Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، «علیرضا پاک فطرت» روز یکشنبه در نطق میان دستور خود در نشست علنی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: چهار ماه از مجلس یازدهم گذشت و این چهار سال هم به سرعت سپری خواهد شد. اگر ساختار مجلس اینگونه باشد نمی‌توان کار مفیدی برای مردم انجام داد.

وی افزود: مجلس انقلابی باید انقلابی بودن را از خود شروع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را باید از خودمان دنبال کنیم؛ اگر اوضاع مجلس با این روند پیش برود، مردم از مجلس انقلابی ناامید خواهند شد.

پاک فطرت گفت: با وجود تعداد بالای نمایندگان دلسوز، جوان و انقلابی در این دوره از مجلس، انتظار وقوع تحول از این مجلس نمی‌رود که به دلیل ساختار غلط مجلس نشات گرفته از آیین نامه داخلی آن است. این آیین نامه سال‌های قبل نوشته شده و اگر آیین‌نامه به صورت اساسی اصلاح نشود و اگر در اداره جلسات تغییراتی به وجود نیاید این مجلس هم مانند مجالس قبل بازده مفیدی نخواهد داشت.

نماینده مردم شیراز و زرقان خاطرنشان کرد: برای اینکه شرمنده رهبر و  مردم نباشیم باید انقلابی عمل کنیم که شرط نخست آن عمل کردن جایگاه قانونی مجلس است که این امر به رفتار تک تک نمایندگان باز می‌گردد. مجلس باید دو سوم وقت خود را به نظارت بر قوانینی بگذارد که قبلا نوشته و به دولت ابلاغ شده است و دولت را به اجرای این قوانین مکلف کند.

وی ادامه داد: مجلس در به تصویب رساندن یک طرح تلاش فراوان می‌کند اما نظارت بر اجرا ندارد، مثلا برنامه ششم توسعه که از ۳۹۶ تا ۱۴۰۰ را دربر می‌گیرد شامل ۱۲۴ ماده و ۱۲۸ تبصره بوده که در ماده ۴۶ آن دولت مکلف شده رونق تولید و سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را اجرا کند از آن تاریخ تا کنون اتفاقی برای اقتصاد کشور نیفتاده است.

عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه امروز در جنگ اقتصادی قرار داریم که به مراتب سخت‌تر از جنگ نظامی است، از دولت خواست تا بسیاری از کارهای خرد را به استان‌ها و دولت‌های  محلی واگذار کرده و خود به مسائل کلان کشور بپردازد.

وی اضافه کرد: جنگ هشت ساله نشان داد همه استان‌ها با کمک همدیگر و با راه‌اندازی تیپ‌ها و لشکرها توانستند از آب و خاک کشور دفاع کنند؛ پس اقتصاد مقاومتی می‌گوید به استان‌ها اجازه دهید نفس بکشند و خود راه چاره را پیدا کنند. در این صورت نتیجه را ۶ ماه بعد خواهید دید.

پاک فطرت با ناعادلانه خواندن ساختار بودجه کشور تصریح کرد: دولت باید بر اساس بودجه مصوب کار کرده و به آن پایبند باشد و نظام بودجه‌ریزی باید اصلاح شود.

این نماینده مجلس یکی از راه‌های پیشرفت اقتصادی و خروج از بحران پولی را ثبات پولی و مالی دانست و درباره شاخص سهولت کسب و کار گفت: ایران از حیث شاخص سهولت کسب و کار  در بین ۱۹۰ کشور دنیا در سال ۲۰۲۰رتبه ۱۲۷ را کسب کرد و این در حالی است که رتبه ایران در سال ۲۰۱۶، صد و هفدهم بوده است.

نماینده شیراز از رییس جمهوری خواست هر ۶ ماه سیاست‌های اقتصادی را در مجلس برای مردم شفاف توضیح دهد تا مردم بدانند ۶ ماه بعد چه اتفاقی برای پول آنها خواهد افتاد.

