Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن حاجی‌میرزایی با بیان اینکه روزانه بیش از ۱۰۰ هزار ارتباط زنده بر بستر «شاد» انجام می‌شود، درباره سرعت پایین این نرم‌افزار گفت: ممکن است حجم انبوه ارتباطات، ایراداتی را در حوزه عملیات به وجود آورد در این ارتباط با مجموعه‌های مرتبط برای حل مسائل و مشکلات در حال رایزنی هستیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ محسن حاجی میرزایی درباره ایرادات وارد بر سامانه شاد و نارضایتی خانواده‌ها و والدین از کُند بودن این شبکه، گفت: این اشکال یا ناشی از ابزار مورد استفاده نرم‌افزار بوده یا مربوط به زیرساخت‌ها، اینترنت و پهنای باند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: همکاران را مأمور کرده‌ایم که اشکالات مختلف شاد را جمع‌آوری کنند و در این ارتباط با مجموعه‌های مرتبط برای حل مسائل و مشکلات در حال رایزنی هستیم.

شاد یک نرم‌افزار بومی است که باید به آن زمان داد

حاجی‌میرزایی افزود: باید توجه داشته باشیم که "شاد" یک نرم افزار بومی است، ما در حال حاضر حدود ۱۱۰ هزار مدرسه در سراسر کشور داریم که بیش از ۵۵۰ هزار کلاس دارند و در برخی از روزها بیش از ۱۰۰ هزار ارتباط زنده بر بستر شاد انجام می‌شود.

عضو کابینه دولت دوازدهم اضافه کرد: ممکن است حجم انبوه ارتباطات، ایراداتی را در حوزه عملیات به وجود آورد ولی همه تلاش ما این است که این ایرادات در اسرع وقت برطرف شود.

وزارت ارتباطات قول رایگان شدن شاد را داده است

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این سئوال که چرا همچنان هزینه حجم مصرفی اینترنت در سامانه شاد رایگان نشده است، گفت: وزارت ارتباطات در این زمینه قول رایگان شدن حجم مصرفی اینترنت نرم‌افزار شاد را داده است و آموزش و پرورش تحقق این وعده را حتما پیگیری خواهد کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش شبکه شاد نرم افزار بومی نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۷۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین درخواست وزارت ارتباطات برای رفع فیلترگوگل‌پلی/ رونمایی ماهواره‌های جدید تا یکی دو ماه دیگر

قدس آنلاین: عیسی‌زارع پور امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت گفت: برای سومین بار درخواست رفع محدودیت و فیلتر سرویس "گوگل پلی" را در کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه مطرح کردیم و امیدواریم دوستان همراهی کنند و بررسی کنند تا از گوگل پلی رفع فیلتر شود.

وزیر ارتباطات آذرماه سال گذشته در گفتگو با قدس آنلاین قول داده بود که برای سوم با وجود عدم موافقت کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه با رفع فیلتر این سرویس درخواست برداشته شدن محدودیت دسترسی به آنرا ارائه دهد.

او امروز گفت که این درخواست را پیش از عید ارائه داده و منتظر نظر اعضای این کارگروه است. مرجعی که پیشتر گفته بود دولت در ان دست بالا را ندارد و از  ۱۳ نفر در این کارگروه عضو هستند، شش نفر آنها وزرای دولت هستند، و بقیه یک نفر نماینده مجلس به همراه رئیس سازمان صدا و سیما، فرمانده کل انتظامی کشور و دادستان کل و دو عضو دیگرند، و تأکید کرده بود  بهتر است از بقیه اعضای این کارگروه هم سوال کنید که چرانظرشان مخالف است.

وی همچنین گفت: امسال برنامه‌ریزی‌هایی فراوانی درخصوص ماهواره‌ها انجام داده‌ایم که هم در ساخت ماهواره و هم در پرتاب، رویدادهای فضایی متعددتری را نسبت به سال گذشته داشته باشیم که ظرف یکی دو ماه آینده اولین رویدادها هم در مورد رونمایی از ماهواره‌های جدید و هم پرتاب آنها اتفاق خواهد افتاد.

وی همچنین با اشاره به اینکه تا کنون بیش از ۷ میلیون خانوار و بیش از یک‌سوم کشور تحت پوشش قرار گرفته است و هدفگذاری ما این است که امسال حداقل به ۱۴ میلیون خانوار تحت پوشش برسیم.

زارع‌پور افزود: هدفگذاری دیگری که کرده‌ایم این است که حداقل دو میلیون از این خانوارها، مشترک و متصل شوند در حال حاضر حدود نیم میلیون خانوار متصل هستند و حدود ۴۰۰ نفر فقط فیبر می‌گیرند برخی هم روی فیبر وی دی اس ال گرفته‌اند اما مشترکین فیبر امسال حداقل ۴-۵ برابر خواهد شد.

زارع پور بیان کرد: هدفگذاری که کرده‌ایم کار بسیار سختی است فرض کنید در طی ۱۰ سال ۴۰۰ – ۵۰۰ هزار نفر و ما می‌خواهیم طی یکسال این را ۵ برابر کنیم که انشاالله این اتفاق با همکاری خوب شهرداری‌ها، مسئولین محلی در شهرها و مردم رقم خواهد خورد.

انتهای پیام/

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد
  • معاون وزیر ارتباطات : شبکه اپراتور مدعی نارضایتی مردم از کیفیت شبکه به دلیل استفاده از مودم بومی قابل بررسی است
  • سومین درخواست وزارت ارتباطات برای رفع فیلترگوگل‌پلی/ رونمایی ماهواره‌های جدید تا یکی دو ماه دیگر
  • طرح «ایران دیجیتال» در کردستان اجرا می‌شود
  • درخواست رفع فیلتر این اپلیکیشن در کمیته فیلترینگ بررسی می‌شود
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
  • چراغ سبز مراجع تقلید به تعطیل شدن روز شنبه به جای پنج شنبه /۴ روز قطع ارتباط با دنیا به نفع اقتصاد کشور نیست