Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رییس جمهوری گفت: مردم سختی های فراوانی را تحمل کرده اند و در مقابل بحران های خارجی مردانه پای کشور ایستاده اند.

به گزارش ایرنا؛ دکتراسحاق جهانگیری شنبه شب در نشست ستاد راهبردی اقتصاد مقاومتی هرمزگان، با گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار داشت: در دوران دفاع مقدس همواره بحث از بمباران، تعداد شهدا و تعداد مجروحان و اقدام های کشورهای منطقه و قدرت های بزرگ از عراق بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در آن دوران ملت ایران در یک طرف و همه دنیا در طرف دیگر بود اما همه با روحیه و درک مشترک از شرایط به این باو رسیدند که باید در مقابل این مشکلات ایستادگی کنند و با این درک مشترک از مشکل ها عبور کردیم.

وی اضافه کرد: اکثر کشورهای منطقه هر چه داشتند در اختیار صدام قرار می دادند، البته ملت ایران با بزرگواری از این مسایل عبور کرده و به جهت آنکه این کشورها همسایه ما بوده اند، از خطای آنها چشم پوشی کردیم شاید خودشان بعد این اشتباهات را جبران کنند.

معاون اول رییس جمهوری افزود: هدف دشمنان در جنگ تحمیلی این بود که اگر نتوانند ایران را تجزیه کنند حداقل بخشی از کشور را جدا کنند اما ایستادگی مردم و همدلی مسوولان اجازه نداده به اهداف شان برسند.

جهانگیری خاطر نشان کرد: آن زمان اختلافات داخلی را کنار گذاشتند. اینها درس هایی از دوران دفاع مقدس است که باید همواره در کشور از آن استفاده کنیم و بدانیم که راه عبور از بحران ها و مشکلات همدلی و انسجام است.

وی اشاره کرد: اکنون شرایط کشور سخت و دشوار است اما به فضل الهی از این شرایط با سربلندی عبور خواهیم کرد.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به تحریم های ظالمانه و اینکه این تحریم ها پس از توافقات بر ما تحمیل شد، خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای منطقه به خصوص سعودی ها تحریک های زیادی در این زمینه انجام دادند و سعی کردند توافق حاصل شده را بر هم بزنند و هدفشان این بود که نظام جمهوری اسلامی ایران را ساقط و یا حداقل ایران را تسلیم کنند.

جهانگیری بیان داشت: ایران حوادث بزرگی را در طول تاریخ از سر گذرانده و قطعاً در زمان حمله مغول به ایران نیز عده ای تلاش می کردند که مردم را مأیوس کنند اما مردم ایران با ایستادگی توانستند از بحران های مختلف عبور کنند.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به اینکه آمریکا در تحریم های ظالمانه مهم ترین منابع درآمدی کشور نظیر نفت، بیمه های بین المللی و کالاهای صادراتی را هدف قرار داده است، خاطرنشان کرد: با اتکا به سیاست های اقتصاد مقاومتی و با استفاده از تجربیات قبلی توانستیم گلوگاه هایی را که ممکن بود دشمن در شرایط تحریم تحت فشار قرار دهد شناسایی و مسدود کنیم.

جهانگیری گفت: یکی از دستاوردها برای رفع گلوگاه های تحریم، راه اندازی پالایشگاه ستاره خلیج فارس بود که در آن زمان یکی از دغدغه ها نحوه استفاده از میعانات گازی پارس جنوبی بود که اگر امکان استفاده از این میعانات فراهم نمی شود گاز کشور و به دنبال آن برق و آب قطع می شد.

معاون اول رییس جمهور خاطرنشان کرد: پالایشگاه ستاره خلیج فارس ایستادگی کرد و ما حمایت ها و پشتیبانی های لازم را با اختصاص بودجه کافی انجام دادیم تا این مجموعه بزرگ در مدار تولید قرار بگیرد و امروز در تولید بنزین به جایی رسیده ایم که بنزین به یکی از اقلام صادراتی کشور تبدیل شده است.

