Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس اطلاعیه شماره «۲» انتخابات ۱۴۰۰ ستاد انتخابات کشور؛ انتخابات میاندوره یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در روز جمعه تاریخ ۲۸خرداد ۱۴۰۰ در پنج حوزه انتخابیه برگزار می‌شود و ثبت نام از داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی از تاریخ ۸ فروردین۱۴۰۰ آغاز می‌شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،  متن اطلاعیه شماره «۲» ستاد انتخابات کشور به شرح ذیل است:

پیرو اطلاعیه شماره (۱) به تاریخ (۱۳۹۹.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۶.۵) مجدداً به آگاهی هم‌میهنان عزیز می‌رساند با توکل به خداوند متعال و عنایات حضرت ولی‌عصر (عج) و ضمن تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله‌الحسین (علیه السلام) انتخابات میاندوره یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در روز جمعه تاریخ ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ در پنج حوزه انتخابیه به شرح زیر برگزار می‌شود:
۱) حوزه انتخابیه «تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس» در استان تهران؛
۲) حوزه انتخابیه «آستانه اشرفیه» در استان گیلان؛
۳) حوزه انتخابیه «تفرش، آشتیان و فراهان» در استان مرکزی؛
۴) حوزه انتخابیه «گچساران و باشت» در استان کهگیلویه و بویراحمد؛
۵) حوزه انتخابیه «بهار و کبودرآهنگ» در استان همدان.

