Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز گفت: هدف جامعه روحانیت حاشیه‌نشینی نیست اما ما پدرسالار نیستیم و قصد آقابالاسر بودن نداریم.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی در نشست دبیران استانی حزب موتلفه اسلامی ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، اظهار داشت: نقطه عطف تحولات تاریخ معاصر دنیای اسلام و برای ایران هم که نقطه اوج به حساب می‌آید، هشت سال دفاع مقدس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شرایط امروز کشور شرایط تعیین کننده و سرنوشت سازی است که بهتر است این شرایط را با تعابیر رسالت مندانه تری تفسیر کنیم. شرایط فعلی معیارهای عادی و مادی را خیلی سخت کرده است. این ها واقعیتی است که همه به وضوح آن را مشاهده می‌کنیم.  اما برای جامعه‌ای که با این رسالت های بزرگ و آرمان‌های الهی و این مأموریت بسیار مهم و سرنوشت سازی که به عهده مردم، نسل ما و تاریخ ما گذاشته شده باید بگویم این شرایط، شرایط حساسی برای انجام یک رسالت و ماموریت بزرگ است.

پورمحمدی  ادامه داد:  اگر این ماموریت و رسالت بزرگ را خوب تفسیر کنیم، خواهیم دید که این مشکلات و فشارها در مقابل آنها بسیار کوچک است و کاری که ملت ما در گذشته آن را انجام داده را درک خواهیم کرد که آنچه در گذر است در مقابل ماموریت و اهداف‌مان بسیار کوچک و ناچیز است.

دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز گفت: امروز جدال سختی بین جبهه حق و کفر صورت گرفته است، شاید ما خودمان انتخاب کننده این جدال نبودیم اما تقدیر الهی به خاطر ظرفیت‌ها، سوابق و شایستگی هایی که در ملت ما دیده بودید، این رسالت بزرگ را به دوش ما گذاشت و کاری تاریخ‌ساز و سرنوشت ساز را برای ملت رقم زد. کشمکش‌هایی را که امروز در صحنه جهانی شاهد هستیم به دلیل مسائل ظاهری مثل داشتن سلاح هسته‌ای نیست بلکه جایگاه حساس و استراتژیک ایران است که این موقعیت را برای ما پیش آورده است.

وی در ادامه با بیان اینکه دنیا در حال تحول و پوست اندازی عمیقی است، گفت: امروز در دنیا شاهد جابه‌جایی‌های بنیادی هستیم و جمهوری اسلامی ایران در جایگاه ممتاز و حساسی در این عرصه قرار گرفته است.

امروز رسالت در این مقطع حساس، این است که اراده خودمان، اراده مردم مان و اراده جوانهایمان را بر وعده های الهی مطمئن کنیم تا بتوانیم به اهدافمان برسیم.

پورمحمدی با بیان اینکه تاکنون توانستیم شعارهای اول انقلاب را حفظ کنیم که این یک نقطه مثبت محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: دشمنی‌ها همان دشمنی هاست و برخوردها همان برخوردها و این سلامت و اصالت نظام ما را نشان می‌دهد که در شعارها و اهداف همچنان استوار هستیم و دشمنی و اصطکاک همان روال قبل است.

وی تصریح کرد: ما حل شده در نظام سازی نیستیم، وقتی تمام انقلاب‌ها و نظام ها ساخته می شوند اهداف و آرمانها هضم نظام و ساختارهای سیاسی می‌شوند اما جمهوری اسلامی اجازه نداد آرمان‌هایش فدای ساختارهایش شود و این مسئله بسیار مهمی است.

دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز گفت: سلامت سیاسی چند موضوع سلبی دارد. خودمحور نبودن، قدرت‌طلب نبودن، منفعت‌طلب نبودن جزو ارکان سلامت سیاسی است.

پورمحمدی با بیان اینکه دعوت به کار جمعی و حرکت جمعی در کار تشکیلاتی موضوع بسیار مهم است، گفت: باید منافع مردم را مقدم بر منافع شخصی دانست؛ متاسفانه یکی از آفت‌های کشور ما این است که هر چیزی در کشور نظم و قاعده می‌خواهد جز کار سیاسی ما در  کشور دچار یک آشفته‌بازار سیاسی هستیم. باید با تدبیر، حوصله، عقلانیت و برنامه ریزی مسئله اساسی این کمبود و خلاء موجود در فضای  سیاسی را اصلاح کنیم.