جهانگیری با بیان اینکه به برکت اقتصاد مقاومتی اقدامات مهمی در کشور انجام شده است، اظهار داشت: امروز به واسطه اقداماتی که در عرصه های مختلف انجام شده قادر هستیم بسیاری از نیازهای ضروری خود را تأمین کنیم و در حقیقت واحدها و مدیران تولیدی و صنعتی سعی کردند از دل بحران و تحریم فرصت رشد و شکوفایی اقتصادی به وجود بیاورند.

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه اقتصاد ایران از حجم بسیار بزرگی برخوردار خواهد شد و از اقتصادهای بزرگ دنیا محسوب می شود گفت: حجم بالای اقتصاد کشور نشان می دهد که مدیران برای عبور از مشکلات اقتصادی و غلبه بر تحریم و محدودیت ها در حال فعالیت و برنامه ریزی هستند.

جهانگیری مدیران دستگاه های اجرایی را به تلاش برای رفع مشکلات مردم و جلب اعتماد آنان فراخواند و گفت: مدیران و مسئولین دستگاه ها باید در وهله اول روحیه خود را حفظ کنند و خود را مرد این میدان بدانند و مطمئن باشند که با مدیریت مناسب و تدبیر می توان کشور را از مشکلاتی که آمریکا به وجود آورده عبور داد.

معاون اول رییس جمهور گفت: مدیران باید به شرایط سخت زندگی مردم آگاه باشند و دغدغه شبانه روزی آنها چگونگی رفع دغدغه ها و مشکلات مردم باشد ،امروز جامعه نیازمند مدیریت باانگیزه، دلسوز، با اراده و آینده نگر است که با روحیه امید بتواند برای عبور از مشکلات برنامه ریزی و اقدام کند.

جهانگیری تصریح کرد: امروز ‌موضوع اصلی در حوزه مدیریت بایستی جلب رضایت مردم، افزایش اعتماد و مشارکت مردم باشد و بی تردید اینها مولفه هایی هستند که برای عبور از شرایط سخت به آن نیازمند هستیم.

وی خاطرنشان کرد: بدون تردید هر چقدر که نشان دهیم اقتصاد کشور سرپا است و صادرات و واردات مورد نیاز انجام می شود و مردم برای تأمین نیازهای اساسی خود مشکلی ندارند، این موضوعات به جهانیان نشان می دهد که اقتصاد ایران شرایط مناسبی دارد.

معاون اول رییس جمهور گفت: مردم اطمینان داشته باشند که دارو و کالاهای اساسی را تا آخر سال با ارز ۴۲۰۰ تومانی تأمین خواهیم کرد لذا دغدغه ای در این زمینه نداشته باشند و امیدواریم بتوانیم ارز مورد نیاز را تأمین کنیم.
دکتر جهانگیری در بخش دیگری از سخنان خود استان هرمزگان را از استان های صنعتی، اقتصادی و گردشگری کشور توصیف کرد و گفت: همه ظرفیت ها در داخل استان برای پیشرفت وآبادانی وجود دارد و باید تلاش کنیم همه آنها را فعال کنیم.

جهانگیری اضافه کرد: اقتصاد استان هرمزگان دریامحور است و بخش بزرگی از اقتصاد ایران نیز می تواند متکی به دریا باشد لذا با توجه به ظرفیت های استان بایستی تمرکز اصلی در این استان و استان های ساحلی روی اقتصاد دریامحور باشد.

وی در ادامه شرکت های بزرگ استان هرمزگان را به اجرای مسئولیت های اجتماعی توصیه کرد و گفت: امروز مسئولیت اجتماعی بنگاه های اقتصادی واقعیت بسیار مهم و انکارناپذیری است و مالکان چنین بنگاه هایی بایستی به مسئولیت های اجتماعی خود توجه داشته باشند.

