Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس رضایی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به ضرورت اجرای طرح‌های سرمایه گذاری در استان افزود: در بخش‌های مختلف با مشکلات فراوانی از جمله مشکل کمبود آب آشامیدنی مواجه هستیم که باید برطرف شود.

استاندار اصفهان بیان کرد: اصفهان تشنه است و باید برای رفع تشنگی این استان در ابعاد مختلف اقداماتی صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان افزود: در استان اصفهان تعدادی طرح اقتصادی از حدود ۱۲ سال پیش بلاتکلیف مانده بود از این رو امروز در جلسه‌ای در خصوص این طرح‌ها تصمیم گیری شد.

سید حسن قاضی عسگر، یکی از مهمترین طرح‌های سرمایه گذاری را طرح گردشگری الماس هزار چشمه دانست و ادامه داد: مقرر شد در شهرستان سمیرم و در قالب ۲۹ هکتار آب است طرح تامین شود.

وی اضافه کرد: طرح گردشگری الماس هزار چشمه سمیرم مجموعه‌ای ارزشمند است که با مشارکت بخش خصوصی اجرا می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با اشاره به طرح کلان ملی در روستای مورک گفت: راه اندازی کشت و صنعت در زمینی به مساحت ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار با تکنولوژی جدید که برای گیاهان کم آب‌بر و اقتصادی اجرایی می‌شود.

وی ادامه داد: این طرح توسط شرکت‌های سرمایه گذاری و بخش خصوصی برای توسعه کشت بادام، گردو و پسته با تکنولوژی جدید اجرا می‌شود همچنین با اجرایی شدن این طرح ۴۷۲ نفر مشغول به کار می‌شوند.

قاضی عسگر خاطرنشان کرد: مشکل اساسی ما در مصرف آب، الگوی کشت مناسب است.

وی اضافه کرد: مقرر شد در محدوده شهرستان‌های خوانسار و گلپایگان باغ نمونه ۲۰ هکتاری برای پرورش گردو و بادام اختصاص دهند تا کشت گیاهان ارزشمند و اقتصادی را توسعه دهیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان اظهار کرد: یکی از مشکلات اساسی در استان ارزش آب را ندانستن است و آب را صرف تولید محصولاتی می‌کنیم که سودده نیستند.

به گفته قاضی عسگر، حدود ۲ هزار میلیارد تومان برای طرح‌های سرمایه گذاری مورد نیاز است.

وی تصریح کرد: در این جلسه مساله آب فولاد نطنز مطرح شد که قرار شد این آب از طریق چشمه‌ای که وجود دارد و پساب تامین شود.

قاضی عسگر خاطرنشان کرد: درباره تخصیص آب طرح تولید فولاد فروآلیاژ در شهرک صنعتی کوهپایه توسط سرمایه گذار خارجی تصمیم گیری شد.

اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، حدود ۸۴۰ معدن در حال بهره برداری با سرمایه گذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و حدود ۲۰۰ هزار واحد صنفی، صنعتی‌ترین استان کشور بشمار می‌آید.

برچسب‌ها زاینده رود افتتاح طرح اصفهان سمیرم سرمایه گذاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زاینده رود افتتاح طرح اصفهان سمیرم سرمایه گذاری زاینده رود افتتاح طرح اصفهان سمیرم سرمایه گذاری اخبار کنکور طرح های سرمایه گذاری قاضی عسگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۰۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیا پیشتاز رشد اقتصادی جهان خواهد بود؟

مجمع بوآئو رشد ۴.۵ درصدی اقتصاد آسیا در سال ۲۰۲۴ را پیش‌بینی کرد.

به گزارش ایسنا، مجمع بوآئو برای آسیا (BFA) گزارشی منتشر کرد که در آن ذکر شده است، انتظار می‌رود اقتصاد آسیا در سال ۲۰۲۴ حدود ۴.۵ درصد رشد کند و از رشد خود در سال ۲۰۲۳ پیشی بگیرد و همچنان بزرگترین عامل رشد اقتصادی جهانی باشد.

بر اساس گزارش شاخص چشم‌انداز اقتصادی آسیا و پیشرفت یکپارچگی مجمع، اقتصاد آسیا علیرغم مواجهه با چالش‌های مختلف اقتصادی خارجی، همچنان نرخ رشد نسبتا بالایی را حفظ خواهد کرد که با مصرف نسبتا قوی و سیاست‌های مالی فعالانه حمایت می‌شود.

