Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

 منابع خبری گزارش داده‌اند دولت آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ »، در حال بررسی گام‌هایی تازه جهت تشدید فشارها روی حوثی‌ها (انصارالله یمن) است.

روزنامه واشنگتن‌پست با گزارش این خبر به نقل از چندین مقام نوشت از جمله اقداماتی که دولت ترامپ در دست بررسی دارد قرار دادن انصارالله در فهرست « سازمان‌های تروریستی خارجی» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقام‌های مورد استناد واشنگتن‌پست خاطرنشان کرده‌اند هنوز هیچ تصمیمی گرفته نشده، اما دولت آمریکا چندین اقدام احتمالی را در دست بررسی دارد. معرفی رهبران انصارالله به عنوان «تروریست‌های جهانی» هم از جمله گزینه‌هایی است که تحت بررسی است.

چنانچه گروهی در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً «تروریستی» از نظر آمریکا قرار بگیرد حمایت از آن گروه ممنوع اعلام می‌شود، اعضای آن گروه از سفر به ایالات متحده منع می‌شوند و دارایی‌های خارجی‌اش مسدود می‌شوند.

با آنکه این اقدامات، در قبال گروهی مانند انصارالله یمن فقط آثار نمادین دارند اما می‌توانند موجب اخلال در فعالیت‌های کمک‌رسانی سازمان‌های امدادرسانی به کشور جنگ‌زده یمن شوند. 

ائتلافی به رهبری عربستان سعودی از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ کشور فقیر یمن را برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده است.

این حملات به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است.

کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان توصیف می‌کنند. ۲۲ میلیون نفر که ۷۵ درصد جمعیت یمن را تشکیل می‌دهند نیازمند نوعی کمک‌رسانی و حمایت بشردوستانه هستند. از این میان، ۸.۴ میلیون نفر نمی‌دانند وعده غذایی بعدی‌شان از کجا تأمین خواهد شد.

  دولت ترامپ یک بار قبل‌تر از این هم در سال ۲۰۱۸، قرار دادن گروه انصارالله در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً تروریستی را مورد بررسی قرار داده بود، اما این تصمیم در آن زمان لغو شد.

با این حال، به نوشته واشنگتن‌پست، اکنون از آن جهت که دولت ترامپ قصد دارد سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری علیه ایران» را گسترده‌تر کند، احتمال اجرایی شدن این تصمیم قوت گرفته است. دولت آمریکا، انصارالله یمن را وابسته به ایران می‌داند. 

روزنامه واشنگتن‌پست به اختلاف‌های داخلی در دولت ترامپ برای اجرایی کردن این تصمیم هم اشاره کرده و نوشته چنین تصمیمی برخی از مقام‌های تندرو و ایران‌ستیز آمریکایی را در برابر مقام‌های دیگری قرار می‌دهد که آن را مغایر با هدف ادعایی آمریکا برای دستیابی به صلح در یمن می‌دانند.

«محمد عبدالسلام»، سخنگوی انصارالله یمن و رئیس هیأت مذاکره کننده این کشور در مذاکرات چند روز پیش علت دشمنی آمریکا و عربستان سعودی و امارات با یمن را  تمایل این کشور به استقلال دانست.

عبدالسلام گفت: «آمریکایی ها و رژیم های سعودی  اماراتی با دیدن انقلاب مردم یمن به سمت گزینه نظامی و حمله رفتند؛ چرا که به خوبی دانستند که یمن به سوی استقلال حرکت می‌کند».

او گفت که در ابتدای جنگ علیه یمن، این کشور برای دفاع از خود حتی قادر به تعیین مختصات محل مشخصی نبود و توانایی ساخت حتی یک پهپاد و موشک را نداشت ولی مردم یمن مقاومت کردند و امروز در زمینه ساخت موشک و پهپادها موفقت‌های خوبی دارند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ترامپ سازمان های تروریستی انصارالله آمریکا انصارالله سازمان های تروریستی انصارالله یمن واشنگتن پست دولت ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۰۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشریه هیل: انتخابات ۲۰۲۴ برای مردم آمریکا بازی باخت-باخت است

نشریه آمریکایی هیل در تحلیلی در خصوص انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که آبان امسال برگزار می‌شود، نوشت که این انتخابات مانند سال ۲۰۲۰ مجددا جو بایدن و دونالد ترامپ را مقابل یکدیگر قرار می‌دهد، با این تفاوت که این بار شرایط متفاوت است و این انتخابات برای مردم آمریکا نتیجه باخت-باخت خواهد داشت.

به گزارش این نشریه که به قلم دنیس ام. پاول، مشاور مدیریت استراتژیک نوشته شده، در سال ۲۰۰۴ به دلیل اینکه جورج بوش ادعا می‌کرد جنگی علیه تروریسم به راه انداخته، آمریکایی‌ها تصمیم گرفتند مجددا به او رای بدهند؛ اما در سال ۲۰۰۸، چون رای‌دهندگان خواستار تغییر مسیر بودند، به باراک اوباما که در آن زمان سناتور بود رای دادند.

