Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@05:54:26 GMT

آجرهایی که پله های سعادت می سازد

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۳۲۵۵۴

آجرهایی که پله های سعادت می سازد

ایسنا/آذربایجان غربی مدرسه سازی به عنوان صدقه جاریه و یکی از ماندگارترین اعمال صالح در دنیا و آخرت است. توجه به کمبود فضای آموزشی در استانهایی چون آذربایجان غربی همواره خیرین را پای کار کشانده و در طول سالیان متمادی امر حسنه مدرسه سازی در کنار اعتبارات دولتی با همت خیرین ادامه داشته است اما رفع معضل کمبود سرانه فضای آموزشی بدون مشارکت عمومی در امر خیر مدرسه سازی کاری بس دشوار و زمان بر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپیده طیب قاسمی مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس آذربایجان غربی در گفت و گو با ایسنا در خصوص طرح "آجر به آجر" با بیان اینکه حضور خیرین به عنوان بازوی مهم مشارکت در احداث فضای آموزشی همواره قابل توجه و تاثیرگذار بوده است، افزود: از سال ۷۷ مجامع خیرین کشوری شکل گرفت و به تبع آن مجامع در استان‌ها نیز شروع به فعالیت کردند که تاکنون در امر خیر مدرسه سازی به صورت مشارکتی و یا خیرساز، یاری رسان در افزایش سرانه فضای آموزشی بوده اند اما امر مدرسه سازی و نیاز استان به این کار خیر ، نیازمند مشارکت همگانی است که به همین منظور در راستای توسعه عدالت آموزشی و با هدف مشارکت مردم در امر خیر مدرسه سازی طرح ملی" آجر به اجر" از اوایل سال ۹۹ به استانها ابلاغ شد.

وی با بیان اینکه ضروری است تا هر کس در جامعه حق خود را نسبت به مدرسه ادا کند، افزود: همواره مدرسه فضایی است که در تمام فعالیتهای اجتماعی و سوانح به عنوان پناهگاه و در تجمعات سیاسی و اقدامات بهداشتی پایگاه بوده و زیرساخت توسعه یک جامعه پایدار است.

طیب قاسمی خاطر نشان کرد: کمک به مدرسه سازی کمک به ایجاد اندیشه های نو و آینده جامعه است و فرهنگ سازی و کمک به احداث مدارس باید به دغدغه عمومی تبدیل شود.

وی با تاکید براینکه نشر فرهنگ مدرسه سازی یک امر ضروری است، تصریح کرد: فرهنگ مدرسه سازی اگر در سطح جامعه نهادینه شود در طول زمان جامعه از این سرمایه‌ای که به بار نشسته، بهره مند خواهد شد.

مدیرکل نوسازی تجهیز و توسعه مدارس استان با بیان اینکه با توجه به رشد جمعیت دانش‌آموزی، امکانات موجود جوابگوی نیاز دانش آموزان استان نیست، تصریح کرد: متاسفانه آذربایجان غربی  از لحاظ سرانه فضای آموزشی جز استانهای کم برخوردار است.

وی با بیان اینکه به واسطه این طرح هر شخص با حداقل مشارکت می‌تواند در امر مدرسه سازی کمک کند، تصریح کرد: آحاد مردم می توانند با مراجعه به سامانه مهر مدرسه (mehremadrese.ir) که برای ورود خیرین و جمع آوری کمک‌های مردمی برای امر مدرسه سازی فعال شده، در این طرح مشارکت داشته باشند.

طیب قاسمی گفت: هدف از این طرح تنها جمع‌آوری کمک‌های مالی نیست بلکه در این طرح از افکار و اندیشه های نو خیرین نیز استفاده می شود.

مدیرکل نوسازی تجهیز و توسعه مدارس آذربایجان غربی اشاره به طرح "عاشورایی آجر به آجر" با هدف بهره مندی از نذورات مردم در ایام محرم و صفر در امر مدرسه سازی تصریح کرد: ساخت مدرسه یک کلاسه در سردشت در سامانه مهرمدرسه معرفی شده است که امید است با جمع‌آوری مبلغ برآورد شده برای احداث،  تا اربعین کلنگ این مدرسه یک کلاسه به زمین زده شود.

وی ادامه داد: تاکنون ۳۶ میلیون تومان جمع آوری شده که برای کلنگ‌زنی مبلغی در حدود ۱۸۸ میلیون تومان نیاز است.

