Web Analytics Made Easy - Statcounter

شنیده ها از شرکت هپکو اراک حکایت از این دارد که این شرکت بعد از سال ها رکود اولین قرارداد خود را برای تولید ماشین آلات سنگین معدنی با یکی از پیمانکاران معادن کشور به امضا رسانده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ بر اساس اخباری که پیرامون شرکت هپکو اراک به گوش می‌رسد این واحد تولیدی بعد از سال ها رکود پس از بحران های خصوصی سازی طی روزهای اخیر اولین قرارداد خود را با شرکت معدنی و سدسازی «آریا جنوب ایرانیان» به امضا رسانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند جزئیات زیادی از این قرارداد منتشرنشده است اما گفته می‌شود شرکت آریا جنوب ایرانیان به‌عنوان یکی از پیمانکاران معدنی کشور که در حوزه‌های اکتشاف، استخراج و فرآوری مواد معدنی فعالیت می‌کند سفارش خرید ۱۰ دستگاه دامپتراک ۶۰ تنی به ارزش تقریبی ۶ میلیون یورو را به شرکت تولید تجهیزات سنگین هپکو داده است.

مرداد ماه سال جاری پنج تفاهمنامه همکاری شرکت های معدنی با شرکت هپکو به امضا رسید و چندی قبل غریب پور رئیس هیئت عامل ایمیدور در نشست کارگروه هپکو از تبدیل تفاهم‌نامه‌های شرکت‌های معدنی با هپکو به قرارداد در آینده‌ای نزدیک خبر داد، بهرامن رئیس خانه معدن ایران نیز در این نشست از توافقات نهایی با هپکو و آمادگی برای سفارش دهی محصولات این شرکت گفته بود.

همچنین رئیس هیئت عامل ایمیدرو هفته گذشته در مراسم افتتاح پروژه بومی‌سازی و ساخت شبیه‌ساز رانندگی دامپتراک گفته بود: به دنبال نوآوری در بخش‌های اکتشاف، استخراج و فرآوری معادن هستیم و تأمین ماشین‌آلات معدنی از دیگر اولویت‌های ایمیدرو است، اکنون با شرکت هپکو و یک شرکت خودروساز برای ساخت دامپتراک ۳۵ و ۱۲۰ تنی در حال مذاکره هستیم که اگر به نتیجه برسد، نقش بسیار مهمی در تأمین ماشین‌آلات معدنی خواهد داشت.

دامپتراک‌ها کامیون‌های غول‌پیکری هستند که برای استفاده‌ی خارج جاده‌ای تعبیه‌شده‌اند و به‌طور مشخص در معدنکاری استفاده می‌شود، این ماشین‌ها برای حمل بارهایی نظیر شن، ماسه، سنگ، باطله‌های معدنی و… به کار گرفته می‌شوند وتوان حمل بسیار بالایی دارند.

درصورتی‌که این قرارداد به مرحله‌ی اجرا برسد اولین گام مثبتی خواهد بود که بعد از سال‌ها رکود و بحران در راستای بازگشت شرکت هپکو به ریل تولید و فعالیت این شرکت در زمینه‌ی تخصصی تولید ماشین‌آلات سنگین برداشته‌شده است.

گفتنی است بعد از انتقال سهام عمده مالکیتی و مدیریتی شرکت هپکو توسط دولت به سازمان تأمین اجتماعی ماه گذشته «علی‌محمد رفیعی» که سابقه‌ی ۱۷ سال مدیرعاملی شرکت هپکو را در کارنامه دارد از سوی این سازمان به‌عنوان مدیرعامل هلدینگ هپکو و همچنین «مهدی کلاته عربی» به‌عنوان مدیرعامل هپکو اراک معرفی شدند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: ماشین آلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۲۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، در جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران استان با بررسی آخرین وضعیت بارندگی در شهرستان‌های زیرکوه و بشرویه، درخصوص مدیریت شرایط تصمیماتی اتخاذ شد.

معاون مدیریت بحران استانداری درخصوص مصوبات این جلسه گفت: بر اثر سیلاب روز گذشته تا امروز ۶۰ خانوار از اهالی روستای نوده و ۲۵۰ خانوار روستای بمرود زیرکوه، هفت نفر در بشرویه و چهار نفر در سرایان به مکان امن منتقل و اسکان اضطراری داده شدند.

محمودرضا تیمورپور افزود: بسته غذایی ۷۲ ساعته از طریق جمعیت هلال احمر بین مردم آسیب دیده که در مناطق امن اسکان داده شده اند توزیع می‌شود و ارتش هم برای اعزام ماشین آلات سنگین در آماده باش است.

وی گفت: بارش‌های شدید روز گذشته تاکنون در شهرستان زیرکوه به ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی روستا‌های نوده، بمرود و شاهرخت خسارت وارد کرده، ۶ رشته قنات تخریب و ۳۰۰ راس دأم نیز تلف شده اند.

معاون مدیریت بحران استانداری با بیان اینکه زیرساخت‌های جاده‌ای خسارت جدی دیده، افزود: در جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران استان، نیازمندی‌های شهرستان‌های زیرکوه و بشرویه اعلام و مقرر شد ماشین آلات سنگین از طریق راهداری و برخی شرکت‌های خصوصی به منطقه اعزام شوند لذا بیشترین مشکل در حال حاضر مربوط به شهرستان زیرکوه است که برخی آبنما‌ها تخریب شده و راه‌های روستایی مسدود است.

به گفته وی مسیر‌های اصلی و روستایی توسط نیرو‌های راهداری در حال بازگشایی است.

تیمورپور با اشاره به هماهنگی‌های انجام شده برای آبرسانی سیار از سوی شرکت آب و فاضلاب استان گفت: از طریق بنیاد مسکن هم ماشین آلات کمرشکن برای حمل خودرو‌های سنگین هماهنگ شده است.

وی با بیان اینکه در سایر شهرستان‌ها بارندگی بوده، اما خسارتی گزارش نشده است، افزود: بیشترین بارندگی را برای عصر امروز شاهد خواهیم بود که هسته اصلی آن در بیرجند است.

به گفته وی علیرغم سیلاب شدید در زیرکوه و نبود دسترسی روستا‌ها به مرکز شهرستان، طبق گفته فرماندار، کنکور سراسری طبق برنامه امروز برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • تخلیه روستاهای بحرانی/ خسارت جانی در زیرکوه نداشتیم
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • ناوگان سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان نوسازی می شود
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک
  • ناوگان سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان نوسازی می‌شود
  • شهرداری‌ها خط اول خدمت به مردم هستند
  • تجهیز، بازسازی و خرید ماشین آلات راهداری خراسان جنوبی با اعتبار ۱۳۲ میلیارد تومان
  • ناوگان خدمات شهری شبستر به ماشین آلات جدید تجهیز شد
  • خسارت سیل به بیش از ۶۰۰ حلقه چاه کشاورزی در زرآباد