رشد اقتصادی مناطق مختلف آسیا

این مجمع پیش‌بینی کرد که بر اساس منطقه، نرخ رشد اقتصادی شرق آسیا برابر با نرخ رشد اقتصادی سال ۲۰۲۳ یعنی ۴.۳ درصد پیش‌بینی می‌شود همچنین رشد اقتصادی جنوب آسیا از ۵.۴ درصد در سال ۲۰۲۳ به ۵.۸ درصد افزایش خواهد یافت و جایگاه خود را به‌عنوان سریع‌ترین منطقه در آسیا حفظ خواهد کرد.

در همین حال، رشد اقتصادی آسیای مرکزی احتمالا از ۴.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ به ۴.۳ درصد کاهش می‌یابد، در حالی که انتظار می‌رود رشد اقتصادی در غرب آسیا از ۲.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ به ۳.۵ درصد افزایش یابد.

این گزارش همچنین به این نکته اشاره کرد که چین همچنان سهم عمده‌ای در رشد اقتصاد جهانی خواهد داشت و اندازه بازار بزرگ آن سودهای زیادی را برای جهان به ارمغان خواهد آورد.

برابری قدرت خرید و تجارت

در این گزارش آمده است: «از نظر برابری قدرت خرید، انتظار می‌رود مجموع اقتصادی آسیا در سال ۲۰۲۴ به میزان ۴۹ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان را به خود اختصاص دهد که نسبت به سال ۲۰۲۳ به میزان ۰.۵ واحد درصد افزایش داشته است».

از نظر تجارت و سرمایه‌گذاری، انتظار می‌رود آسیا روند نزولی سال ۲۰۲۳ را با توسعه شتابان تجارت دیجیتال، احیای گردشگری در آسیا، پیشرفت مداوم ترتیبات اقتصادی و تجاری مانند منطقه‌ای معکوس کند.

انتظار می‌رود مشارکت اقتصادی جامع و اثرات مثبت تجدید ساختار زنجیره‌های ارزش آسیایی و زنجیره‌های صنعتی بر یکپارچگی اقتصادی منطقه‌ای به تدریج ظهور کند و انگیزه جدیدی به تجارت و سرمایه گذاری آسیا بیافزاید.

اشتغال

در پیش‌بینی وضعیت اشتغال آمده است که با توجه به ادامه رکود اقتصادی، چشم‌انداز اشتغال جهانی برای سال ۲۰۲۴ چندان خوش‌بینانه نیست و رشد اشتغال نسبتا کندی را در سال ۲۰۲۴ در مناطق پرجمعیت شرق و جنوب آسیا پیش‌بینی می‌کند که ممکن است رشد کلی اشتغال آسیا را کاهش دهد اما انتظار می‌رود نرخ کلی بیکاری در آسیا کمتر از سطح جهانی باقی بماند.

درآمد

از نظر درآمد، رشد درآمد علیرغم افزایش کل ساعات کار هفتگی مشاغل تمام وقت در بیشتر مناطق آسیایی، «تحت فشار قابل توجهی باقی می‌ماند». با توجه به تنوع گسترده درآمد در بخش‌های مختلف، نابرابری درآمد داخلی در اقتصادهای آسیایی می‌تواند بیشتر تشدید شود.

لی بائودونگ، دبیر کل انجمن بوآئو برای آسیا اظهار کرد: نشست سالانه امسال بخش‌های «۴+۱» به نام‌های «اقتصاد جهانی»، «نوآوری علم و فناوری»، «توسعه اجتماعی»، «بررسی چالش‌ها با یکدیگر» و «همکاری بین‌المللی» را تشکیل داده است.

وی گفت: «امیدواریم که از طریق بحث در مورد بخش‌های فوق، بتوانیم این اجماع که تحقق توسعه پایدار منافع مشترک جهان است را بیشتر کنیم.»

دبیر کل انجمن بوآئو برای آسیا تاکید کرد که همبستگی و همکاری مسئولیت مشترک جامعه بین‌المللی است.