مدیرکل نوسازی تجهیز و توسعه مدارس استان بر لزوم اهمیت اطلاع رسانی در موفقیت این طرح و شناساندن آن در بین آحاد جامعه تاکید کرد و گفت: با توجه به شیوع کرونا و نبود امکان توزیع نذورات همانند سال های پیش،این طرح بهترین بست برای مشارکت در کار خیر است.

وی با اشاره به اینکه از این طرح تاکنون استقبال بسیارخوبی شده است، تصریح کرد: انجمن ها، موسسات، مجامع مختلف، فرهنگیان و دانش آموزان برای کمک و مشارکت در این طرح اعلام آمادگی کردند و امیدواریم به واسطه این طرح سرانه فضای آموزشی استان بهبود و ارتقا قابل توجهی داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی مدرسه سازی طرح آجر به آجر سرانه فضاي آموزشي تجهیز و توسعه مدارس سرانه فضای آموزشی آذربایجان غربی امر مدرسه سازی مدیرکل نوسازی جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۲۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی از ظرفیت مدارس جهت پیشگیری از بیماری‌ها

وزیر آموزش و پرورش به مناسبت هفته سلامت پیامی صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آموزش و پرورش، رضامراد صحرایی به مناسبت هفته سلامت پیامی صادر کرد که متن آن به شرح زیر است:

««سلامتی» از مواهب عظیم الهی و در برگیرنده سلامت جسمانی، معنوی، روحی و اجتماعی انسان و به فرموده مقام معظم رهبری، سلامت جز مسائل درجه یک هر کشوری است.

اهمیت و جایگاه این مقوله در نظام آموزش و پرورش به گونه‌ای است که ساحت تربیت زیستی و بدنی یکی از ساحت‌های شش‌گانه تعلیم و تربیت است و در سیاست‌های کلی ایجاد تحول در نظام آموزش و پرورش بر ارتقای سلامت جسمی و روحی دانش آموزان و معلمان تأکید شده است.

هفته سلامت که همه ساله با هدف ارتقای آگاهی و ترویج فرهنگ سلامت برگزار می‌شود در سال ۱۴۰۳ با شعار محوری «سلامت خانواده و مردمی سازی سلامت» به منظور حساس کردن جامعه نسبت به مشارکت خانواده‌ها در مردمی سازی سلامت، فرصت مغتنمی است تا در مدرسه به عنوان دریچه خدمات اجتماعی با نگاهی ویژه به ظرفیت‌ها، دستاوردها و انتظارات موجود برای پاسخگویی منطقی و شایسته در جهت پیشگیری از بیماری‌ها در قالب برنامه‌های منسجم همراه با مشارکت در مسیر تحقق سلامت دانش آموزان عزیز گام برداریم.

مدرسه به عنوان نقطه اتکای دولت و ملت در پیشرفت همه جانبه و خط مقدم ارتباط با خانواده‌ها، می‌تواند گام مؤثری در نهادینه سازی آموزه‌های بهداشتی و ارتقای سلامت جامعه بردارد و دانش آموزان هم می‌توانند به عنوان سفیر سلامت برای خود، همسالان و خانواده خود در ارتقای سواد سلامت و بهداشت عمومی نقش آفرین باشند.

ضمن تبریک هفته سلامت، با ارج نهادن به شهدای مدافع سلامت و قدردانی از تلاش‌های ارزنده دست‌اندرکاران بخش سلامت و آموزش کشور، از خداوند متعال سعادت، سربلندی و توفیق روزافزون همگان را خواستارم.»

کد خبر 746603

دیگر خبرها

  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود
  • مدرسه‌سازی یکی از صدقه‌های جاریه است
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • دریافت شهریه مدارس و مراکز آموزشی غیر دولتی تنها براساس کیفیت آموزشی
  • ۲۶ فضای آموزشی توسط خیران مدرسه‌ساز در قم ساخته شد
  • ۷ هزار مدرسه توسط دولت سیزدهم احداث شده است
  • تکمیل ۱۶ مدرسه نیمه تمام فضای آموزشی درسطح شهر ستان مرندو یامچی
  • توصیه حداد عادل به ایجاد کنندگان مدارس غیردولتی: حساب خود را از نظام و دولت جدا ندانید
  • وزیر آموزش و پرورش: ۷ هزار مدرسه در دولت سیزدهم احداث شد
  • بهره‌مندی از ظرفیت مدارس جهت پیشگیری از بیماری‌ها