وی با بیان اینکه مردم باید بدانند برنامه‌های اقتصادی دولت در یک سال به چه سمتی می‌رود، پیشنهاد کرد الگوی عملی برای اقتصاد در نظر گرفته شود و  حمایت از تولید داخلی را از راهکارهای آن عنوان کرد.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی زرقان کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اقتصاد مقاومتی مجلس یازدهم شیراز دولت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی زرقان کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اقتصاد مقاومتی مجلس یازدهم شیراز دولت مجلس شورای اسلامی زرقان کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اقتصاد مقاومتی مجلس یازدهم شیراز دولت اخبار کنکور اقتصاد مقاومتی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۶۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است

«علی‌اکبر علیزاده» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم اظهار کرد: از آنجایی که مجلس شورای اسلامی در همه حوزه‌ها مجاز به قانون‌گذاری است و در جمهوری اسلامی ایران جایگاه بالایی دارد، مشارکت بالای مردم در انتخابات باعث تشکیل مجلسی قوی می‌شود.

وی افزود: نباید اینگونه تصور شود که مشارکت مردم در دور دوم انتخابات اهمیتی ندارد؛ مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده است، بسیار اهمیت دارد. نماینده‌ای که با پشتوانه رأی بالا راهی مجلس شود، قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای خواهد بود که پشتوانه رأی بالایی نداشته است.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر مشارکت در انتخابات بالا باشد، مجلسی قوی به وجود می‌آید و اگر مجلس قوی و با پشتوانه رأی بالا باشد، دولت‌ها چاره‌ای ندارند جز اینکه در ریلی که مجلس می‌گذارد، حرکت کنند.

علیزاده تصریح کرد: همچنین زمانی که مجلس قوی باشد، قدرت نظارت بالایی خواهد داشت و می‌تواند تخطی از اجرای قوانین را به خوبی شناسایی کرده و به دستگاه‌ها و مسؤولان اجرایی کشور گوشزد کند که در ریل قانون حرکت کنند.

منتخب مردم دامغان در مجلس دوازدهم ادامه داد: هنوز ۴۵ نماینده مجلس دوازدهم مشخص نشده است و از آنجایی که این افراد قطعاً تأثیر زیادی بر مجلس آینده خواهند داشت، بر این اساس نباید کسی تصور کند که دور دوم انتخابات مجلس فاقد اهمیت است.

وی اظهار کرد: مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی بسیار مؤثر است چراکه آیت الله مدرس هم یک نماینده بود و بر این اساس حتی یک نماینده روی مجلس تأثیر دارد و نباید دور دوم انتخابات مجلس کم اهمیت جلوه داده شود؛ برای مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم نیز باید رسانه‌ها به ویژه صداوسیما امکان تبلیغات برابر را برای داوطلبان دور دوم انتخابات فراهم کنند.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: باید اهمیت دور دوم انتخابات به خوبی برای مردم تبیین شود تا مردم در حوزه‌های انتخابیه‌ای که انتخابات به دور دوم کشیده شده است، حضور پُر شوری پای صندوق‌های رأی داشته باشند. تبیین و آگاهی‌بخشی به مردم، مهم‌ترین کاری است که باید مورد توجه باشد.

علیزاده اظهار کرد: در نظام جمهوری اسلامی ایران حضور و مشارکت مردم در عرصه‌هایی مانند انتخابات اهمیت زیادی دارد و امیدواریم مردم مشارکت بالایی در مرحله دوم انتخابات مجلس داشته باشد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در ۲۰۸ حوزه انتخابیه سراسر کشور برگزار شد که انتخابات ۲۱ حوزه به مرحله دوم کشیده شد. قرار است دور دوم انتخابات مجلس روز ۲۱ اردیبهشت برگزار شود.

کد خبر 6084386 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود در عرصه اقتصاد را کاهش دهند
  • ببینید | توهین دولت سیزدهم به مردم به روایت نماینده اصولگرای مجلس
  • کارگر قشری تاثیرگذار در رشد وشکوفایی اقتصاد درکشور
  • معاون وزیر اقتصاد: امروز استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند
  • معاون وزیر اقتصاد: استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند
  • جهانگیری: از نظر توسعه و اقتصاد، نصف ترکیه و عربستان شده‌ایم
  • در دور دوم انتخابات ۴۵ نماینده راهی مجلس می‌شوند
  • تذکر نماینده مردم شوش در مجلس به وزرای اقتصاد و ورزش
  • قطار محلی رامسر به ساری راه‌اندازی شود