Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدمهدی تندگویان گفت:در راستای جوان گرایی، باید یک دستگاهی را موظف به نظارت بر قانون منع به کارگیری بازنشستگان کنیم تا اگر مورد تخلفی دیده شد سریعا برخورد شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ محمدمهدی تندگویان، معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با حضور در برنامه «سرآغاز» پیرامون مشکلات، مطالبات و اقدامات جوانان به گفتگو پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شایسته سالاری مقدم‌تر از جوان گرایی است

تندگویان در ابتدای سخنان خود با اشاره به تاثیر قانون منع به کارگیری بازنشستگان در جوان گرایی گفت: به اعتقاد من شایسته سالاری در انتصابات مقدم تر از جوان گرایی است بنابراین اشاره این قانون به سن، کار درستی نبود که حتی بازخورد بدی داشت.

او افزود: ما باید عملکرد مدیران در طی سالها فعالیت را بسنجیم تا ببینیم چقدر در ایجاد تحول، خدمت به جوانان و... موفق بوده‌اند، اگر درصد موفقیت آنها کم بود بروند و جوانان جای آنها بیایند اما اگر واقعا یک مدیری شایسته بود و تاثیر فراوانی داشت، بماند و باز هم کار کند یعنی افراد شایسته در منصب خود باقی بمانند تا تمام مدیران کشور شایسته باشند.

تندگویان تصریح کرد: البته برای انجام چنین کاری باید تعریف دقیقی از شایسته سالاری به دست بیاوریم یعنی اینگونه نباشد که فردی با پارتی خود را شایسته معرفی کند بلکه مو به مو عملکرد وی مورد سنجش قرار گیرد.

او در ادامه گفت: در راستای جوان گرایی، باید یک دستگاهی را موظف به نظارت بر قانون منع به کارگیری بازنشستگان کنیم تا اگر مورد تخلفی دیده شد سریعا برخورد شود.

جوانان شایسته از همان بدنه دولت انتخاب شوند

معاون امور جوانان وزیر ورزش و جوانان درخصوص استفاده از نیروهای جوان بدنه دولت گفت: وقتی این قانون آمد گفتند اگر مثلا 3 هزار نفر از دستگاه دولتی خارج شوند باید به جای آنها نیروی مازاد بیاوریم و برای ما هزینه دارد درحالی که اینگونه نیست، در همان بدنه دولت و دستگاه‌ها جوانان بسیاری هستند که شایسته مدیریتی دارند و الان در گوشه کنارهای وزارتخانه‌ها و.. کار می‌‌کنند، جوانانی که انگیزه، توان، تحصیلات و... دارند.

تندگویان افزود: مدیرانی که می‌روند و جای خود را به جوانان می‌دهند، باید به عنوان مشاور در کنار آنها قرار بگیرند و در امور مختلف راهنمای آنها باشند.

مجلس به جای استیضاح کردن بر عملکرد دستگاه‌ها نظارت کند

او با اشاره به تخلفاتی که در موضوع این قانون صورت می‌گیرد، گفت: ما در کشورمان هزاران قانون داریم اما هیچکس اجرای آنها را پیگیری نمی‌کند برای مثال وقتی قانون منع به کارگیری بازنشستگان آمد، مدیر 65 ساله را برداشتند و مدیر 67 ساله جای او گذاشتند خوب اگر قانون نمی‌آمد که بهتر بود بنابراین به اعتقاد من ما باید یک دستگاهی را موظف به نظارت بر این قانون کنیم و اگر مورد تخلفی مانند اتفاق فوق، دیده شد سریعا برخورد شود.

معاون امور جوانان وزیر ورزش و جوانان با تاکید بر نظارت مجلس بر اجرای قوانین گفت: مجلس شورای اسلامی که قانون تصویب می‌کند، باید بر اجرای آن نظارت کند اینکه مدام مسئولین دولتی را استیضاح کنند درست نیست چرا که مردم دنبال کار هستند نه استیضاح کردن یک وزیر و مقام دولتی.

او افزود: استیضاح کردن هیچ دردی از مردم دوا نمی‌کند و بیشتر بازی دادن آنهاست بنابراین نمایندگان مجلس باید بالا سر مسئولین بایستند و اگر دیدید وزیر یا مسئولی به وظایف خود عمل نمی‌کند به جای استیضاح کردن اتفاقا او را مجبور کنند در مقام خود به وظیفه ای که انجام نداده عمل کند و درنهایت اگر دیدند مسئول گوش نمی‌دهد با او برخورد کنند.

مجلس باید بر اساس گزارش عملکرد دستگاه‌ها بودجه اختصاص دهد

تندگویان ضمن انتقاد از نحوه تخصیص بودجه بیان کرد: مجلس شورای اسلامی هر سال 100 درصد بودجه دستگاه‌های مختلف را با درنظر گرفتن میزان تورم اختصاص می‌دهد که بسیار شیوه اشتباهی است.