پورمحمدی به فعالیت های تشکل متبوع خود اشاره کرد و گفت: در جامعه روحانیت مبارز به عنوان یک جریانی که رسالت بزرگی دارد که همان روحانی بودن است هیچ پسوند حاشیه‌ای و... نداریم. نقش تبلیغ دین و انجام رسالت دینی، راهنمایی مردم، همدردی کردن با مردم و محقق کردن رسالت‌های دینی از جمله اهداف اصلی جامعه روحانیت مبارز است.

دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز تصریح کرد: روحانیت باید جلودار نقش ها و وظایف خود باشد تا نظام بتواند از گردنه مشکلات عبور کند.

وی به بازنگری در اساسنامه جامعه روحانیت مبارز اشاره کرد و گفت: جامعه روحانیت مبارز یک تشکل فراجناحی است و رسالتی که از اول تشکیل آن در اساسنامه وجود داشت را که همان فراجناحی بودن بود حفظ کردیم.

دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز تصریح کرد: اگر ما به اصولگراها کمک می‌کنیم به این دلیل است که به نظام، انقلاب و امام و رهبری نزدیکتر هستند و الا ما در جناح تعریف نمی شویم.

پورمحمدی تاکید کرد: ما مسئول دعوت مردم به خیر و صلاح هستیم و باید مردم را به میدان عمل سیاست و خودسازی دعوت کنیم.

وی با بیان اینکه هنر جمهوری اسلامی ایران دعوت مردم به اهداف مشارکت است، گفت: کارآمدی شایسته در تراز جمهوری اسلامی از دل مشارکت گسترده بر می‌آید نه مشارکت حداقلی برای پیروزی سیاسی یک گروه خاص.

دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز، افزود: دولت قوی رسالت های بزرگی دارد که با یک پشتوانه قوی ملی و ملت مومن پشت سر آن باشد.

 پورمحمدی تصریح کرد: هدف جامعه روحانیت حاشیه‌نشینی نیست اما ما پدرسالار نیستیم و قصد آقابالاسر بودن نداریم.

وی خاطرنشان کرد: ما آمدیم تا همه را دعوت کنیم، جلساتی را نیز برگزار کردیم که بر اساس آرمان‌ها و اهداف ملی گرد هم جمع شویم و کمک کنیم. ما شبکه کشوری را نیز تشکیل دادیم که روز سه‌شنبه هفته گذشته اولین جلسه شورای مرکزی با ۱۰ منتخب جدید جامعه پس از ۴۰ سال را  برگزار کردیم.

پورمحمدی در تشریح تغییرات ساختاری جامعه روحانیت مبارز گفت: در حال حاضر انتخابات تمام مناطق تهران انجام شده و در استان‌ها نیز در ۴ استان رای‌گیری صورت گرفته که طی یک ماه آینده در ۱۰ استان دیگر نیز رای گیری خواهیم داشت.

وی با تاکید بر اینکه ما طرد و حذف حداقلی داریم، گفت: آنهایی که نشان دادن قصد حرکت و همراهی در مسیر انقلاب و رهبری ندارند که جمع قدیمی قلیلی نیز هستند از مجموعه ما جدا شدند.

دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز در مورد شورای ائتلاف نیروهای انقلاب تصریح کرد: شورای ائتلاف نیروهای انقلاب مثل جمنا مجموعه‌ای بود که حرکات مثبتی داشت، اما این مجموعه نیز نیازمند بازسازی و کمال است که این را نیز صریح به آنها اعلام کردیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پورمحمدي جامعه روحانيت مبارز حزب موتلفه اسلامي چهل سالگی دفاع مقدس دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز جامعه روحانیت مبارز گفت جمهوری اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۳۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین رسالت هیئت امنای مساجد چیست؟

عضو هیئت امنای مسجد لولاگر تهران، یکی از مهم‌ترین رسالت‌های هیئت امنای مساجد را توجه به شکل گیری زمینه‌های رشد معنوی نمازگزاران عنوان کرد.

