Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-04-24@10:12:07 GMT

توسعه سرمایه انسانی در پارس جنوبی ضرورت دارد

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۳۹۵۲۶

توسعه سرمایه انسانی در پارس جنوبی ضرورت دارد

مدیر عملیات شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی توسعه بر توسعه سرمایه انسانی در این مجموعه تاکید کرد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، علمدار بابایی در نشستی که با حضور آیدین ختلان، مشاور ارشد وزیر نفت، مسعود زردویان، مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید و هادی هاشم‌زاده فرهنگ، مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی در این مجتمع برگزار شد، گفت: امسال تغییراتی در وظایف مجتمع گاز پارس جنوبی ایجاد شد و بر همین اساس، امسال با تحویل فازهای ۱۳، ۲۲ و ۲۴، وظایف و مأموریت‌های جدیدی به این مجتمع بزرگ گازی کشور محول شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مجتمع گاز پارس جنوبی در سال‌های اخیر توسعه فراوانی داشته و افزون بر تحویل فازهای جدید، وظیفه راهبری بخش‌های مختلف در منطقه را نیز به‌عهده دارد. در حالی که در توسعه ایجادشده، نیروهای زیادی جذب مجتمع نشدند اما  کیفیت و کمیت کار در تمام بخش‌های مجتمع حفظ شده و در برخی موارد بهبود یافته است.

مدیر عملیات شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی تصریح کرد: یکی از وظایف جدید مجتمع، مدیریت بهره‌برداری و تحویل‌گیری نیروگاه متمرکز بعثت و پست‌های توزیع برق و خطوط انتقال شبکه وابسته به این نیروگاه بوده است. نیروگاه بعثت ۶ واحد گازی دارد که ۳ واحد سیکل ترکیبی آن در حال تکمیل است.

به گفته بابایی، مدیریت بهره‌برداری این نیروگاه مطابق توافق از ابتدای مهر ماه امسال به‌عهده مجتمع گاز پارس جنوبی است و مدیریت عملیات پارس جنوبی وظیفه بهره‌برداری این نیروگاه را به‌عهده دارد.

وی افزود: وظیفه دیگر مجتمع پارس جنوبی راهبری خطوط بین پالایشگاه‌ها و کریدورهاست و مدیریت بهره‌برداری مخازن متمرکز میعانات گازی در عسلویه نیز به این مجموعه سپرده شده است.

مدیر عملیات شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی همچنین اظهار کرد: زمان تحویل مخازن متمرکز آبان ماه امسال تعیین شده و مدیریت فاز ۲۰ و ۲۱ نیز به‌عهده این مجتمع گذاشته شده که طراحی و تصویب ساختار سازمانی برای راهبری آنها در حال پیگیری است.

بابایی با بیان اینکه مجتمع گاز پارس جنوبی افزون بر انجام مسئولیت‌های خود با دیگر شرکت‌های منطقه همکاری می‌کند، گفت: پروژه مخازن خارک و استفاده از آن مخازن برای ذخیره‌سازی میعانات مجتمع نیز در حال تکمیل است.

وی در پایان پروژه اسکه صادراتی و انبارهای مکانیزه گوگرد سایت دو و دیسپچینگ متمرکز برق پارس جنوبی را از دیگر فعالیت‌های این مجتمع گازی دانست و یادآور شد: انجام این وظایف، نیازمند ایجاد ساختار سازمانی جدید و توسعه سرمایه انسانی مجتمع گاز پارس جنوبی است.

منبع: شانا

کلیدواژه: پارس جنوبی مجتمع گاز پارس جنوبی منابع انسانی مجتمع گاز پارس جنوبی بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۹۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاسیس شرکت دانش‌بنیان از سوی ایرانیان خارج کشور حمایت می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید علی حسینی، معاون توسعه روابط علمی و سرمایه انسانی سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین المللی با توجه به جزئیات مدل حمایتی سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه از فناوران و محققان ایرانی خارج از کشور در قالب پروژه و پلتفرم «کانکت پلاس» گفت: هدف از «کانکت پلاس» سامانه‌ای برای همکاری با متخصصان ایرانی خارج از کشور است.

وی ادامه داد: براساس این پروژه نخبگان و فارغ التحصیلانی که قبلاً در خارج از کشور شرکت تأسیس و یا محصولی تولید کردند و می‌خواهند مشابه آن را در ایران تولید و یا شرکت دانش بنیان در ایران تأسیس کنند، در این سامانه حمایت می‌شوند.

معاون توسعه روابط علمی و سرمایه انسانی سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد  دانش بنیان ریاست جمهوری اشاره کرد:  با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی، یک گرنت ۵۰۰ میلیون تا یک میلیارد تومانی بلاعوض و همچنین جذب سرمایه از صندوق ها و وی سی های همکار کانکت به افرادی که به دنبال تأسیس شرکت دانش بنیان هستند، اعطا می‌شود.

وی گفت: همچنین یک سری امکانات زیرساختی و فضاهای مازاد در پارک‌ های فناوری پردیس، دانشگاه صنعتی شریف، تهران، اصفهان، شیراز و … در اختیار این افراد قرار داده خواهد شد.

حسینی، با بیان اینکه طی دو ماه و نیم، ۳۸۰ پروپوزال واصل شده است، تصریح کرد: از این تعداد ۱۰۰ پروپوزال به شرکت دانش بنیان تبدیل شد و باقی طرح‌ها در حال داوری و ارزیابی است. همچنین پروژه‌های این افراد را به سرمایه گذاران معرفی خواهیم کرد چرا که بعضاً برخی از طرح‌ها به حمایت بالای چند میلیارد تومان نیاز دارند و از آنجا که این پروژه‌ها پیش از آن اجرایی شده، ریسک سرمایه گذاری شأن کمتر است.

 وی دومین حمایت در قالب پروژه کانکت پلاس را حمایت از محققان پسادکتری عنوان کرد و گفت: در همین راستا از هزار و ۷۰۰ محقق پسادکتری در سال ۱۴۰۲ حمایت کردیم. فرد ابتدا باید پروپوزال خود را در پلتفرم کانکت پلاس بارگذاری کند و ما قبل از اپلای کردن، او را به دانشگاه یا پژوهشگاه معرفی می‌کنیم.

وی در همین راستا ادامه داد: اگر پروپوزال فرد تأیید شود، در دانشگاه جذب و علاوه بر اعطای حقوق استادیار پایه و یک گرنت حدود ۳۰۰ میلیون تومانی، به مدت یک سال بیمه خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضای قرارداد فشار افزایی با ابهامات باقی مانده
  • مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی (وبانک) معرفی شد
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران
  • افتتاح نخستین طرح پیشران اقتصادی کشور با سرمایه‌گذاری «ومعادن»
  • ضرورت توجه به مشکلات منابع انسانی به عنوان بزرگترین سرمایه شهرداری ارومیه
  • بازدید میدانی مدیرعامل شرکت ملی مس از طرح‌های توسعه‌ای مجتمع مس سرچشمه
  • تاسیس شرکت دانش‌بنیان از سوی ایرانیان خارج کشور حمایت می‌شود