Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، مهراله رخشانی‌مهر رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در آیین افتاح همزمان 150 مدرسه برکت توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در 22 استان کشور اظهار کرد: در باب موضوع و اهمیت مدرسه سازی و آموزش و پرورش زیاد گفتند و ما هم زیاد شنیدیم؛ هدف از دستگاه عظیم آموزش و پرورش، انسان‌سازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: انسان شایسته‌ای که قرار است توسط این دستگاه عظیم تربیت شود به تعبیر مقام معظم رهبری، انسانی است که مؤمن، خردمند، اندیشمند، مجاهد و اهل عمل باشد. اما این انسان شایسته‌ توسط چه کسی و در چه مکانی تربیت شود و در اختیار جامعه اسلامی قرار بگیرد؟ این را سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص کرده است که اجرایی شدن آن همواره مورد تأکید مقام معظم رهبری و وزرای مختلف آموزش و پرورش بوده است و همچنین برنامه زیر نظام تأمین فضا و تجهیزات و فناوری که برگرفته از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هست و ما هم اهتمام در اجرایی شدن سند تحول و برنامه زیرنظام فضا و تجهیزات داریم.

معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش افزود: بر اساس این سند تحول، مدرسه فقط ساختمان نیست. مدرسه محلی برای دریافت آموزش هم نیست بلکه مدرسه محل و مکانی برای تربیت انسان‌هاست و فضای تربیتی هم فقط به کلاس‌های درس خلاصه نمی‌شود بلکه تربیت در محیطی اتفاق می‌افتد که شامل کلاس درس، حیاط مدرسه، آزمایشگاه‌ها، کارگاه‌ها، کتابخانه و نمازخانه باشد.

وی با بیان اینکه از منظر فلسفه رسمی عمومی، مدرسه کانون تربیتی محله و تجلی‌بخش حیات طیبه است، گفت: در طراحی و ساخت و ساز مدرسه باید تدابیری اتخاذ کرد تا مدرسه به عنوان محیطی دوست داشتنی و شوق‌انگیز برای دانش‌آموزان تلقی شود که خوشبختانه این مهم در همه مدارسی که در این ایام و بعد از ابلاغ سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در حال احداث هستند یا ساخته شدند مورد توجه قرار گرفته و در این ۱۵۰ مدرسه که به همت ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد برکت ساخته می‌شوند و تحویل می‌شوند همه نکات تربیتی مورد توجه قرار گرفته است. 

رخشانی‌مهر اضافه کرد: طبیعتاً وجود فضاهای تربیتی مهم باعث بالا رفتن هزینه تمام شده بنا می شود که همکاران ما در بنیاد برکت به این موضوع توجه داشتند و اعتبارات خوبی را بابت موضوع مدرسه‌سازی هزینه کردند و در این روزها به درستی تصمیم بر این شده که به سراغ فضاهای نیمه‌تمام بروند؛ هر جا فضای نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰، ۹۰ درصد که می‌شد با اعتبار مناسب و قابل قبولی تحویل دهیم، داشتیم و به همکارانمان در بنیاد برکت مراجعه کردیم، این اتفاق خوب افتاده است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور افزود: تعداد قابل توجهی از پروژه‌های نیمه‌تمام که سال‌ها به حال خودش رها شده بود توسط بنیاد برکت در حال اجراست و به زودی به رقم ۲۰۰۰ مدرسه که مورد توافق اولیه ما بوده است، خواهیم رسید.

وی بیان اینکه برای رسیدن به این فضاهای تربیتی اتفاقات خوبی در نظام جمهوری اسلامی افتاده و به خوبی به موضوع مدرسه‌سازی توجه شده است، گفت: زیربنای فضاهای موجود آموزشی و پرورشی قبل از انقلاب ۱.۵ متر مربع بود که امروز به ۵.۲ مترمربع رسیدیم یعنی سرانه فضاهای آموزشی بعد از انقلاب نسبت به قبل از انقلاب حدود ۳.۵ برابر رشد کرده است و این موضوع علی رغم رشد جمعیت دانش‌آموزی است.