میلاد صادقی، عضو هیئت امنای مسجد لولاگر درمورد نقش و جایگاه هیئت امنای مسجد در تحقق اهداف کلان مسجد اظهار کرد: به نظر بنده، همان‌طور که تمام ارکان مسجد باید به این هدف توجه کنند مهم‌ترین رسالت هیئت امنا این است که محفل و امکاناتی را آماده کنند برای این که زمینه‌های رشد معنوی افراد و نمازگزاران محلی و کسبه مکانی که مسجد در آن قرار دارد فراهم شود و هیئت امنا باید زمینه‌های بروز این رشد معنوی را فراهم کنند و برای این منظور ابزار‌های مختلفی وجود دارد؛ از فراهم کردن امکانات لازم گرفته تا برگزار کردن مراسم‌های فرهنگی.

او گفت: هیئت امنا باید یک مکان بدون دغدغه و توأم با آرامشی را برای نمازگزاران فراهم کنند. اما متأسفانه، برخلاف این که انقلاب ما از مساجد رشد کرده و در حقیقت، از طریق مساجد رشد و نمو پیدا کرده است. اما به نظر بنده، هنوز سیاست‌های کلان کشور درمورد حمایت‌های مالی و همچنین، سخت افزاری از مساجد به درستی اتفاق نیفتاده است و اگرچه مساجد باید مردمی و با محوریت مردم اداره شوند، ولی بالاخره باید دولت و نظام اسلامی هم، زمینه‌های بعضی از کار‌ها را فراهم کند.

صادقی مطرح کرد: در شهر تهران و خیلی از شهر‌های دیگر، موضوع ساختمانی مساجد ما اصلاً در تراز یک نظام اسلامی نیست و مساجد، مشکلات عدیده‌ای در این زمینه دارند. در نتیجه، می‌توان با یک طرح‌ها و ایده‌های نو از زمین‌های مساجد در جهت تجاری‌سازی استفاده کرد. البته به شرطی که به هویت مساجد ضربه وارد نشود. چون متأسفانه، خیلی وقت‌ها این تجاری سازی هویت مسجد را زیر سوال برده است یا این که در بهترین حالت، استفاده از زمین‌های مساجد است به شرط این که موازین شرعی و هویت مسجد رعایت شود. از اینرو، مثلاً کاری که شهرداری درمورد توسعه‌های فرهنگی می‌تواند انجام دهد این است که هزینه‌های فضای فرهنگی را برای همین مکان مقدس صرف کند تا بتوانیم یک سری امکانات لازم برای مسجد را فراهم کنیم.

او افزود: متأسفانه، حمایت‌های لازم صورت نمی‌گیرد. با وجود گذشت بیش از ۴۰ سال از پیروزی انقلاب اسلامی ایران هنوز در سیستم‌های ساخت و ساز مساجد و بازسازی و تخریب و نوسازی مساجد در دفتر‌های الکترونیکی شهرداری هیچ پنجره‌ای دیده نشده است. مثلاً مسجد جامع لولاگر که طرح تخریب و نوسازی آن در حال پیگیری است با موضوع این‌چنینی روبروست و برای بعضی از مساجد که اوقافی هستند بحث تولیت مسجد باید اتفاق بیفتد. چون اغلب این مساجد دچار مشکلات حقوقی هستند و متأسفانه، به دلیل حجم بالای کار‌های حقوقی ادارات دولتی، این مساجد تحت الشعاع قرار می‌گیرند و کار آن‌ها انجام نمی‌شود.

دیگر خبرها

  • رسالت سپاه، حفظ انقلاب اسلامی است
  • لیگ ربات‌های امدادگر خط مقدماتی طراحی شد
  • بالا بردن مشارکت مردم در حوزه‌های امور اراضی ضروری است
  • مهم‌ترین رسالت هیئت امنای مساجد چیست؟
  • زمینه‌های ایجاد صلح و سازش میان مردم کرمانشاه بالا است
  • دو بیماری‌ای که بیشتر مردم ایران را تهدید می‌کند
  • رقابت‌های بوکس بزرگداشت نلسون ماندلا، مبارز آفریقایی
  • استخراج آب ژرف فرونشست‌ها را افزایش می‌دهد
  • سه ایرانی در لیگ جهانی کاراته کامبت
  • مشارکت بالا در «دور دوم انتخابات مجلس» به نفع کشور و نظام است