Web Analytics Made Easy - Statcounter

"محمد علی الحوثی" عضو شورای عالی سیاسی یمن شنبه شب ابراز امیدواری کرد که سازمان ملل متحد رویکرد خود را تغییر دهد و به سوی مسیر درست حرکت کند و گزارش کشورهای متجاوز شامل آمریکا، انگلیس، عربستان و امارات را محور مناقشه قرار ندهد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا به نقل از شبکه المسیره، وی در پاسخ به "پیتر سلسبری" عضو گروه بحران بین‌المللی گفت:دخالت آمریکا، عربستان، انگلیس، امارات و کشورهای عضو ائتلاف عامل کشتار، ویرانی، تخریب تأسیسات و مراکز زیربنایی و کشاندن کشورمان به قحطی و ناکامی در رسیدن به توافق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو شورای عالی سیاسی یمن اظهار کرد: ما همواره خواستار حل دیپلماتیک بحران یمن هستیم و در کنفرانس ملی نیز این موضوع را درخواست کردیم و گفته‌ایم که هیچ کس حق کمک گرفتن از خارج را ندارد، اما برعکس دیدیم که برخی از بیگانگان کمک گرفتند، در صورتی که اگر دخالت‌های خارجی در یمن متوقف می‌شد، به یک راه‌حل‌هایی دست پیدا می‌کردیم و قطره‌ای خون ریخته نمی‌شد.

وی با انتقاد از سازمان ملل متحد  گفت که این سازمان از طریق تأیید تمام گزارش‌هایی که کشورهای عضو ائتلاف به آن ارائه می‌دهند، آنها را می‌پذیرد و با این کار به دنبال جلب رضایت این کشورهاست، در حالی که سازمان ملل متحد هیچ پیشنهادی را که از سوی دولت نجات ملی در صنعا ارائه می‌شود، قبول نمیکند.

الحوثی ادامه داد: سند راه‌حل جامع را به سازمان ملل متحد ارائه دادیم و در آن راه‌حل عادلانه برای تمام مردم یمن مطرح شد که دستکم خواستار آن بود که باید به خاطر مردم یمن و توقف حملات ائتلاف اجرایی می‌شد.

عضو شورای عالی سیاسی یمن ابراز امیدواری کرد که سازمان ملل متحد رویکرد خود را تغییر دهد و به سوی مسیر درست حرکت کند و گزارش کشورهای متجاوز شامل آمریکا، انگلیس، عربستان و امارات را محور مناقشه قرار ندهد.

وی در خصوص اعلامیه مشترک نماینده ویژه سازمان ملل متحد در امور یمن هم گفت که پیشنهاداتی درباره این اعلامیه مطرح شد که به درستی فهمیده نشد، پس از آن به مارتین گریفیث گفته شد که عربستان، آمریکا و کشورهای متجاوز و مزدوران آنان را در خصوص این اعلامیه متقاعد کند، اما هنگامی که نزد ائتلاف رفت، آنها این موضوع را به مزدوران یمنی خود ارجاع دادند و آنان نیز با این اعلامیه مخالفت کردند.

الحوثی گفت: عجیب است که سازمان ملل می‌گوید ما مانع اجرای اعلامیه مشترک هستیم در حالی که به واقع امر این طرف مقابل است که آن را رد می‌کند.

عضو شورای عالی سیاسی یمن از سازمان ملل متحد خواست که بیطرف باشد و به تیمی که پیشتر با "ولد شیخ احمد" فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در امور یمن کار می‌کنند، تکیه نکند همچنین از سازوکاری که وی با آن کار می‌کرد و ناکام ماند استفاده نکند.

وی افزود: به نماینده کنونی سازمان ملل متحد نیز این توصیه را کرده‌ام اما وی به همین سازوکار ادامه می‌دهد که تاکنون هیچ نتیجه‌ای به دنبال نداشته است.

عضو شورای عالی سیاسی یمن هرگونه حمله انصارالله به غیرنظامیان را رد کرد و افزود: در فرهنگ ما حمله به غیر نظامیان وجود ندارد که اگر چنین بود، به روشن برملا می‌شد.

وی بار دیگر خواستار تشکیل یک کمیته حقیقت‌با در خصوص جرایمی شد که در حق غیرنظامیان یمنی انجام شده است.

الحوثی افزود: از سازمان ملل متحد بارها و بارها خواسته‌ایم که یک کمیته مستقل حقیقت‌یاب تشکیل دهد تا از حمله مستقیم ائتلاف متجاوز به مناطق غیر نظامی اطمینان حاصل کند، اما آنها برعکس عمل می‌کنند و اطلاعات اشتباهی ارائه می‌دهند تا حجم زیاد غیرنظامیانی که در نتیجه جنایت کشورهای متجاوز و مزدوران آنها کشته شده‌اند، مشخص نشود.

وی در خصوص ارتباط با قبایل مأرب در مرکز یمن و دیگر مناطق این کشور نیز گفت که ارتباط تا پایان دادن به جنگ و حفظ جمهوری یمن ادامه خواهد یافت.

عضو شورای عالی سیاسی یمن با تاکید بر عزم ارتش و کمیته‌های مردمی برای آزادسازی مأرب با همکاری قبایل مأرب، گفت: قبایل مأرب شریف هستند و می‌دانند که موقعیت طبیعی آنها دفاع از یمن است و با این کار به آغوش وطن و اصول و ارزش‌هایی که به آن اعتقاد دارند، بازمی‌گردند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: الحوثی سازمان ملل سازمان ملل متحد عربستان یمن عضو شورای عالی سیاسی یمن سازمان ملل متحد کشورهای متجاوز سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۹۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت کارخانه ای خودرو‌؛ کسی گرانی را به گردن نمی‌گیرد

در شرایط فعلی که موضوع تغییر قیمت خودروهای داخلی مطرح است مسئولان مربوطه باید به روشنی با مردم صحبت کنند که دلیل تغییرات قیمتی چیست نه اینکه هر بخش با شانه خالی کردن از مسئولیت خود، دیگری را متولی تصمیمات جدید خودرویی بداند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اواخر فروردین ماه امسال ایران خودرو از افزایش قیمت یکی از محصولات پرتقاضای خود که از سال گذشته تولید آن حاشیه های بسیاری داشت خبرداد که براساس آن
قیمت پژوپارس با دریافت مجوز 445 میلیون و 742 هزارو 300 تومان تعیین شده است و متقاضیان می بایست برای تکمیل وجه قیمت های جدید را در قراردادهای خود لحاظ کنند.
 
البته با صدور مجوز تغییر قیمت پژوپارس به نظر باید منتظر افزایش قیمت‌ کارخانه ای سایر انواع خودروهای داخلی بود و طی روزهای آینده قیمت جدید سایر خودروهای داخلی هم توسط شرکت ها اعلام شود.
نکته مهم اینجاست وزیر صنعت در واکنش به تغییر قیمت خودرو اعلام کرده است در مورد قیمت پژو پارس شورای رقابت مسئول است و قانونا ما سیاست گذار نیستیم و ما فقط مجری سیاست‌های ابلاغی هستیم.
این در حالی که براساس مصوبه 54٣ شورای رقابت مبنای تنظیم قیمت خودرو، بر اساس ضوابط قیمت‌گذاری، مصوب هیأت تعیین و تثبیت قیمت‌ها است که توسط سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان محاسبه و به وزارت صمت اعلام می‌شود.
 طبق این مصوبه تولیدکنندگان خودرو مستندات و صورت‌های مالی خود در هزینه‌های تولید را به سازمان حمایت ارائه خواهند کرد و این سازمان نیز بر اساس صورت‌های مالی دریافت شده، درخواست خودروسازان مبنی بر به روزرسانی قیمت محصولات را به دلیل تغییرات نرخ ارز، قیمت مواد اولیه و قیمت نهاده‌های تولید، را مورد بررسی قرار داده و در نهایت طبق چارچوب مصوبات شورای رقابت، به خودروساز اجازه افزایش قیمت محصول خود را خواهد داد.

البته توکلی سخنگوی مرکزی ملی رقابت هم در این رابطه گفته است: شورای رقابت هیچ وقت قیمت گذار خودرو نبوده بلکه شورای رقابت صرفاً دستورالعمل را طراحی و آن را ابلاغ می‌کند.

به نظر می رسد در شرایط فعلی که موضوع تغییر قیمت خودروهای داخلی مطرح است مسئولان مربوطه باید به روشنی با مردم صحبت کنند که دلیل تغییرات قیمتی چیست نه اینکه هر بخش با شانه خالی کردن از مسئولیت خود، دیگری را متولی تصمیمات جدید خودرویی بداند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دولت یارانه حمل‌ و نقل عمومی را افزایش دهد
  • ضرورت توسعه حمل و نقل عمومی برای کاهش آلایندگی
  • دولت یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد
  • افزایش قیمت کارخانه ای خودرو‌؛ کسی گرانی را به گردن نمی‌گیرد
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای‌عالی بیمه
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای عالی بیمه
  • جدیدترین خبر درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳/ مصوبه دستمزد کارگران تغییر می‌کند؟
  • بورل: شورای اروپا درباره تشدید تحریم‌ ایران‌ رایزنی می‌کند
  • یک پیشنهاد جدید برای تغییر در رقم دستمزد ۱۴۰۳
  • اعلام روز جهانی یادبود کشتار مسلمانان در سربرنیتسا