Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی،اجتماعی و امنیتی استاندار اردبیل گفت: در استان اردبیل در بیشتر صنوف از ماسک کمتر استفاده می شود و حساسیت نسبت به گذشته کمتر شده و استفاده از ماسک نسبت به میانگین کشوری پایین است.

به گزارش برنا،بهروز ندایی در جلسه مدیریت کرونا با محوریت آموزش و پرورش اظهار کرد: از زمان بازگشایی مدارس تا کنون ۱۴ مورد بستری ابتلاع به کرونا در بین دانش آموزان استان اتفاق افتاده که ۹ نفر بطور قطعی و ۵ مورد آزمایش منفی گزارش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه گاهی اوقات دانش آموزان ناقلان بدون علایم هستند گفت: در مدارس رعایت پروتکل بهداشتی باید بیش از سایر نقاط رعایت شود گرچه آموزش و پرورش اقدامات خوبی انجام داده است و باید با حضور در مدارس عملکردها ارزیابی و رصد شود. 

ندایی افزود: گروه های بازدید از مدارس باید اکیپ کامل با حضور نماینده دانشگاه علوم پزشکی تشکیل شود و با هماهنگی آموزش و پرورش در مدارس حضور یابند.

وی با اشاره به اینکه ستاد ملی کرونا جهت محدودیت یک هفته ای به استان ها اختیار تام داده است، تصریح کرد: ستاد مدیریت کرونا در استان ها طبق نظریه دانشگاه علوم پزشکی می تواند در تعطیلی و محدودیت یک هفته ای مدارس، حوزه و دانشگاه ها تصمیم گیری کند.

معاون سیاسی استاندار اردبیل اظهار کرد : ۷ماه از ظهور این ویروس گذشته است که تا کنون واکسن و داروی تایید شده در هیچ کجای جهان یافت نشده است و باید در این رابطه با رعایت اصول بهداشتی خود را با وضعیت موجود سازگار کنیم و بخاطر علمی بودن بحث، تمام پیشنهادات دانشگاه علوم پزشکی نیز قابل اجراست.

وی بیان کرد: نسبت به سایر استان ها وضعیت نستا پایدار داریم و در شهرستان های اردبیل و مشکین شهر وضعیت قرمز و گرمی و خلخال نارنجی اعلام شده است که باید حساسیت مردم نسبت به موضوع بیشتر شود.

این مسوول با بیان اینکه ممکن است با شیوع آنفولانزای فصلی دچار بحران شویم، افزود: در پیک چهارم و شش ماهه دوم نیاز به همکاری بیشتر داریم و رعایت پروتکل بهداشتی باید بیش از گذشته افزایش یابد.

ندایی ادامه داد: مساله دیگر توزیع واکسن آنفلوآنزا است باید نحوه تزریق و توزیع این واکسن که تقریبا یک پنجم جمعیت و طبق سیاست کلی که در کشور اعلام شده حایز شرایط خواهند بود و این موضوع باید شفاف سازی شود و در سطح ملی هر تصمیمی گرفته شود قابل اجرا است.

وی ادامه داد: در نانوایی ها و مطب های پزشکان اصول بهداشتی کمتر رعایت می شود و در اماکن عمومی باید بیشترین استفاده از ماسک را داشته باشند.

معاون سیاسی استاندار اردبیل از متولیان آموزش و پرورش خواست نسبت به رفع ایرادات برنامه شاد و تقویت اینترنت اقدام و با مسوولان رده بالا مذاکره کنند.

در این جلسه معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و مدیرکل آموزش و پرورش گزارش کلی از آخرین وضعیت کرونا ارایه کردند و عده ای از اعضای حاضر نیز پیشنهاد و راهکارهای خود را تشریح کردند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا اردبیل دانشگاه علوم پزشکی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۸۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز سال تحصیلی از مهر به شهریور تغییر می‌کند؟!

معاون شورای عالی آموزش و پرورش درباره تغییر تقویم آموزشی و احتمال آغاز فعالیت مدارس از شهریورماه در سال‌های آینده توضیحاتی داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، تغییر تقویم آموزشی مدارس (زمان آغاز و پایان سال تحصیلی) از موضوعاتی است که دستخوش سیاست‌گذاری‌های متفاوت بوده است.

با وجود تجربه شکست‌خورده دهه 70 برای آغاز سال تحصیلی از اول شهریورماه، یک‌بار دیگر این موضوع در دستور کار مجلس شورای اسلامی و وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته است!

پیش از این بازگشایی مدارس از شهریور منجر به نارضایتی والدین و حتی کاهش میزان یادگیری دانش‌آموزان به دلیل گرمای هوا شده بود، در نهایت مجلس شورای اسلامی سال 76 به موضوع ورود و با قانون‌گذاری زمان آغاز سال تحصیلی را از اول مهر ماه تعیین کرد.