در اجرای تبصره ۶ ماده ۲۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی مراتب زیر اعلام می‌گردد:
اول: ثبت نام از داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی از ساعت ۸ صبح روز یکشنبه تاریخ ۰۸/فروردین/۱۴۰۰ آغاز و تا ساعت ۱۸ روز شنبه تاریخ ۱۴/فروردین/۱۴۰۰ (جمعاً به مدت ۷ روز) ادامه می‌یابد.
دوم: تاریخ استعفای مقامات موضوع ماده ۲۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی و قبولی استعفاء توسط مقام مافوق به شرح زیر حداکثر تا پایان روز یکشنبه مورخ ۱۳/۷/۱۳۹۹ می‌باشد:
الف ـ اشخاص زیر از داوطلب شدن در حوزه‌های انتخابیه سراسر کشور محرومند مگر این که حداقل شش ماه قبل از ثبت نام از سمت خود استعفاء نموده و به هیچ وجه در آن پست شاغل نباشند:
۱- رئیس جمهور و معاونین و مشاوران وی.
۲- دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و معاونین وی.
۳- مشاورین معاونین رئیس جمهور.
۴- رؤسای دفاتر سران سه قوه.
۵- وزرا و سرپرستان وزارتخانه ها.
۶- معاونین و مشاورین وزرا.
۷- مـدیران کل و سرپرستان ادارات کل وزارتخانه¬ها و مدیران کل حوزه وزارتی و رؤسای دفاتر وزرا.
۸- اعضای شورای نگهبان و هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات.
۹- رئیس قوه قضائیه و معاونین و مشاورین وی.
۱۰- رئیس دیوان عالی کشور و معاونین و مشاورین وی.
۱۱- دادستان کل کشور و معاونین و مشاورین وی.
۱۲- رئیس دیوان عدالت اداری و معاونین و مشاورین وی.
۱۳- رئیس سازمان بازرسی کل کشور و معاونین و مشاورین وی.
۱۴- رؤسا و سرپرستان سازمان‌ها و ادارات کل و ادارات عقیدتی سیاسی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران و جانشینان و معاونین آنان در سراسر کشور.
۱۵- رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و معاونین وی.
۱۶- رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران و معاونین وی.
۱۷- استانداران.
۱۸- معاونین و مشاورین استانداران.
۱۹- فرمانداران.
۲۰- بخشداران.
۲۱- شهرداران و رؤسای مناطق شهرداری.
۲۲- رؤسا و سرپرستان سازمان‌های دولتی.
۲۳- رئیس دانشگاه آزاد اسلامی.
۲۴- اعضای هیئت مدیره و مدیران عامل بانک ها.
۲۵- اعضای هیئت مدیره و مدیران عامل شرکت های دولتی و وابسته به دولت که حیطه وظایف و اختیارات آن‌ها به کل کشور تسرّی دارد.
۲۶- رئیس کل بانک مرکزی ایران و معاونین و مشاورین وی.
۲۷- رؤسـا و سـرپرستـان بنیاد‌های (مستضعفان، شهید، ۱۵ خرداد، مسکن)، کمیته امداد امام خمینی (ره)، نهضت سوادآموزی، سازمان تبلیغات اسلامی، دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی و رؤسای اتاق‌های بازرگانی و صنایع و معادن و تعاون ایران، معاونین و مشاوران آنان.
۲۸- شاغلان در نیرو‌های مسلح و وزارت اطلاعات.
۲۹- اعضای شورای اسلامی شهرها.
ب ـ اشـخاص زیـر از داوطلـب شـدن در حـوزه¬های انتخابیه قلمرو مأموریت خود محرومند مگر این که شش ماه قبل از ثبت نام از سمت خود استـعفا نـموده و بـه هیـچ وجه در آن پست شاغل نباشند:
۱- ائمه جمعه دائمی.
۲-قضات شاغل در امر قضاء و رؤسای دادگستری شهرستان¬ها و استان¬ها.
۳- مدیران کل و سرپرستان دفاتر و ادارات کل استان¬ها و معاونین آنان.
۴- مدیران کل و سرپرستان دفاتر و ادارات کل استانداری‌ها و معاونین آنان.
۵- رؤسا و سرپرستان ادارات و سازمان¬های¬ دولتی و وابسته به دولت و معاونین آنان در استان و شهرستان.
۶- رؤسا و سرپرستان دانشگاه¬ها و مؤسسات آموزش عالی اعم از دولتی و غیردولتی و رؤسا و سرپرستان واحد‌ها و شعب آن‌ها.
۷- اعضای هـیأت مـدیـره و مـدیـران عـامـل شـرکت¬هـای دولـتی و وابـسته به دولت در استان و شهرستان.
۸- سرپرستان مناطق و رؤسای شعب بانک¬ها در استان و شهرستان.
۹- سرپرستان دفاتر سازمان تبلیغات اسلامی در مرکز استان و شهرستان.
۱۰- مدیران مراکز صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران.
۱۱- اعضاء شورا‌های اسلامی روستا.
۱۲- رؤسای اتاق‌های بازرگانی و صنایع و معادن و کشاورزی و روسای اتاق‌های اصناف و تعاون در استان.
ج ـ اعضای هیئت‌های اجرائی و ناظرین شورای نگهبان در حوزه¬ی انتخابیه تحت مسئولیت خود.
سوم: به موجب تبصره ۱ این ماده، کلیه مقامات دارای عناوین همطراز با عناوین مذکور در بند‌های «الف و ب» مشمول این ماده می‌باشند. تشخیص همطرازی، با سازمان امور اداری و استخدامی کشور است. علاوه بر آن، طبق تبصره ۵ این ماده، هر یک از مسئولین استانی و شهرستانی نظیر رییس ستاد اقامه نماز و رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر، مشمول حکم فوق می‌گردند.
چهارم: بر اساس تبصره ۲ ماده ۲۹ کسانی که طبق قوانین استخدامی و یا تعهد خدمت، استعفای آنان منوط به پذیرش آن از سوی مسئولین مربوطه باشد، قبول استعفا شرط است. استعفای پرسنل نیرو‌های مسلح نیز منوط به قبول فرماندهی کل قوا می‌باشد.
پنجم: کلیه اشخاصی که داوطلب نمایندگی مجلس شورای اسلامی بوده و مشمول موضوع ماده¬ی ۲۹ می-باشند، می‌بایست به هنگام ثبت نام، گواهی رسمی مبنی بر قبول استعفا و عدم اشتغال خود در پست و مقام و مشاغل یاد شده را ارائه نمایند. قبول استعفا بعد از مدت تعیین شده جهت ثبت‌نام و اعلام داوطلبی انتخابات مجلس شورای اسلامی مورد پذیرش مراکز ثبت نام نمی‌باشد.
ششم: بر اساس ماده ۷ قانون شفافیت و نظارت بر تأمین مالی فعالیت‌های انتخاباتی در انتخابات مجلس شورای اسلامی، داوطلبان موظفند حسابی را نزد یکی از بانک‌های دارای مجوز بانک مرکزی تعیین و هنگام ثبت نام ارائه دهند.
هفتم: بر اساس ماده ۸ قانون شفافیت و نظارت بر تأمین مالی فعالیت‌های انتخاباتی در انتخابات مجلس شورای اسلامی، نامزد‌ها موظفند شخصی را به عنوان نماینده مالی تعیین و به همراه مشخصات کامل وی در هنگام ثبت نام به وزارت کشور و یا فرمانداران مراکز حوزه انتخابیه معرفی نمایند. برچسب ها: انتخابات میاندوره ، یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ، وزارت کشور

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: انتخابات میاندوره یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی وزارت کشور انتخابات مجلس شورای اسلامی معاونین و مشاورین جمهوری اسلامی ایران یازدهمین دوره مجلس انتخابات میاندوره استان و شهرستان حوزه انتخابیه ثبت نام ادارات کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۹۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت همدلی ۱۲ نماینده مازندران با استاندار به منظور رفع موانع استان

ایسنا/مازندران منتخب مردم نور و محمودآباد در دوازدهمین دوره مجلس با بیان اینکه دوازده نماینده مازندران در کنار استاندار می‌توانند بهتر از وضعیتی که اکنون در آن قرار گرفتیم باشند، گفت: شورای ائتلاف اگر بتواند یک وحدت نظر و رویه را بین همه عناصر ایجاد کند برخی از موانع برطرف خواهد شد.

