Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد سرپرست سازمان جهاددانشگاهی استان یزد از ظرفیت‌های بالای این سازمان برای فعالیت در بخش‌های مختلف استان خبر داد.

«فاطمه سعادتجو» امروز در نشست با مدیران زن دستگاه‌های اجرایی استان، ضمن معرفی و ارائه توضیحاتی پیرامون سابقه فعالیتی خود در حوزه‌های علمی و دانشگاهی، گزارشی از فعالیت‌های جهاددانشگاهی استان ارائه و اظهار کرد: این سازمان هلدینگی متشکل از چند حوزه محسوب می‎شود که براساس رسالت‌های خود در بخش‌های آموزشی، فرهنگی، تجاری‌سازی و پژوهشی فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به فعالیت این سازمان در دو حوزه آموزش عالی در قالب دانشگاه علم و هنر و آموزش‌های کوتاه مدت اشاره کرد و گفت: خوشبختانه دانشگاه علم و هنر با قریب شش هزار دانشجو خدمات مناسب و متنوعی در رشته‌ها و مقاطع تحصیلی مختلف ارائه می‌کند.

سعادتجو در مورد آموزش‌های کوتاه مدت جهاددانشگاهی نیز گفت: این اموزش‌ها در بخش آموزش‌های کارمندان دولت و عموم مردم با تنوع قابل توجهی ارائه می‌شود.

وی با بیان این که آموزش‌های کسب و کار از بخش‌های مهم حوزه آموزش‌های کوتاه مدت این سازمان است، تصریح کرد: با توجه به نیاز جامعه در این بخش، سازمان جهاددانشگاهی نسبت به ارائه آموزش‌های کسب و کار اقدام کرده و به زودی در این باره خدمات قابل توجهی انجام خواهد داد.

سرپرست سازمان جهاددانشگاهی یزد از معاونت پژوهشی این سازمان به عنوان یکی از بخش‌های موثر در رفع مشکلات و خودکفائی کشور و استان یاد کرد و گفت: این معاونت با وجود چندین پژوهشکده و مرکز خدمات تخصصی به خوبی فعالیت خود را به ویژه در بخش‌های تخصصی مانند حوزه سرامیک انجام می‌دهد.

وی افزود: پژوهشکده‌ جهاددانشگاهی یزد با برخورداری از جایگاه قابل توجه در کشور و اجرای طرح‌های ملی و اقدام برای تولید اقلام مورد نیاز کشور مانند قطعات دستگاه‌ها و کاتالیزها، گام‌های بلندی در استقلال کشور در بخش تولید و علم و فناوری برداشته‌ است.

سعادت‌جو با تاکید بر ظرفیت بزرگ حوزه فرهنگی جهاددانشگاهی، اظهار کرد: حوزه فرهنگی جهاد دانشگاهی به علت تنوع فعالیت‌ها حائز اهمیت است و خوشبختانه آثار محسوس فعالیت‌های این حوزه را در استان شاهد هستیم.

وی به ظرفیت‌های ایکنا، ایسنا، ایسپا، مکفا و سایر فعالیت‌های فرهنگی این سازمان اشاره کرد و گفت: هر کدام از این بخش‌ها سهم شایسته‌ای در فعالیت‌های فرهنگی استان مانند رسانه و قران و نشر کتاب دارند.

این مسئول به خدمات قابل توجه مراکز پژوهشی محیط زیست، خاک، مطالعات اجتماعی و سایر بخش‌ها اشاره کرد و گفت: هر کدام از این بخش‌ها تاکنون پژوهش‌های ارزنده‌ای را به جامعه ارائه کرده‌اند و ظرفیت‌ گسترده‌ای برای گشودن گره‌های جامعه و سایر نیازها و مشکلات کشور و استان دارند.

وی از فعالیت مرکز خدمات گیاهان دارویی و پیشرفت این حوزه و طرح ملی مشاغل خانگی در حوزه تجاری‌سازی یاد کرد و گفت: این سازمان از ظرفیتی بسیار گسترده‌ای برخوردار است و آمادگی حضور پررنگ در تمام صحنه‌های فعالیتی در استان را دارد.