هم‌اکنون پرونده این موضوع یکبار دیگر باز شده است اما باید به این نکته مهم دقت کرد که بازگشایی مدارس تمام کشور از اول شهریور ماه قطعاً باعث ایجاد مشکلاتی برای والدین، دانش‌آموزان و معلمان و در نهایت نارضایتی آنها خواهد شد از این رو در صورت تصویب باید آن را برای مناطق خاصی از کشور اجراکرد.

در همین ارتباط موسی‌الرضا کفاش؛ معاون دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش درباره تغیر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی گفت: موضوع تقویم آموزشی مدارس سال‌هاست که مطرح بوده و اقلیم‌های مختلف در کشور با تفاوت دمای بسیار، بازنگری در تقویم آموزشی مدارس را مطرح کرده است.

وی افزود: سال 76 مجلس شورای اسلامی در مصوبه‌ای، زمان بازگشایی مدارس سراسر کشور را اول مهر، پایان سال تحصیلی را پایان اردیبهشت و زمان برگزاری امتحانات را خرداد ماه تعیین کرد و وزارت آموزش و پرورش مکلف به رعایت مصوبه مجلس به عنوان قانون کشور است.

کفاش ادامه داد: اخیراً 27 نفر از نمایندگان مجلس، طرحی را برای مدیریت زمان آموزش و تغییر تقویم آموزشی در کشور ارائه کرده‌اند، این طرح در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است.

احتمال تغییر زمان آغاز سال تحصیلی

معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: طرحی که نمایندگان مجلس ارائه کردند و در شورای عالی آموزش و پرورش بررسی و تأیید شد، چندین بند دارد که در یک بند به زمان آغاز و پایان سال تحصیلی اشاره می‌کند همچنین اختیاراتی به شورای عالی آموزش و پرورش استان‌ها، مناطق آموزش و پرورش و مدارس برای تصمیم‌گیری درباره شناور شدن آغاز و پایان سال تحصیلی، برنامه هفتگی و تعطیلات فصلی ارائه می‌کند.

مهر امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟

وی در پاسخ به این پرسش که «آیا مهر 1403 زمان آغاز سال تحصیلی از اول شهریور است؟» افزود: این طرح فعلاً در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصویب شده است و باید در صحن علنی مجلس نیز تصویب شود بنابراین فعلاً نمی‌توانیم بگویم که زمان بازگشایی مدارس تغییر کرده است.

کفاش در پاسخ به این پرسش که «آیا ممکن است در سال‌های آینده زمان آغاز سال تحصیلی تغییر کند و به شهریور منتقل شود»، ادامه داد: آغاز سال تحصیلی از شهریور در قالب چارچوبی است که شورای عالی آموزش و پرورش باید آن را تصویب کند و این احتمال وجود دارد که سال تحصیلی زودتر آغاز شود.

معاون دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش درباره اینکه «آغاز سال تحصیلی از مهر ماه به عنوان یک نوستالژی در اذهان شهروندان حک شده است، علاوه بر این تغییر زمان آغاز سال تحصیلی ممکن است خانواده‌ها را دچار مشکل کند»، گفت: تغییر تقویم آموزشی به دلیل اقلیم‌های متفاوت در کشور مطالبه آموزش و پرورش است از سوی دیگر سال‌هاست شهروندان زمان آغاز سال تحصیلی را از مهر ماه می‌دانند، این موضوعات در تصمیم گیری و تدوین چارچوب‌ها مدنظر خواهد بود و با در نظر گرفتن تمام مسائل به دنبال شناور بودن زمان آغاز سال تحصیلی هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «تک ماده» برای ۴ درس؛ کمک به دانش‌آموز یا پوشاندن ضعف آموزش در مدارس؟/ «کاهش معدل از سخت‌تر شدن سوال‌ها نیست از کاهش سطح آموزشی است»
  • میزان افزایش قیمت خودرو با شروع بهار؛ به طور میانگین چقدر گرانی داشتیم؟
  • سیرجان فاتح مسابقات فوتسال دانش آموزان پسر استان کرمان
  • نرخ مشارکت اقتصادی در زنجان ۱۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • آغاز سال تحصیلی از مهر به شهریور تغییر می‌کند؟!
  • شاخص اهدای عضو در خراسان جنوبی بالاتر از میانگین کشوری
  • تحویل ۴۵۰ کلاس درس به آموزش و پرورش استان اصفهان
  • ایرانی‌ها چقدر کار می‌کنند دیگران چقدر؟
  • رشد ۶۲۳۵ واحدی بورس در انتهای معاملات امروز
  • میزان افزایش حقوق فرهنگیان و استخدام معلم جدید در ۱۴۰۳