نشست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی مازندران با نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در شهرستان ساری برگزار شد.

منتخب مردم نور و محمودآباد در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی شامگاه چهارشنبه  ۸ فروردین با بیان اینکه برای بهبود شرایط امروز جامعه نظر مردم مهم است، گفت: لازم است در ادامه مسیر شورای ائتلاف کمک حال ما باشد و ما را رها نکند.

عبدالوحید فیاضی با اشاره به اینکه ما به عنوان منتخبان شما پیگیر مسائل استان خواهیم بود، افزود: امروز آنچه که باعث پیشرفت کشور و مازندران می‌شود، همدلی، وحدت، دوستی و برادری است.

فیاضی با بیان اینکه دوازده نماینده مازندران در کنار استاندار می‌توانند بهتر از وضعیتی که اکنون در آن قرار گرفتیم باشند، خاطرنشان کرد: شورای ائتلاف اگر بتواند یک وحدت نظر و رویه را بین همه عناصر ایجاد کند برخی از موانع برطرف خواهد شد.

نماینده منتخب مردم نور و محمودآباد در دوازدهمین مجلس شورای اسلامی با اذعان به اینکه کشور دچار نابسامانی‌های اقتصادی است، بیان کرد: در حوزه عدالت اجتماعی به شدت درگیر تنش هستیم.

او ادامه داد: ما فرزندان دلیل و استدلال هستیم و باید با منطق صحبت کنیم.

نماینده مردم نور و محمودآباد یادآور شد: باید گره‌های کور استان مازندران را دریابیم و از آرمان‌های انقلاب اسلامی دفاع کنیم.

عبدالوحید فیاضی با اظهار به اینکه نماینده مجلس شدیم تا از مازندران و منابع خدادادی آن برای پیشرفت استان بهره‌مند شویم، یادآور شد: نباید در این ۴ سال فرصت را از دست بدهیم، باید تمام شهرهای مازندران را به صورت یکپارچه اداره کنیم.

«حسن حسن نتاج» منتخب مردم بابل در دوازدهمین مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه با بیان اینکه شورای شهر یک فضای جدیدی است که از آن غافل ماندیم، گفت: ما ظرفیت سازی نمی‌کنیم و از اکنون باید نیروهای خود را برای ۱۰ سال بعد آماده کنیم.

منتخب مردم بابل در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی افزود: جوانانی داریم که می‌توانند کارایی بسیار خوبی داشته باشند اما به آنها مسئولیتی محول نمی‌شود.

«علی بابایی کارنامی» منتخب دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه ساری و میاندورود اظهار کرد: ما خادم مردم هستیم و باید برای مردم کار کنیم.

این نماینده مجلس با اشاره به اینکه در کشور ما وضعیت اقتصادی و نیروی انسانی نامناسب است، تصریح کرد: بخشی از کارها را برخی افراد بدون در نظر گرفتن فرمایشات مقام معظم رهبری خراب کردند.

«امید نیک نژاد» مدیرعامل شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران نیز با عنوان اینکه پس از ۴۰ سال پیروزی انقلاب در ۲ سال اخیر در تولید و چاپ کاغذ و تحریر کتب درسی تلاش کردیم، تاکید کرد: سالانه ۱۵۰ میلیون جلد کتاب‌های درسی مورد نیاز ۱۴.۵ میلیون دانش آموز کشور تولید و عرضه می‌شود.

وی با یادآوری این موضوع که طرح بهره برداری از جنگل بعد از سال ۱۳۹۶  ممنوع شد، تصریح کرد: در بحث ساماندهی کاغذ کشور با اهتمامی که دولت سیزدهم داشت با همت همکاران به گزارش خوبی دست یافتیم.

وی افزود: از حدود ۳ هزار و ۵۰۰ تن تولید و چاپ کاغذ به ۴۵ هزار و ۶۰۰ تن در سال ۱۴۰۲ رسیدیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تناسبی بودن آرا در حوزه‌های انتخابیه بالاتر از ۳ نامزد اجرا شود
  • نشست جمعی از منتخبان مجلس دوازدهم
  • با اجرای قانون شفافیت مالی تا حدودی از اسراف در انتخابات جلوگیری شد
  • پاک مهر: تورم در حوزه دارو و درمان نباید بر گرده مردم قرار گیرد + فیلم
  • ضرورت همدلی ۱۲ نماینده مازندران با استاندار به منظور رفع موانع استان
  • برگزاری انتخابات هشت حوزه به صورت الکترونیکی
  • وزیر کشور: مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم در 8 حوزه انتخابیه، تمام الکترونیک برگزار خواهد شد
  • تحلیل بادامچیان از علت رای نیاوردن باهنر و نوبخت
  • بادامچیان: مجلس دوازدهم یک مجلس پرهیاهو خواهد بود /ائتلاف شانا و پایداری در مرحله دوم تاثیری در انتخابات ندارد
  • اصلاح قانون تاسیس کتابخانه در نوبت بررسی است