در سال ۲۰۱۶، ترامپ به صدای خشم طبقه متوسط تبدیل شد و به پیروزی شگفت‌انگیزی دست یافت که حزب جمهوری‌خواه را متحول کرد. با این حال، در سال ۲۰۲۰، مردم که می‌خواستند این صدای خشمگین را آرام‌تر کرده و دیگران را التیام بخشند، ورق را برگردانده و جو بایدن را انتخاب کردند. 

اکنون ما یک مسابقه مجدد بین بایدن و ترامپ داریم، اما در محیطی با روند‌های بسیار متفاوت که مسائل بسیار متفاوتی را پیش می‌برد. بایدن در سال ۲۰۲۱ تصمیم گرفت یک رئیس جمهور تحول‌خواه باشد و التیام دادن مردم [در مسائل اقتصادی] را نادیده گرفت. این امر برای او هزینه داشته و نتیجه آن را می‌توان در نظرسنجی‌ها دید. زیرا مسائل دیگر [که او آن را نماد تحول‌خواهی نمی‌بیند] اکنون به یک بحران تبدیل شده و این طور به نظر می‌رسد که بایدن این موضوعات را نادیده گرفته یا از آن سوء استفاده می‌کند. در نتیجه بخشی از آرای او در حال ریزش است. 

از طرف دیگر، ترامپ تلاش می‌کند تا کارنامه خود را به عنوان رئیس جمهور با بایدن مقایسه کند، اما او هم درگیر پرونده‌های قضایی است. ترامپ یک پایگاه حمایتی بسیار وفادار دارد، اما شهرت او به عنوان فردی خودکامه که دموکراسی را به خطر می‌اندازد، ممکن است سبب مشکلاتی شود و برخی رای‌دهندگان خاکستری را دچار تردید کند.

پیروزی ترامپ هراس و نفرت را میان دشمنان دموکرات او تشدید خواهد کرد. آنها هر اقدام اجرایی دادگاه را به چالش خواهند کشید و هر کلمه‌ای که ترامپ بیان می‌کند را طوری تحلیل خواهند کرد که به نژادپرستی و تعصب و بدخواهی مرتبط شود؛ و بعد اگر دموکرات‌ها دوباره اکثریت مجلس نمایندگان را به دست آورند، احتمالا برای سومین بار ترامپ را استیضاح خواهند کرد. اعتراضات مجددا مثل سال ۲۰۲۰ بالا خواهد گرفت و فرمانداران ایالاتی که اکثریت دموکرات دارند، قوانین فدرال مورد علاقه جمهوری‌خواه‌ها را نادیده خواهند گرفت یا از اجرای آن امتناع خواهند کرد؛ که این نیز به اتحاد لطمه خواهد زد.

انتخابات سال ۲۰۲۴ برای آمریکا یک بازی باخت-باخت است. اگر بایدن رئیس جمهور شود، به تصمیمات تحول‌خواهانه محیط زیستی و دگرگون کردن اقتصاد ادامه می‌دهد، بدون آنکه مسائل ابتدایی‌تر رای‌دهندگان را در نظر بگیرد. در مقابل اگر ترامپ رئیس جمهور شود، تلاش او برای حکمرانی در هر مرحله مسدود خواهد شد. تمدن آمریکایی که مسلما در حال حاضر هم رو به زوال است، به فرسایش و تحلیل رفتن ادامه خواهد داد.

در سال ۱۹۴۵، هری ترومن، رئیس جمهور وقت آمریکا مجبور شد بین دو گزینه تصمیم بگیرد: انداختن بمب اتمی روی جمعیت غیرنظامی یا حمله به سرزمین اصلی ژاپن. اکنون در سال ۲۰۲۴ از مردم آمریکا خواسته می‌شود که بین دو گزینه تصمیم بگیرند: کسی که با سیاست‌های خود سبب تفرقه بین مردم می‌شود و کسی که خود مظهر تفرقه است. سوال این است که آیا ما به عنوان یک ملت می‌توانیم ۴ سال دیگر تفرقه را تحمل کنیم؟

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • سناریوی زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا
  • سناریو زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • شورش بزرگ در دانشگاه های آمریکا / حمایت واشنگتن از اسرائیل بالاخره کار دستش داد/ تلاش دولت برای سرکوب معترضان عدالتخواه با بهانه «یهودی ستیزی»
  • زمینه مشارکت مردم برای سرمایه‌گذاری در لرستان فراهم شود
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • ازسرگیری تلاش‌ها برای برقراری صلح در یمن
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند
  • ترامپ اوکراین را بخشی از روسیه می‌داند
  • نشریه هیل: انتخابات ۲۰۲۴ برای مردم آمریکا بازی باخت-باخت است