Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای عالی مصالحه افغانستان در حالی به پاکستان و برخی کشورهای منطقه سفر خواهد کرد که مذاکرات بین‌الافغانی به بن‌بست خورده است و عدم اتحاد سیاسیون در داخل و منافع کشورهای ذینفع خارجی دو مشکل عمده بحران افغانستان محسوب می‌شود. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم ، «فریدون خوزون» سخنگوی شورای عالی مصالحه افغانستان اظهار داشت که «عبدالله عبدالله» رئیس این شورا فردا (دوشنبه 7 مهرماه) در رأس هیئتی عازم پاکستان می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به «صدای آمریکا» گفت که عبدالله در این سفر سه روزه با مقامات ارشد پاکستانی از جمله نخست وزیر این کشور دیدار خواهد کرد و هدف این سفر نیز «اجماع منطقه‌ای و جلب همکاری‌های کشورهای منطقه در صلح افغانستان» است.

رئیس شورای عالی مصالحه افغانستان در درحالی همزمان با بن‌بست آغاز رسمی مذاکرات بین‌الافغانی به دعوت رسمی عمران خان عازم پاکستان می‌شود که کارشناسان نقش اسلام‌آباد در روند صلح را کلیدی می‌دانند.

این کارشناسان بر این باورند که بدون همکاری صادقانه کشورهای منطقه بویژه پاکستان، مذاکرات صلح به نتیجه‌‌ مطلوب نمی‌رسد.

بر اساس برخی گزارش‌ها، عبدالله پس از این سفر برای ایجاد اجماع منطقه‌ای و جلب همکاری همسایگان عازم دیگر کشورهای منطقه نیز خواهد شد.

عبدالله عبدالله به پاکستان سفر می‌کند مخالفت عمران خان با خروج شتاب‌زده نیروهای خارجی از افغانستان تاکید غنی بر برقراری آتش‌بس در تماس با نخست وزیر پاکستان

روزنامه «اطلاعات روز» در این باره می‌نویسد که نگرانی‌های جدی در روند صلح افغانستان نسبت به نقش کشورهای منطقه و تأثیر تعارض‌های منطقه‌ای وجود دارد، اختلافات حقوقی-سیاسی کشورهای منطقه در تداوم جنگ افغانستان نقش برجسته داشته و تاحدودی حتی کشورها را در جبهه طالبان و یا دولت افغانستان قرار داده است.

«عمران خان» نخست وزیر پاکستان سال گذشته در جمع  خبرنگاران در اسلام‌آباد گفته بود: دولت کنونی افغانستان مانع بزرگی در برابر پیشرفت گفت‌وگوهای صلح با طالبان است.

وی تصریح کرده بود که برای به نتیجه رسیدن مذاکرات صلح با طالبان باید دولت موقت در افغانستان تشکیل شود تا با حفظ بی طرفی زمینه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در این کشور را فراهم کند.

با این حال، به نظر می‌رسد که دولت افغانستان در شرایط کنونی با دو مانع جدی و متغیر وابسته در داخل و منطقه رو‌به‌رو است: پراکندگی سیاسی و عدم اجماع در بین سیاسیون داخلی در افغانستان و نیز کشورهایی‌ که منافع‌شان را در ادامه منازعه‌ در افغانستان جست‌وجو می‌کنند.

بنابراین در شرایط کنونی باید منتظر ماند که آیا سفر عبدالله دستاوردی خواهد داشت یا خیر.

انتهای پیام/.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طالبان اخبار پاکستان عبدالله عبدالله اخبار افغانستان طالبان اخبار پاکستان عبدالله عبدالله اخبار افغانستان کشورهای منطقه منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۹۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکستان اخراج پناهجویان افغانستانی را متوقف کند

سازمان پزشکان بدون مرز از آغاز مرحله دوم اخراج مهاجران اهل افغانستان از پاکستان ابراز نگرانی کرده و گفته است بیش‌تر این افراد از دهه‌ها به این‌سو در آن کشور زندگی می‌کردند.

در اعلامیه‌ سازمان پزشکان بدون مرز آمده است: برای بسیاری از افغان‌ها این بازگشت به معنای بسته‌بندی وسایل و حمل آن‌ها با اسب، گاری، ماشین و سفر دسته‌جمعی به کشوری است که در حال حاضر با فقر گسترده، خدمات ناکافی صحی و افزایش محدودیت‌ها برای زنان دست‌وپنجه نرم می‌کند.

مرحله دوم اخراج مهاجران و پناه‌جویان افغان از پاکستان در ۱۵ اپریل سال جاری آغاز شد.

به گفته این سازمان، این مرحله حدود ۸۰۰ هزار دارنده کارت شهروندی افغانستان (ACC) که از سوی پاکستان صادر شده را نیز در معرض خطر اخراج قرار داده است.

بربنیاد آمار نهادهایی بین‌المللی، حدود ۲.۱۸ میلیون پناه‌جوی افغان دارای مدرک، از جمله ۱.۳ میلیون تن دارای کارت راجستریشن و بیش از ۸۸۰ هزار تن با داشتن کارت اقامت موقت در پاکستان زندگی می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • مهاجرین افغانستانی بازگشته در خطر انفجار مین
  • انتقاد طالبان از عدم همکاری اسلام آباد
  • انتقاد دیپلمات طالبان در کراچی از عدم همکاری دولت پاکستان
  • پاکستان اخراج پناهجویان افغانستانی را متوقف کند
  • اخراج ۲۷۷ نفر از پناهجویان افغانستانی از پاکستان
  • اخراج ۲۷۷ نفر با آغاز مرحله دوم اخراج پناهجویان از پاکستان
  • شبه‌نظامیان مستقر در افغانستان منافع اقتصادی پاکستان را هدف گرفته است
  • مرحله دوم اخراج پناهجویان تدریجی صورت پذیرد
  • توسعه اردوگاه موقت پناهجویان افغانستانی در تورخم
  • توسعه اردوگاه پناهجویان اخراجی از پاکستان در گذرگاه «تورخم»