Web Analytics Made Easy - Statcounter

 فرحناز فتحی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، تلفیق آموزش سواد با مهارت به ویژه در مناطق محروم و کم برخوردار را از اولویت های کاری این معاونت عنوان کرد و افزود: با ایجاد بستر مناسب یادگیری به ویژه در روستاها می توان بهره وری را در حوزه های مختلف کشاورزی و زندگی روستاییان ارتقا داد.

 این مسؤول با اشاره به دوره های مختلف سوادآموزی، انتقال و تحکیم گفت: با توجه به اینکه آموزش سواد و مهارتهای مربوط به سوادآموزی یک وظیفه همگانی است، می توان با تعامل برنامه محور در راستای ریشه کنی بی سوادی به ویژه در روستاها گام های اساسی، عملیاتی و نتیجه بخش برداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، اجرای طرح شتاب بخشی فعالیت­ های سوادآموزی در مناطق آموزش و پرورش ایجرود، ماهنشان و انگوران را از اولویت های برنامه های معاونت سوادآموزی طی امسال عنوان کرد و گفت: طرح جذب و آموزش اولیاء بی­ سواد و جذب مخاطبین خاص بازمانده از تحصیل از اقشار مختلف جامعه روستایی و شهری باید به جدیت دنبال شود.

فتحی افزود: تلفیق مهارت های مختلف شغلی، زندگی و اجتماعی با آموزش سواد می تواند تاثیر بسزایی در افزایش رضایتمندی افراد داشته باشد و همین امر موجب رضایت روانی و در نتیجه آرامش روحی افراد را به همراه دارد.

این مسؤول ادامه داد: استفاده از ظرفیت های دستگاههای مختلف در شورای پشتیبانی به منظور افزایش نرخ باسوادی در استان بیانگر همت و تصمیم قاطع همه دست اندرکاران حوزه سیاست گذاری و اجرایی و نظارت برای تجلی اراده استان به منظور تحقق فرمایش گرانبهای حضرت امام(ره) مبنی بر مدرسه کردن تمام ایران است.

وی اضافه کرد: استفاده از ظرفیت دهیاران و همراهی فرمانداران و بخشداران و شوراهای اسلامی روستاها گامی موثر در شناسایی، جذب و آموزش بی سوادان است.

به گفته معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان، سواد به عنوان یکی از مهمترین شاخصه های توسعه نقش مهمی در ارتقای جایگاه یک کشور و ملت در جهان دارد و بر اساس فرهنگ غنی اسلامی ایرانی، یادگیری و آموزش نه تنها یک تکلیف بلکه یک فریضه است.

ریشه کنی بی‌سوادی از برنامه های مهم و راهبردی است که در این راستا شناسایی، جذب و باسواد کردن افراد ۱۰ تا ۴۹ سال در استان با تلاش و جدیت بیشتری دنبال می شود.

بر اساس آخرین آمارها، پنج هزارو ۳۱۲ بی‌سواد و یا کم‌سواد طبق برنامه اعلام شده در زنجان تحت آموزش‌های سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان قرار گرفته اند.  

برچسب‌ها روستائیان سواد آموزی وزارت آموزش و پرورش زنجان سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روستائیان سواد آموزی وزارت آموزش و پرورش زنجان سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور روستائیان سواد آموزی وزارت آموزش و پرورش زنجان سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۰۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون‌های تمام الکترونیک در آموزش و پرورش تا سال ۱۴۰۷

محسن زارعی شامگاه چهارشنبه در شورای آموزش و پرورش استان کردستان با اشاره به برگزاری آزمون‌های نهایی و نظام سنجش غلط در سنوات گذشته گفت: اصلاح این ساختار  انجام گرفته و در سال ۱۴۰۲ سوابق تحصیلی دانش آموزان در آزمون‌های نهایی به ترتیب هر سال درصد خاصی به خود اختصاص داده که این درصد در سالجاری به ۶۰ درصد رسیده است.

به گفته وی، تا سال ۱۴۰۷ مراکز آزمون به منظور برگزاری آزمون‌های تمام الکترونیک استاندارد می‌شوند، هرچند برنامه‌هایی در این راستا هم اکنون در حال اجراست، اما برای اجرای کامل آن نیاز به مراکز آزمون استاندارد و مجهز به تجهیزات هستیم.

وی با بیان اینکه لو رفتن سوالات امکان ندارد، گفت: انچه امکان‌پذیر بوده انتشار است که افراد حاضر در جلسه آزمون از طریق ابزار‌های مختلف این سوالات را به بیرون ارسال کنند.

به گفته وی، در آزمون‌های نهایی پیش رو تقریبا یک میلیون و ۸۰۰ هزار دانش آموز به صورت مستقیم درگیر خواهند بود.

لزوم استفاده از ظرفیت‌ها برای حرکت به سمت مهارت محور کردن نظام آموزشی

استاندار کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: برگزاری آزمون‌های نهایی کار بزرگ این دولت است، اما به خوبی تبیین نشده است.

وی بر ضرورت برگزاری کیفی‌تر آزمون‌های نهایی در سطح استان کردستان تاکید کرد و افزود: شورای آموزش و پرورش و شورای تامین شهرستان‌ها به طور ویژه برای این موضوع باید تشکیل جلسه بدهند و تمام تمهیدات لازم برای برگزاری اطمینان بخش آزمون‌ها در هر سه پایه اندیشیده شود.

زارعی‌کوشا در ادامه گفت: در ایجاد هنرستان‌های مجاور صنعت در استان باید به صورت ویژه اقدام شود چرا که این مهم می‌تواند ما را از مشکل مدرک‌گرایی نجات دهد.

زارعی‌کوشا با تاکید براینکه همواره ضرورت مهارت‌آموزی در دولت‌های مختلف بیان شده، اما کمتر جنبه عملیاتی به خود گرفته است، گفت: باید با تمام توان و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مختلف به صورت ویژه به سمت مهارت محور کردن نظام آموزشی برویم.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • برگزاری الکترونیک آزمون‌های آموزش و پرورش تا سال ١۴٠٧
  • شعار سال باید در ابعاد مختلف تحقق یابد
  • آزمون‌های آموزش و پرورش به صورت الکترونیک برگزار می‌شوند
  • سرانه وخیم آموزش و پرورش اردبیل جبران شود
  • برگزاری آزمون‌های تمام الکترونیک در آموزش و پرورش تا سال ۱۴۰۷
  • امکان افشای سئوالات آزمون های وزارت آموزش و پرورش غیرممکن شد
  • امکان افشای سئوالات آزمون‌های وزارت آموزش و پرورش غیرممکن شد
  • گذر نهضت سوادآموزی از وضعیت حاضر به مدل‌های جدید طبق برنامه هفتم
  • ثبت نام ۹۸۹ مددجوی کمیته امداد البرز در دوره‌های سوادآموزی
  • دادرسی الکترونیک در حوزه‌های قضایی زنجان توسعه می‌یابد