او افزود: مجلس باید گزارش عملکرد دستگاه‌های مختلف را مورد بررسی قرار دهد و به میزان موفقیت آنها بودجه دهد یعنی اگر من 40 درصد در کارم موفق بودم، به اندازه همان 40 درصد بودجه دریافت کنم و اگر عملکردم را به 100 درصد رساندم آن وقت به همان اندازه بودجه بگیرم اما متاسفانه اینگونه نیست و گزارش عملکرد مورد توجه قرار نمی‌گیرد پس مدیر دیگر برای چی کار کند؟!

معاون امور جوانان وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد: تمام دستگاه‌های دولتی باید براساس عملکرد خود بودجه دریافت کنند تا برای دریافت بودجه بیشتر، بسیار بیشتر از قبل کار کنند و ترغیب شوند.

//انتهای پیام:3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی وزارت ورزش و جوانان وزیر ورزش و جوانان محمدمهدی تندگویان قانون منع به کارگیری بازنشستگان معاون امور جوانان ورزش و جوانان استیضاح کردن جوان گرایی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۶۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید رئیسی بر مقابله بی‌امان با قاچاق سوخت

رئیس‌جمهوری بر به کارگیری همه ظرفیت‌ها و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی با ستاد مقابله با قاچاق برای مقابله بی‌امان با این معضل اقتصادی و اجرای دقیق قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی با همکاری کل دستگاه‌های مسئول تأکید کرد.

به گزارش شانا به نقل پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، نشست ستاد اقتصادی دولت امروز (سه‌شنبه، ۲۸ فروردین‌ماه) به ریاست سید ابراهیم رئیسی و به‌منظور بررسی تازه‌ترین وضع پیشگیری و مقابله با قاچاق برگزار شد.

در ابتدای این نشست سیدمجید رضوی، دبیر ستاد مبارزه با قاچاق ارز و کالا ضمن ارائه گزارشی از وضع قاچاق کالا و سوخت از مبادی ورودی رسمی و غیررسمی، به دیگر ابعاد این پدیده از جمله حجم بالای گردش مالی قاچاق، استفاده از بسترهای قانونی برای دور زدن قانون، مسیرهای قاچاق کالا و سوخت از خارج به داخل و از داخل به خارج و نقش پشتیبانان مسیر و روند قاچاق پرداخت.

رئیس‌جمهوری پس از شنیدن این گزارش و نقطه نظرهای اعضای ستاد اقتصادی دولت در سخنانی با بیان اینکه مبارزه و مقابله با قاچاق، کمک به تولید و اشتغال در کشور است، بر برنامه‌ریزی هماهنگ همه دستگاه‌های اجرایی نسبت به شناسایی و مسدودسازی زمینه‌های قاچاق و هماهنگی کامل با ستاد مقابله با قاچاق برای مقابله بی‌امان با این معضل اقتصادی تأکید کرد.

رئیسی با اشاره به آثار سوء قاچاق، تبیین ابعاد خسارت‌های قاچاق به زیرساخت اقتصادی کشور را برای مدیران و همه استانداران ضروری دانست و تصریح کرد: مبارزه با قاچاق موضوعی فرادستگاهی است و همه مدیران دولتی موظفند بدون هرگونه تأخیر با بهره‌گیری از قانون موجود و به کارگیری همه ظرفیت‌ها، مقابله قاطع با قاچاق را جزو اولویت‌های کاری خود قرار دهند.

رئیس‌جمهوری در این نشست بر اجرای دقیق و کامل قانون تازه به تصویب رسیده ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری، ملوانی و ته‌لنجی) با همکاری همه دستگاه‌های مسئول و اعمال نظارت جدی بر نوع و حجم کالاهای وارداتی و ثبت اطلاعات آن در سامانه‌های گمرکات کشور تأکید کرد.

دیگر خبرها

  • وام ازدواج؛ شیرینی یک قانون برای حمایت از نهاد خانواده
  • زمان و شرط اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • قانون برنامه هفتم توسعه به زودی ابلاغ می‌شود
  • قانون برنامه هفتم توسعه به زودی ابلاغ خواهد شد
  • تأکید رئیسی بر مقابله بی‌امان با قاچاق سوخت
  • تاکید رئیس‌جمهور بر اجرای دقیق قانون ساماندهی تجارت مرزی برای جلوگیری از قاچاق
  • ضرورت اجرای دقیق قانون تازه تصویب ساماندهی تجارت مرزی
  • تاکید رئیسی بر اجرای دقیق قانون ساماندهی و نظارت بر کولبران
  • ضرورت اجرای دقیق قانون ساماندهی تجارت مرزی
  • افزایش ۶ میلیون تومانی حقوق بازنشستگان با اعمال همسان‌سازی | اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان از این ماه