را سازنده صلحی تاریخی معرفی می‌کند.
سودان در دوره ریاست جمهوری عمر البشیر در لیست تروریستی قرار گرفت و این مساله بخشودگی بدهی‌ها و حمایت مالی خارجی را برای دولت انتقالی جدید که به شدت نیز به آنها نیاز دارد، دشوار کرد.
تورم گسترده و کاهش ارزش پول سودان بزرگترین چالش برای ثبات دولت انتقالی به ریاست عبدالله حمدوک، نخست وزیر این کشور است.
یک مسؤول سودانی روز پنج شنبه به رویترز گفت: سودان تمامی شروط لازم را رعایت کرده و انتظار داریم به زودی نام‌مان از لیست حذف شود.
همچنین یک مسؤول آمریکایی برجسته در گفتگو با این خبرگزاری ضمن اشاره به وجود اختلاف‌نظرهایی میان ارتش و دولت مدنی در خصوص چگونگی حرکت در این مسیر گفت: واشنگتن حاضر است به سودان برای تصمیم‌گیری فرصت بدهد.
مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا در پیامی خطاب به کنگره اظهار کرد: دولت امیدوار است در اکتبر نام سودان از لیست حذف شود.
رویترز به نقل از دو منبع آمریکایی و یک منبع از کشورهای حوزه خلیج فارس در جریان مذاکرات با البرهان گزارش داد: مسؤولان آمریکایی اشاره کردند که از خارطوم می‌خواهند از امارات و بحرین الگوبرداری کرده و با اسرائیل روابط خود را آغاز کند. همچنین آمریکا به سودان پیشنهاد کمک‌های انسانی و توسعه‌ای داد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سرکوب اعتراضات سودان از لیست نام سودان عادی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۷۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید صفری بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه در دومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در سال جاری توسعه صادرات را از راهبردهای مهم درجهت رونق و جهش تولید دانست و در  ادامه اجرایی سازی برخی از اقدامات و طرح‌ها را تبیین کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، دومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در سال جاری به میزبانی وزارت امور خارجه و ریاست مهدی صفری، معاون اقتصادی وزیر امور خارجه با دستور کار "راهکارهای عملیاتی تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) با بهره گیری از ظرفیت‌های روابط اقتصادی خارجی " و با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و نهادهای ذی ربط برگزار شد.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه در ابتدای این نشست با اشاره به نامگذاری سال 1403 به نام "جهش تولید با مشارکت مردم" از سوی مقام معظم رهبری، رشد تولید را از مهم ترین اولویت‌های رهبر معظم انقلاب در نام‌گذاری سال‌های اخیر دانست.

صفری توسعه صادرات را از راهبردهای مهم درجهت رونق و جهش تولید دانست و در  ادامه اجرایی سازی برخی از اقدامات، طرح‌ها و برنامه‌های ضروری از سوی نهادهای مختلف ذیربط  در جهت دستیابی به  این مهم را تبیین کرد.

در ادامه نمایندگان  اتاق بازرگانی ایران، صندوق توسعه ملی، سازمان توسعه تجارت، سازمان شیلات، انجمن صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی و مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری برخی از برنامه‌ها و اهداف تعیین شده نهادهای متبوع خود در حوزه بهره گیری از ظرفیت‌های روابط اقتصادی خارجی درجهت تحقق شعار سال را ارائه کردند.

در این نشست بر رفع موانع تجاری، متنوع سازی شرکای تجاری، تقویت صادرات محصولات دانش بنیان، استفاده از ظرفیت موافقت‌نامه‌ها و پیمان‌های بین المللی، توسعه صدور خدمات فنی و مهندسی، تسهیل قوانین، استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان، بهره‌گیری از ظرفیت نمایشگاه‌های بین‌المللی و ... به عنوان برخی از برنامه‌ها در راستای تحقق شعار سال تاکید شد.

در پایان مهدی صفری بر لزوم اهتمام  وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی درجهت اجرایی سازی برنامه‌های آن دستگاه‌ها در حوزه روابط اقتصادی خارجی بمنظور تحقق شعار سال تاکید کرد.

کنعانی: ایران به اقدام متجاوزانه پاسخ قوی‌تر می‌دهدنخست وزیر گرجستان: به دنبال توسعه روابط با ایران هستیم

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بلینکن بزودی در عربستان؛ تداوم تلاش آمریکا برای رویای عادی سازی روابط اسرائیل با ریاض
  • نظر ۶ استاد روابط بین‌الملل درباره اقدام ایران علیه اسرائیل
  • مهمترین دستاورد طوفان الاقصی توقف عادی سازی روابط کشور‌ها با اسرائیل است
  • توقف عادی سازی روابط کشور‌ها با اسرائیل، مهمترین دستاورد طوفان الاقصی
  • تاکید صفری بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید
  • وسط آتش سوزان خاورمیانه؛ عربستان و اسرائیل یک گام تا عادی‌سازی؟
  • عربستان و اسرائیل یک گام تا عادی‌سازی؛ بایدن چه خوابی برای ریاض دید؟
  • نیروهای واکنش سریع به دنبال تاسیس دولت در غرب سودان
  • بی‌حجابی؛ از عادی‌سازی در سینمای خانگی تا برخورد در خیابان!
  • شبیه‌سازی جنگ ایران و آمریکا