Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، پریسا علیلو در همایش اسوه‌های صبر و مقاومت و تجلیل از بانوان فعال در دوران دفاع مقدس به مناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس، اظهار داشت: هیچ واژه‌ای بیان‌گر بزرگی مادران و خواهران شهدا، این اسوه‌های صبر، استقامت و ایثار نیست و زبان از بیان رشادت‌هایشان قاصر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری، تصریح کرد: دوران هشت سال دفاع مقدس اوج افتخارات ملت ایران است بنابراین وظیفه تک‌تک ما سنگین می‌شود تا برای انتقال این ارزش‌ها به نسل آینده با جدیت برنامه‌ریزی کنیم.

مدیر کل امور زنان و خانواده استانداری آذربایجان‌غربی یادآور شد: ابعاد دفاع مقدس در حوزه زنان آن‌قدر گسترده‌ و جذاب است که نباید اجازه داد فرصت ثبت‌ و ضبط آنان و خاطراتی از پشت جبهه، از زنانی که پشتیبان میدان نبرد بودند از بین برود.

علیلو عنوان کرد: تاریخ مدام در حال تکرار است چرا که شهدای ما همانند شهدای کربلا دعوت امام خود را لبیک گفتند و مادران، همسران، خواهران شهدا و ایثارگران هم با صبر در شهادت عزیزان‌شان و پرستاری از جانبازان توانستند در مکتب حضرت زینب(س) انقلاب اسلامی را به جهان صادر کنند.

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری آذربایجان‌غربی تاکید کرد: سخنان و روایت‌های زنان رزمنده تازه و ناشنیده است، آنان مادران، خواهران و همسران شهید و یا زنانی رزمنده، جانباز، امدادگر، عکاس و یا ایثارگر هستند که بیان خاطرات آنان در غنی‌سازی ادبیات دفاع مقدس تأثیرگذار است که سبب می‌شود گفتمان ایثار در جامعه غنی‌تر شود.

علیلو خاطرنشان کرد: زنانی که در همان عالم احساس و زنانگی، قهرمان و شهید شدند، با دستان خالی جنگیدند و مجروح شدند و یا مدال پرافتخار حماسه آفرینی و جنگاوری را بر گردن آویختند، پرچم‌داران فرهنگ ایثار و شهادت هستند و نقش آن‌ها در توسعه و گسترش این فرهنگ غنی در جامعه موضوعی غیرقابل انکار است.

وی اضافه کرد: همسران شهدا، با حفظ سنگر خانواده، مردانه‌ترین میدان‌ها را فتح کردند و آنان تمام وجود خود را با روح جهاد و شهادت در آمیختند و این زنان موجبات ترغیب مردان‌شان به جنگ را فراهم ساختند تا شهدا با جان‌فشانی و مجاهدت از تمامیت ارضی کشور در مقابل دشمن متجاوز دفاع کنند و همچنین در نبود همسران، خلا‌های ناشی از نبود آن‌ها را صبورانه تحمل کرده و پشت سر همسران‌شان ایستادند و نسلی انقلابی تربیت کردند که برای اعتلای نظام و انقلاب هر لحظه آماده جان‌فشانی و رشادت هستند.

تدر پایان این برنامه از مادران، همسران و خانواده شهدا، جانبازان، ایثارگران و از بانوان فعال دوران هشت سال دفاع مقدس تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: زنان دفاع مقدس خانواده شهدا دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۳۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح دخترانه «سدنا» در مدرسه علمیه خواهران حضرت زینب(س) میناب برگزار می‌شود

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، صالحه کریمیانی پور، در جلسه‌ای که با اساتید و مسئولین این مدرسه علمیه با موضوع" ایده‌ها و راه‌کارهای پذیرش حوزه و تشریح طرح دخترانه سدنا" روز گذشته بعد از نماز مغرب و عشا در این مدرسه علمیه برگزار شد، ضمن خوش آمدگویی، از اساتید و کارکنان حاضر در جلسه تقدیر و تشکر کرد.

وی با اشاره به اینکه هدف از برگزاری جلسه بررسی راه‌کارها و ایده‌های جذاب جهت پذیرش مدرسه علمیه خواهران حضرت زینب(س) میناب می‌باشد، خاطر نشان کرد: یکی از طرح هایی که طلاب پایه اول ارائه دادند، طرح دخترانه سدنا است که ویژه دانش آموزان نهم و دوازدهم متوسطه اول و دوم مدارس میناب طراحی و اجرا خواهد شد.

مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب(س) میناب اظهار داشت: ثبت نام و اجرای این طرح از اول اردیبهشت آغاز و تا دو هفته ادامه خواهد داشت.

وی تصریح کرد: این طرح همراه با اجرای برنامه های متنوع و جذاب، اجرای مسابقه، بیان حس خوب توسط طلاب و اساتید و بازید از فضای معنوی این مدرسه علمیه‌ و در کل یک روز شاد و بیادماندنی و خاطره انگیز برای دانش آموزان است.

خانم کریمیانی پور تاکید کرد: مدیران، اساتید، مربیان پرورشی و مربیان طرح امین مدارس جهت ثبت تاریخ در برنامه با مدیریت مدرسه علمیه حضرت زینب(سلام الله علیها) هماهنگی های لازم را انجام دهند، شماره تماس جهت هماهنگی خانم کریمیانی پور۰۹۰۳ ۹۶۱ ۰۹۶۹
۰۹۳۹ ۲۸۹ ۸۸۳۲خانم ذاکری معاون آموزش مدرسه علمیه حضرت زینب(س) میناب.

وی در ادامه از اساتیدی که در سال گذشته در جذب و پذیرش طلاب جدیدالورود نقش فعالی داشتند با اهداء هدیه، تشکر و قدردانی کرد و از اساتید دیگر نیز درخواست کرد جهت مشارکت فعال در مدارس، مساجد و محلات جهت جذب حداکثری، تلاش مضاعف نمایند.

در پایان اساتید و کارکنان این مدرسه علمیه میهمان سفره کریمانه اهل بیت(علیهم السلام) شدند.


انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • طرح دخترانه «سدنا» در مدرسه علمیه خواهران حضرت زینب(س) میناب برگزار می‌شود
  • شهید زاهدی از عناصر تأثیرگذار در دفاع مقدس و بعد از آن بود
  • پیروی جوانان از سیره شهدا، رمز اعتلای کشور است
  • یادواره شهدای فردو در حرم حضرت فاطمه معصومه (س) برگزار می‌شود
  • ضرورت تسریع در پروژه احداث موزه دفاع مقدس در خراسان‌رضوی
  • آیت‌الله علم‌الهدی: پیروی جوانان از سیره شهدا رمز اعتلای کشور است
  • پیروی جوانان از سیره شهدا رمز اعتلای کشور است
  • یادواره شهدای فردو در حرم حضرت فاطمه‌ معصومه(س) برگزار می‌شود
  • تجلیل از خانواده شهدا حومه غربی دیشموک
  • گرامیداشت سالگرد شهادت سردار حجازی در زارچ