رخشانی‌مهر تصریح کرد: با رشد جمعیت دانش‌آموزی، قائدتا باید سرانه آموزشی کاهش پیدا کند و این افزایش ۳.۵ برابری به این معناست که سرعت ساخت و ساز به مراتب نسبت به رشد جمعیت دانش‌آموزی بیشتر بود و این اتفاق بسیار خوبی بوده است و همچنین مقاوم شدن ۵۰ درصد فضای آموزشی توسط سازمان نوسازی مدارس، بنیاد برکت، بنیاد علوی، دستگاه‌های انقلابی، سپاه و سایر نهادها و خیرین انجام شد که ان‌شاءالله ادامه دار باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور مدرسه تربیتی مقاوم سازی رئیس سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور آموزش و پرورش بنیاد برکت سند تحول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۳۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس

معاون اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری، گفت: استان نیازمند یک هزار کلاس درس است که در قالب احداث و بازسازی، احداث می‌شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، مهدی اسعد امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: 1800 فضای آموزشی با 10 هزار کلاس درس در سطح استان وجود دارد که اداره کل نوسازی مدارس، وظیفه نوسازی و توسعه مدارس را در اختیار دارد.

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: استان نیازمند یک هزار کلاس درس برای احداث و نوسازی است که 500 کلاس درس در قالب تخریب و نوسازی و 500 کلاس درس در قالب احداث است.

اسعد بیان کرد: یکی از بزرگترین مشکلات ما این است که شاخص پراکندگی وجود دارد، به دلیل اینکه به خاطر بافت اقلیمی، مدرسه‌ای با کمتر از 10 دانش‌آموز راه‌اندازی شده که باعث شده میزان سرانه فضای آموزشی بالا رود، مشکل سرانه آموزشی در بعضی نقاط سرانه سیاه است که به معنی سرانه زیر3 متر است، منظریه و شهر لردگان از جمله این سرانه‌های پایین آموزشی هستند.

وی با اشاره به استانداردسازی گرمایشی در سطح مدارس، مطرح کرد: هدف در این استانداردسازی این است که شعله مانند بخاری در مدارس وجود نداشته باشد، 8 هزار کلاس درس در سطح استان استانداردسازی گرمایشی شده‌اند که برخی در طول احداث و برخی دیگر بعد از احداث استانداردسازی گرمایشی شده‌اند، حدود 2 هزار کلاس درس همچنان استانداردسازی گرمایشی نشده‌اند.

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به مدارس کانکسی در سطح استان، گفت: 19 مدرسه کانکسی در سطح استان وجود داشت که احداث 10 مدرسه از آن شروع شده است، 9 مدرسه دیگر به دلیل عدم تامین زمین، هنوز شروع به احداث نشدند.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس قدمت و آثار مشهود مانند ترک‌های دیوارها، 100 مدرسه خطرآفرین در سطح استان وجود دارد که اگر مقاوم‌سازی ممکن باشد، مقاوم‌سازی می‌شود وگرنه تخریب و بازسازی می‌شوند، عمده این 100 مدرسه از جمله تخریب و بازسازی هستند، در کنار این مدارس نیز 100 مدرسه دیگر نیاز است در سطح استان احداث شود.

علیمردان علیمردانی، مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان چهارمحال و بختیاری در این نشست اظهار داشت: مجمع از سال 78 در سطح کشور تشکیل و در استان نیز به‌صورت رسمی از سال 95 آغاز به فعالیت کرده است که در سازماندهی و جذب خیرین و کمک به دانش آموزان و احداث مدارس و غیره فعالیت می‌کند.

وی با اشاره به جشنواره سال گذشته خیرین مدرسه‌ساز در استان، گفت: 640 میلیارد ریال اعتبار در این جشنواره جمع‌آوری شد که بیش از نیمی از آن تاکنون برای ساخت و نوسازی مدارس، محقق شده است.

محمد صفرزاده، مدیر برنامه‌ریزی و توسعه مشارکت‌های اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان نیز در این نشست عنوان کرد: اکنون 82 پروژه خیری در سطح استان با 70 مدرسه و 351 کلاس درس در حال اجرا و احداث است که 46 هزار متر مربع فضای آموزشی به فضاهای آموزشی اضافه می‌کند.

وی با اشاره به در دست احداث بودن 2 نمازخانه، 8 سالن ورزشی و یک مجتمع آموزشی فرهنگی، مطرح کرد: مجموع این فضاهای احداثی در استان، 58 هزار و 200 متر مربع متراژ آن است که با مشارکت خیرین در حال احداث هستند.

صفرزاده با اشاره به اینکه سرانه آموزشی کشور 8.39 متر مربع و در استان 8.25 متر مربع است، خاطرنشان کرد: بیش از 5 هزار میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل فضاهایی که در سطح استان در دست احداث است، مورد نیاز است.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • تخصیص تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • رشد ۳ برابری پرورش مرغ گوشتی در تهران
  • نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس
  • رشد ۳ برابری پرورش مرغ گوشتی در استان تهران/ احداث ۲ مگافارم پیگیری می‌شود
  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • دیدار رئیس بنیاد مسکن کشور با نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی
  • آئین نامه مدرسه تراز سند تحول نهایی شد
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف