Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، سال ۱۳۹۰، ابلاغ سیاست‌های اجرایی اصل ۴۴ قانون اساسی، انگیزه علی اصغر کیهانی، پدر صنعت بتن ایران را به احداث شهرک صنعتی خصوصی در استان البرز جذب کرد، احداث شهرکی که طرحش بر اساس مدرن ترین شهرک صنعتی خاورمیانه صورت گرفته است.

کیهانی در این باره گفت: قرار بود ۱۵ روزه جواز احداث شهرک در مرحله اول ۳۰۰ هکتار و در مرحله دوم ۵۰۰ هکتار صادر شود اما مسئولان خلف وعده کردند و کار به تاخیر افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: بعد چند سال تلاش و گرفتن همه مجوز‌ها پیرو نامه شماره ۴۹۶۶۴۱ مورخ ۹۶/۳/۱۰، جلسه‌ای با حضور بهمنی نماینده شهرستان ساوجبلاغ در مجلس شورای اسلامی و نمایندگانی از صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شد، با توجه به مذاکرات به عمل آمده دراین نشست مشخص شد شورای برنامه ریزی و توسعه استان البرز با احداث شهرک صنعتی خصوصی ساوجبلاغ در اراضی پلاک ۳۱۰ حلقه دره به مساحت هشتصد هکتار موافقت کند.

کیهانی گفت: ۶ استاندار عوض شده و بسیاری از مسئولان و دست اندرکاران پرونده نیز عوض شده اند اما چراغ تولید و اشتغال شهرک طی سال‌ها دوندگی کیهانی روشن نشده است.

او افزود: محاسبات و اسناد و مدارک ما در دست دولتی‌ها قرار گرفت و آن‌ها به عنوان رقیب وارد ماجرای ما شدند.

پدر صنعت بتن ایران گفت: رقابت بر سر زمین باعث شد که بار پرونده سنگین‌تر و هر گونه تصمیم گیری با اعمال نفوذ و موانع جدیدی مواجه شود.

انتهای پیام/د.خ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرک صنعتی حمایت از تولید خلف وعده شهرک صنعتی احداث شهرک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۰۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه راه‌آهن شمالغرب از بدعهدی شرکت شهرک‌های صنعتی

مدیرکل راه‌آهن شمالغرب از عدم تعهد شرکت شهرک‌های صنعتی استان زنجان در خصوص راه‌آهن شهرک صنعتی اشراق گلایه کرد و گفت: از آن‌ها شاکی هستیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، منوچهر صفری ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار داشت: در سال گذشته، یک میلیون و 500 هزار مسافر از طریق راه‌آهن زنجان جابه‌جا شدند که این عدد نسبت به سال 1401 با یک رشد 15 درصدی مواجه شده است. در حال حاضر هم در تعطیلات نوروز به طور متوسط روزانه 2 تا 2500 مسافر توسط راه‌آهن جابه‌جا می‌‌وند که مقصد اکثر مسافران مشهد مقدس است.

وی ادامه داد: قطارهای با کیفیتی در راه‌آهن زنجان وجود دارد که به طور روزانه فقط 2 قطار به مقصد مشهد حرکت می‌کنند. تاکنون نارضایتی جدی در خصوص وضعیت این قطارها دیده نشده است.

مدیرکل راه‌آهن شمالغرب به وضعیت دو خطه کردن راه آهن زنجان - قزوین اشاره کرد و گفت: در سفر اخیر رئیس جمهور، یک هزار و 250 میلیارد تومان مصوب شده که امیدواریم تخصیص یاید چرا که در سفر نخست رئیس جمهور، 800 میلیارد تومان مصوب شد و فقط 50 درصد این مبلغ تخصیص یافت. اگر تمام مبلغ فوق تخصیص یابد می‌توانیم انتظار داشته باشیم در سال جاری این پروژه افتتاح خواهد شد‌.

وی در ادامه به وضعیت راه آهن شهرک صنعتی اشراق اشاره کرد و گفت: ما از شرکت شهرک‌های صنعتی گلایه داریم و شاکی هستیم. حدود 20 سال پیش یک تفاهم‌نامه‌ای بین راه‌آهن و شرکت شهرک‌های صنعتی امضا شد که بر اساس همان تفاهم‌نامه مقرر شد، زیرسازی با شرکت شهرک‌ها و روسازی با ما باشد، اما آن‌ها به توافقات خود عمل نکرده و همچنان نمی‌کنند.

صفری افزود: طبق قانون هر واحد تولیدی یا شهرک صنعتی که درخواست کننده استفاده از راه‌آهن است باید خودشان، هزینه‌ها را پرداخت کنند و تفاهم‌نامه فوق‌الذکر یک فرصت برای آنان بود که هزینه‌هایشان کاهش پیدا کند، ولی آن‌ها طبق همان تفاهم‌نامه هم عمل نکردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تمرکز شرکت شهرک‌های صنعتی تهران بر استارتاپ‌ها است
  • ۶۱ واحد تولیدی در سیستان و بلوچستان افزایش ظرفیت تولید داشتند
  • افزایش ظرفیت تولید ۶۱ واحد تولیدی در سیستان و بلوچستان
  • افزایش ظرفیت تولید در ۶۱ واحد صنعتی سیستان و بلوچستان
  • افزایش ظرفیت ۶۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲
  • راه اندازی مجدد ۴۱ واحد تولیدی در سیستان و بلوچستان
  • بازچرخانی آب در شهرک صنعتی امیریه
  • تخریب پارکینگی که بر روی سیل برگردان احداث شده بود | خطر سیلاب از این مناطق تهران دور شد
  • تصاویر متفاوت از اولین لحظات موشک باران شهرک اشغالی کریات شمونا توسط حزب الله (فیلم)
  • گلایه راه‌آهن شمالغرب از بدعهدی شرکت شهرک‌های صنعتی