Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید علیرضا مروجی عصر روز شنبه در نشست شورای اداری استان اصفهان که به صورت وبینار برگزار شد، افزود: همچنین در بین شاغلان دستگاه‌های اجرایی کاشان (شامل اداره‌ها، نهادها و سازمان‌ها) که قانون آن به دستگاه‌ها ابلاغ شده است، ۲۵ درصد دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند.

وی بیان کرد: دستورالعمل‌های بهداشتی در شاغلان اصناف ۵۸ درصد، در مرکزهای صنعتی ۶۵ درصد و در وسائل نقلیه درون شهری و برون شهری کاشان ۵۵ درصد اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به اینکه ۱۵ درصد از کارکنان شاغل در دستگاه‌های اجرایی از ماسک زدن خودداری می‌کنند، اضافه کرد: نزدیک به ۶۵ درصد از مردم این منطقه در مکان‌های عمومی از ماسک استفاده می‌کنند.

وی اظهار داشت: ۷۵ درصد در وسائل نقلیه عمومی درون شهری و برون شهری، در شاغلان اصناف ۶۰ درصد و در مرکزهای صنعتی ۷۰ درصد از ماسک استفاده می‌کنند اما با تاسف در مدرسه‌های  این منطقه ۷۸ درصد از دستورالعمل‌های بهداشتی رعایت می‌شود که هزینه‌هایی به بخش سلامت تحمیل می‌کند.

مروجی تصریح کرد: حتی اگر یک درصد از این دستورالعمل‌ها اجرا نشود، این امر به معنای تدوام زنجیره انتقال و بستری شدن تعداد بیشتری از مبتلایان به کرونا در بیمارستان‌ها است.

وی ادامه داد: برای حفاظت فردی کارکنان بهداشت و درمان که در خط مقدم مقابله با بیماری کرونا قرار دارند، در حداقل شرایط ماهانه نزدیک به ۱۰ میلیارد تومان هزینه می‌شود و در بهترین شرایط باید  ۳۶ میلیارد ریال ماهانه هزینه شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان بیان کرد: میزان پذیرش بیماران در شهریور به نسبت خرداد ۴.۵ برابر و شمار فوتی‌های شهریور نسبت به تیر امسال چهار برابر افزایش داشته است.

ضرورت نظارت جدی بر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی

نماینده ولی‌فقیه در شهرستان و امام‌جمعه کاشان نیز در این نشست با اشاره به نگرانی‌ها از افزایش شمار مبتلایان به بیماری کووید- ۱۹ گفت: هم مردم به دلیل رعایت نکردن اصول و دستورالعمل‌های بهداشتی و هم دولتمردان و کارگزاران به علت نوع برخورد با این پدیده شوم که جنبه توصیه‌ای و نصیحت داشت، در این ماجرا مقصر هستند.

آیت‌الله عباسعلی سلیمانی اضافه کرد: اگر شدت عمل بیشتری برای جلوگیری از رفت‌ و آمدهای یا اجتماع‌های غیرضروری صورت می‌گرفت، به طور قطع بیماری بهتر از این کنترل می‌شد.

وی تاکید کرد: هم اکنون باید مردم به خوبی دستورالعمل‌های بهداشتی را اجرا کنند و مسئولان نیز باید قاطع و جدی‌تر در این عرصه حضور داشته باشند.

نماینده ولی‌فقیه در شهرستان کاشان اظهار داشت: در حال حاضر با ۲ پدیده شعله‌ور شدن بیماری کرونا و آنفلوانزا که در فصل پاییز جامعه را تهدید می‌کند، روبه‌رو هستیم و اگرچه آموزش مدرسه‌ها و دانشگاه‌ها به صورت مجازی انجام می‌شود، اما باید بخش‌های دیگر کشور را نیز مورد توجه قرار داد تا بتوانیم در برابر کرونا پیروز شویم.

وی تصریح کرد: به گفته کادر بهداشت و درمان که در خط مقدم مبارزه با بیماری کووید- ۱۹ هستند، نه تنها امکانات آنها افزایش نیافته بلکه خسته هم شده‌اند و برخی از آنها نیز در این راه مقدس به شهادت رسیدند که جایگزینی نیز نداشته‌اند.

ویروس کرونا ۲۰۱۹ (COVID-۱۹) که نخستین بار در ووهان چین شناسایی شد، در نهایت به بیشتر کشورها از جمله ایران سرایت کرد و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشت تا وضعیت فوق‌العاده اعلام کند.

۴۴۳ هزار و ۸۶ نفر در کشور تا کنون به ویروس کرونا مبتلا شدند که از این میان ۳۷۲ هزار و ۵۱ نفر بهبود یافتند و ۲۵ هزار و ۳۹۴ نفر فوت کردند.

جمعیت نزدیک به ۵۰۰ هزار نفری شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل، زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان قرار دارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا اصفهان کاشان پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اصفهان کاشان ویروس کرونا اصفهان کاشان اخبار کنکور دستورالعمل های بهداشتی دستورالعمل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۸۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ۳۰۸ خانه بهداشت فعال در چهارمحال و بختیاری

علی‌ضامن صالحی‌فرد اظهار داشت: سلامت خانواده و جوانی جمعیت دو اولویت مهم استان در حوزه بهداشت است که در این رابطه برنامه‌‎های متنوعی در طول سال برگزار می‌کنیم.

وی افزود: راه‌اندازی سه شبکه بهداشت و درمان در شهرستان‌های خانمیرزا، فلارد و فرخشهر، افتتاح دو مرکز خدمات جامع سلامت شبانه‌روزی در لردگان و اردل، افزایش ۳۵ درصدی ارائه خدمات بهداشتی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی، اجرای نظام ارجاع و نسخه‌نویسی الکترونیک در برنامه پزشکی خانواده از جمله برنامه‌های اجرا شده در سال گذشته بود.

صالحی فرد از افزایش یک درصدی موالید در استان طی سال گذشته خبر داد و اضافه کرد: برنامه‌های جوانی جمعیت در استان در سال جاری با شدت بیشتری اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه شاخص دقیقی از میزان سطح سواد سلامت مردم استان در دسترس وجود ندارد، بیان داشت: مقرر شده تا امسال ارزیابی در این خصوص انجام گیرد.

بیشتر بخوانید

پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت به ۱۵ هزار نفر واجد شرایط

صالحی فرد میزان دسترسی مردم به شاخص‌های سلامت را بیش از ۹۵ درصد اعلام کرد و گفت: تمامی جمعیت استان تا حد زیادی به امکانات بهداشتی دسترسی دارند و در سال جاری هشت کانکس بهداشتی برای عشایر استان پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به اجرای پویش ملی سلامت در استان طی سال گذشته، تصریح کرد: در این پویش بیش از ۷۰۵ نفر معادل ۹۷ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال در غربالگری دیابت و فشار خون شرکت کردند.

صالحی‌فرد ادامه داد: همچنین برای بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار دز واکسن کرونا معادل ۷۵ درصد جمعیت استان تزریق شد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • تشکر از داوطلبان آزمون سراسری برای رعایت دستورالعمل‌ها
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • تصفیه خانه فاضلاب از هدر رفت آب درصنایع آب بر پیشگیری می‌کند
  • کاهش فواصل بهداشتی واحد‌های دامی از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد
  • شش الزامی که خریداران سرخابی‌ها باید رعایت کنند
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی اهواز عملیاتی می‌شود
  • معدوم سازی حدود ۲ تن مواد غذایی تاریخ گذشته و غیر قابل مصرف در ارومیه
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است
  • وجود ۳۰۸ خانه بهداشت فعال در چهارمحال و بختیاری