در پایان مدیران زن استان ضمن تبریک به «فاطمه سعادتجو» اولین سرپرست زن سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، از توجه ویژه استاندار به حوزه مدیریت بانوان قدردانی کردند و نگاه روشن مدیریت استان به حوزه بانوان و جایگاه زنان در سطح کشور را قابل تقدیر دانستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی جهاددانشگاهي يزد بانوان استان یزد سازمان جهاددانشگاهی قابل توجه فعالیت ها بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۹۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسلمی نائینی: ارائه آموزش‌های تخصصی، مهارتی و دانش‌بنیان توسط جهاددانشگاهی

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسن مسلمی نائینی، رئیس جهاددانشگاهی امروز، ۳ اردیبهشت‌ماه در افتتاحیه «اولین کنفرانس ملی مهارت ایران» که با حضور محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، در سخنانی با موضوع «جهاددانشگاهی، نهاد آموزش‌های تخصصی و مهارتی و پژوهش‌های کاربردی دانش‌بنیان» گفت: آموزش‌های این نهاد نگاهی کاربردی به مهارت‌آموزی و نیز آموزش توانمندی‌های به‌دست‌آمده از کسب فناوری‌ها در این نهاد دارد و به عبارت بهتر پژوهش و آموزش در جهاددانشگاهی ارتباط تنگاتنگی باهم دارند.

وی با بیان اینکه در دوران قبل از انقلاب استعمارگران اجازه نمی‌دادند که ما در کشور حتی پیش پا افتاده‌ترین وسایل را بسازیم، اظهار کرد: امروز با ایجاد خودباوری ملی و احساس توانایی در عرصه‌های مختلف علم و فناوری، دفاعی، پزشکی و...، نام ایران بر فراز قله‌های افتخار می‌درخشد.

رئیس جهاددانشگاهی در ادامه بابیان اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، کشور به مجموعه ساختار‌هایی نیاز داشت تا آرمان‌ها و اهداف موردنظر ملت بزرگ ایران را پیگیری و محقق سازد، تصریح کرد: یکی از این اهداف، توسعه و پیشرفت سریع و مسئله محور علم و فناوری داخلی و تقویت خودکفایی در تولید محصولات و خدمات دانش‌بنیان با پیوست فرهنگ اسلامی ایرانی و در بستر مدیریت جهادیِ مولود انقلاب بود. این هدف متعالی در بطن خود، نیرو‌های عظیم جوان و تحصیلکرده دانشگاهی متکی به سلاح ایمان و باور توانایی ملی را پروراند که جهاددانشگاهی از تأثیرگذارترین مراکزی است که پا در این عرصه گذاشت.

مسلمی نائینی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در رابطه با جهاددانشگاهی گفت: این نهاد که به تعبیر مقام معظم رهبری مولود مبارک انقلاب اسلامی است، با الهام همه‌جانبه از آرمان‌ها این انقلاب بزرگ جهانی و بنیان‌گذار کبیر آن، امام خمینی (ره) تشکیل شده و بر مبنای شناخت مشکلات واقعی و نیاز‌های تخصصی جامعه به دنبال ارائه دانش، فناوری و تجاری‌سازی و ایجاد زیرساخت فرهنگی موردنیاز آن در راستای تحقق الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت دانش‌بنیان است.

وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی در سال ۱۳۵۹ با مأموریت گسترش تحقیقات و شکوفایی روحیه نوآوری برای نیل به خوداتکایی، توسعه امور فرهنگی در سطح جامعه و ایجاد پلی میان دانشگاه و بخش صنعتی، خدماتی کشور تأسیس شد، گزیده‌ای از اقدامات و دستاورد‌های ملی و بین‌المللی جهاددانشگاهی در حوزه‌های مختلف را برشمرد و عنوان کرد: این نهاد انقلابی از ابتدای تشکیل و طی ۴۴ سال با توجه به فعالیت و اقدامات متعهدانه و جهادگرانه متخصصان خود در حوزه‌های آموزش، پژوهش، فنی مهندسی، کشاورزی، پزشکی، علوم انسانی، فرهنگی و تجاری‌سازی و اقتصاد دانش‌بنیان توانسته است همواره پرچم افتخار جمهوری اسلامی ایران را در سراسر دنیا به اهتزاز درآورد.

رئیس جهاددانشگاهی با اشاره به موضوع «حقارت» به‌جای «خودباوری» گفت: در سال ۱۳۵۵ جمعیت دارای تحصیلات عالیه ۳۱۰ هزار نفر، تعداد دانشجویان ۱۷۰ هزار نفر و کشورمان با رتبه علمی ۵۲ در جهان در هیچ عرصه‌ای قطب علمی نبود و محتاج و وابسته به پزشکان و تجهیزات کشور‌های خارجی و همسایه به‌خصوص پاکستان، هند و بنگلادشی بودیم که با خودباوری وضعیت فعلی با آن دوران اصلاً قابل مقایسه نیست.

