Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-25@03:48:37 GMT

کاهش ۹۰ درصدی فروش کیف در سال ۹۹

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۳۱۱۶۹

خبرگزاری میزان-نائب رئیس اتحادیه سراجان گفت: به طور میانگین فروش کیف در سال ۹۹ نسبت به مدت مشابه سال گذشته بالغ بر ۹۰ درصد کاهش داشته است و تولیدکنندگان این حوزه با بیکاری وسیعی مواجه هستند. سیدمحمود موسوی در گفت‌وگو با میزان با اشاره به وضعیت بازار کیف اظهار کرد: بازار سراجان نسبت به سایر بخش‌های اقتصادی، تحت تاثیر کرونا با زیان‌های بیشتری مواجه شد، سال گذشته با شیوع بیماری کرونا از ابتدای اسفند ماه، فروش ایام عید با رکود فراوانی همراه شد و با استمرار این بیماری در ماه‌های بعد بازار فروش کیف در سال جدید آموزشی نیز با اُفت محسوسی مواجه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نائب رئیس اتحادیه سراجان تصریح کرد: علاو بر رکود ناشی از بیماری کرونا، برخی اظهارت از سوی مقامات آموزشی کشور مبنی بر بازگشایی مدارس در ۱۵ شهریور باعث بهم ریختن برنامه توزیع کیف در بازار شد، در حالی که توزیع کیف از مرادماه به تدریج آغاز می‌شود این اظهارت جریان توزیع را با اختلال مواجه کرد و در ادامه تصمیمات لحظه‌ای مبنی بر تشکیل مدارس و آموزش غیر حضوری فعالان این حوزه را با سردرگمی عظیمی مواجه کرد.
وی ادامه داد: به طور میانگین فروش کیف در سال ۹۹ نسبت به مدت مشابه سال گذشته بالغ بر ۹۰ درصد کاهش داشته است و تولیدکنندگان این حوزه با بیکاری وسیعی مواجه هستند. بیشتر بخوانید: اصناف آسیب دیده از کرونا در سامانه کارا ثبت نام کنند موسوی تصریح کرد: طی ماه‌های گذشته مسولین وعده‌های فروانی برای حمایت از بخش تولید دادند، اما در عمل هیچ کدام به سرانجام نرسید و تنها دریافت مالیات را از خرداد را به مردادماه به تعویق انداختند و هیچ بخشودگی لحاظ نشد و قرار بود جریمه‌های بخشوده شود، اما به طور کامل دریافت شد.
نائب رئیس اتحادیه سراجان تصریح کرد: کیف تولید داخل به لحاظ کیفیت هیچ کمبودی نسبت به کیف‌های خارجی ندارد، اما به دلیل عدم حمایت از تولیدکنندگان شرایط صادرات فراهم نیست.
وی ادامه داد: بیش از ۲ هزار واحد فعال در حوزه کیف مشغول به فعالیت هستند که بیماری کرونا باعث تعطیلی و ورشکستگی تعداد زیادی از فعالان این بخش شده و در صورت ادامه وضع موجود و عدم حمایت دولت این صنف در معرض تعطیلی گسترده‌ای قرار گرفته است.   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی وزارت صمت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۱۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱/ تامین ارز کالا‌های اساسی و دارو در ۳۴ روز گذشته از مرز ۶۳۶ میلیون دلار گذشت

بانک مرکزی بنابر ثبت سفارش‌ها و اعلام اولویت‌ها و نظر وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو، در طول سال ۱۴۰۲ برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی مجموعا بیش از ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار ارز تامین و پرداخت کرد که از رشد ۲۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ برخوردار است. همچنین تامین ارز کالا‌های اساسی و دارو در ۳۴ روز گذشته از مرز ۶۳۶ میلیون دلار گذشت.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، میزان ارز تامین شده برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی سال ۱۴۰۱ حدود ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بود که این رقم از ابتدای فروردین تا پایان اسفند ۱۴۰۲ به بیش از ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار رسید.

تامین ارز سال ۱۴۰۲ بانک مرکزی برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی در مقایسه با سال گذشته آن (۱۴۰۱) از رشد ۲۶ درصدی برخوردار بوده است.

بر اساس این گزارش، بانک مرکزی از ابتدای فروردین تا دیروز سوم اردیبهشت ۱۴۰۳ نیز بیش از ۳ میلیارد و ۱۴۳ میلیون دلار ارز برای چهار گروه کالا‌های اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین کرده است.

کالا‌های تجاری و بازرگانی با یک میلیارد و ۸۵۴ میلیون دلار بیشترین حجم را با میانگین نرخ ۴۱ هزار تومان به خود اختصاص داده است.

کالا‌های اساسی و دارو با ۶۳۶ میلیون دلار در رتبه بعدی قرار دارد؛ ۵۶۱ میلیون دلار از این گروه به کالا‌های اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی و ۷۵ میلیون دلار دیگر نیز به دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شد.

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۳ درصدی تردد خودروها در جاده‌های لرستان
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در استان کردستان
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق کردستان در سال گذشته  
  • قیمت طلا و سکه امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی در سال گذشته
  • ادامه روند نزولی قیمت طلا
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱/ تامین ارز کالا‌های اساسی و دارو در ۳۴ روز گذشته از مرز ۶۳۶ میلیون دلار گذشت
  • قیمت طلا و سکه امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • افزایش ۱۰ درصدی بارش‌های همدان نسبت به بلندمدت
  • قیمت طلا و سکه امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