در این جلسه استاندار هرمزگان نیز گزارشی از وضعیت شاخص های اقتصادی استان ارائه کرد و به تشریح برنامه های در دست اقدام برای سرمایه گذاری در بخش های مختلف اقتصادی، صنعتی و کشاورزی پرداخت.

در این نشست همچنین تعدادی از فعالان اقتصادی بخش خصوصی و تولید کنندگان استان، به بیان دغدغه ها و نیازهای اصلی خود برای جهش تولید پرداختند و خواستار حمایت از سوی دولت شدند.

وزیر جهاد کشاورزی، وزیر راه و شهرسازی، سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت و رییس کل بانک مرکزی نیز در این جلسه گزارشی از فعالیت های تولیدی استان در حوزه مسئولیت خود ارائه و برنامه های دستگاه اجرایی خود را برای توسعه استان هرمزگان در حوزه صنعت، کشاورزی و آبزی پروری، تقویت بنادر و راهسازی و مسائل ارزی بخش تولید مطرح کردند.

لینک کوتاه: asriran.com/0038kE

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: جهانگیری معاون اول رییس جمهور استان هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۹۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند برش اقتصاد فرهنگی قزوین در سفر رییس جمهور رونمایی می‌شود

سعید وکیلی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی قزوین در حاشیه جلسه کمیته اقتصاد فرهنگی استان گفت: پرداختن به مسائل فرهنگی یکی از اولویت‌های اساسی کار ما در این استان است، یعنی علاوه بر موضوعات مربوط به آب، گردشگری، حوادث جاده ای، بحث فرهنگی را نیز در اولویت کار‌های خود قرار داده ایم.

وی ادامه داد: از سوی دیگر، یکی از تکالیفی که به استان‌ها محول شده تهیه برش نقشه مهندسی فرهنگی است، لذا ما اهتمام ویژه‌ای داریم برای رسیدن به این سند فاخر تا بتوانیم فعالیت‌های فرهنگی خود را در سطح استان انجام دهیم و هر تصمیمی که می‌خواهیم در استان بگیریم نگاه فرهنگی هم به آن داشته باشیم تا به جایگاه فرهنگی قزوین اعتلای بیشتری ببخشیم.

وکیلی در ادامه با تاکید بر احصا مسائل اساسی فرهنگی استان، یادآور شد: پس از احصا مسائل فرهنگی استان، به اقدامات ملی و استانی که برای حل این مسائل می‌تواند متصور و کمک حال باشد خواهیم رسید و برنامه ها، فعالیت‌ها و بودجه‌هایی که برای اجرایی سازی این برنامه‌های فرهنگی خواهیم داشت را عملی می‌کنیم تا در نهایت بتوانیم به پنج مساله اساسی استان برسیم.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی قزوین بیان کرد: مسائل اساسی استان احصا و در مرحله اقدامات ملی قرار دارد و در جلسه امروز نیز ارائه و مورد تصویب قرار گرفت و امیدواریم تا هفه آینده در بخش کمیته فرهنگی این موارد نیز به تصویب برسند.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • همایش اقتصاد اسلامی در مواجه با چالش‌های اساسی اقتصاد ایران
  • اعلام آمار تامین ارز کالاهای اساسی صنایع و واردات در برابر صادرات
  • بهادری‌جهرمی: کاهش مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی و دارو
  • مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی و دارو کاهش یافت
  • یاداشت|متنوع سازی مبادی واردات یک ضرورت است
  • کاهش مالیات حقوق گمرکی کالاهای اساسی و دارو به ۱ درصد
  • سند برش اقتصاد فرهنگی قزوین در سفر رییس جمهور رونمایی می‌شود
  • برگ برنده ایران در تامین امنیت غذایی/انبارها پُر از کالاست
  • تامین ارز صنایع ،دارو و کالاهای اساسی از مرز ۱.۹ میلیارد دلار گذشت
  • اختصاص ۴۲۶ میلیون دلار ارز به کالاهای اساسی و دارو