مسلمی نائینی با اشاره به اینکه حوزه آموزش و کارآفرینی در جهاددانشگاهی نگاهی کاربردی به مهارت‌آموزی و نیز آموزش توانمندی‌های به‌دست‌آمده از کسب فناوری‌ها در این نهاد دارد، افزود: به عبارت بهتر پژوهش و آموزش در این نهاد ارتباط تنگاتنگی باهم دارند.

وی با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی ۲ دانشگاه، یک دانشکده، ۶ موسسه آموزش عالی و ۱۵۵ مرکز آموزش مهارتی و تخصصی در سراسر کشور دارد، گفت: دوره‌ها و سطوح آموزشی در جهاددانشگاهی بسیار متنوع است و هر یک، مخاطبان خاص خود را دارد. آموزش عالی، آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت، آموزش کارکنان دولت، آموزش‌های مجازی و از راه دور، آموزش‌های بین‌المللی از جمله مواردی است که می‌توان به آن اشاره کرد.

وی افزود: همچنین تدوین ۶ سند اشتغال استانی، پیاده‌سازی الگوی جدید توسعه مشاغل خانگی در ۳۱ استان کشور، تولید منابع بومی‌آموزش زبان انگلیسی با در نظر گرفتن نیاز‌های زبانی و فرهنگی فراگیران مسلمان؛ تشکیل ستاد اشتغال در سال ۱۳۷۷ و تأسیس سازمان همیاری اشتغال دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها و اولین نظام اطلاع‌رسانی بازارکار دانش‌آموختگان؛ انتشار اولین هفته‌نامه بازار کار کشور؛ تأسیس ۳ پارک علم و فناوری، ۲۴ مرکز رشد فناور و حمایت از ۷۸۰ شرکت و واحد فناور و بیش از ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان از دیگر فعالیت‌هایی بود که رییس جهاددانشگاهی در این کنفرانس به آنها اشاره کرد.

مسلمی نائینی تعداد فراگیران آموزش‌های تخصصی و مهارتی کوتاه‌مدت جهاددانشگاهی را بالغ بر ۸۰۰ هزار نفر در سال ذکر کرد و گفت: از ابتدای تشکیل مرکز آزمون جهاددانشگاهی تاکنون بیش از ۶۰ آزمون برگزار شده است که بیش از یک میلیون داوطلب در آنها ثبت‌نام کرده‌اند.

رئیس جهاددانشگاهی در بخش دیگری از این کنفرانس به تشریح بخشی از دستاورد‌های شاخص این نهاد در حوزه‌های فنی و مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم انسانی و اجتماعی، فرهنگی و تجاری‌سازی و اقتصاد دانش‌بنیان پرداخت.

 اولین کنفرانس ملی مهارت ایران ۳ و ۴ اردیبهشت‌ با موضوع «آموزش مهارتی پیشران تولید و توسعه اقتصادی» و در محور‌های «حکمرانی آموزش عالی مهارتی، آینده مشاغل و مشاغل آینده، مهارت‌آموزی و برنامه هفتم توسعه، نقش بخش‌های دولتی، عمومی و خصوصی در آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مطالعه تطبیقی جایگاه آموزش‌های مهارتی در ایران و جهان» در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار می‌شود.

بنا بر اعلام روابط عمومی جهاددانشگاهی، محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رضامراد صحرایی وزیر آموزش‌وپرورش، عرفان خسرویان رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای، حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی، مهرداد عظیمی معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، پیمان صالحی معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سجاد محمدعلی‌نژاد، معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، حسین بلندی رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی و... برخی از اعضای شورای سیاست‌گذاری اولین کنفرانس ملی مهارت ایران را تشکیل می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود
  • بیش از ۸ هزار عضو هیئت علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • ضرورت توسعه حمل و نقل عمومی برای کاهش آلایندگی
  • امضای تفاهنامه همکاری سازمان نظام پزشکی و آموزش و پرورش
  • جای خالی آموزش‌های شهروندی در تهران | ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ فعالیت کردند
  • نبود آموزش‌های شهروندی در حوزه فرهنگی و اجتماعی/ فعالیت‌های پردوام و فاخر محدود است
  • مسلمی نائینی: ارائه آموزش‌های تخصصی، مهارتی و دانش‌بنیان توسط جهاددانشگاهی
  • تنها راه نجات جامعه توسعه فرهنگ همگرایی است
  • آموزش و پرورش با سرعت در حال تغییر نسل است
  • آموزش و پرورش با سرعت درحال تغییر نسل است