سهام

انتظار می‌رود با توجه به رشد اقتصادی پایدار و کاهش شدت سیاست‌های پولی خارجی، شاخص‌های سهام در بیشتر اقتصادهای آسیایی مسیر صعودی خود را حفظ کنند، نرخ ارز افزایش یابد، در حالی که بازده اوراق قرضه ۱۰ ساله خزانه‌داری به کاهش خود ادامه دهد همچنین بخش بانکی شاهد کاهش بیشتر نسبت وام‌های غیرجاری در سال ۲۰۲۴ خواهد بود.

سرمایه‌گذاری

این گزارش همچنین نشان داد که در سال ۲۰۲۲، اقتصادهای آسیایی انعطاف‌پذیری قوی در فعالیت‌های سرمایه‌گذاری نشان دادند و سهم بیشتری از سرمایه‌گذاری را از کشورهایی غیر از آسیا جذب کردند. جریان سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی به اقتصادهای آسیا-اقیانوسیه بالغ بر ۸۰۹.۴ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال قبل ۶.۷۶ درصد رشد داشته و ۶۲ درصد از جریان ورودی سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی بین‌المللی را تشکیل می‌دهد.

بانک توسعه آسیایی

با استناد به داده‌های ارائه شده توسط بانک توسعه آسیایی، بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۳۰، منطقه آسیا-اقیانوسیه سالانه نیازمند حدود ۵۶۹ میلیارد دلار برای سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۳۰ است و علیرغم رسیدن به اوج سرمایه‌گذاری ۲۵۵ میلیارد دلاری بین سال‌های ۲۰۰۸ و ۲۰۲۲، کسری سالانه قابل توجهی به میزان ۳۱۳ میلیارد دلار در بودجه وجود دارد.

موانع اصلی سرمایه‌گذاری سبز و تامین مالی در بخش انرژی شامل سیاست‌ها و ناهماهنگی‌های نظارتی است که بر قیمت‌گذاری تاثیر می‌گذارد، دسترسی به مسائل مالی به دلیل هزینه‌های بالای مبادله و ظرفیت ناکافی آماده‌سازی پروژه همچنین کاهش پتانسیل درآمد ناشی از ریسک‌های بالا و هزینه‌های تامین مالی از دیگر موانع است.

تورم

این گزارش همچنین پیش‌بینی کرد که به‌طور کلی، انتظار می‌رود فشار تورم در بیشتر اقتصادهای آسیایی در سال ۲۰۲۴ کاهش بیشتری ثبت کند و اشاره کرد، اقتصادهایی که در حال حاضر تورم کمتری را تجربه می‌کنند شاهد افزایش باشند.

مجمع بوآئو برای آسیا

مجمع بوآئو برای آسیا (BFA) با هدف پایه‌گذاری برای ترویج یکپارچگی اقتصادی در آسیا، جمع‌آوری انرژی مثبت برای توسعه آسیا و جهان است و کنفرانس سالانه سال ۲۰۲۴ از ۲۶ تا ۲۹ مارس در شهر تفریحی در استان هاینان در جنوب چین برگزار می‌شود.

به نقل از چاینا، مجمع بوآئو برای آسیا ۲۳ سال پیش تشکیل شد و همه ساله نشست‌هایی با حضور مقامات بخش‌های خصوصی، دولتی و دانشگاهی آسیایی و جهانی برگزار می‌کند. موضوع مجمع بوآئو امسال «چالش‌ها ومسئولیت‌های مشترک آسیا و جهان» اعلام شده است و نزدیک به ۲۰۰۰ نماینده از بیش از ۶۰ کشور و منطقه در این رویداد شرکت می‌کنند و بیش از ۱۱۰۰ خبرنگار از حدود ۴۰ کشور و منطقه نیز این رویداد را پوشش می‌دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازدید استاندار اصفهان از سامانه دوم آب‌رسانی اصفهان
  • استاندار خوزستان: بازرگانی یکی از مهمترین راه‌های افزایش تولید است
  • منطقه آزاد بانه-مریوان دریچه‌ای به سوی توسعه اقتصادی کردستان
  • توسعه صنایع پایین دستی در خوزستان شکل نگرفته است
  • تقویت و تمرکز استان یزد بر تولید و رفع موانع تولید
  • تصمیمات نهادهای حاکمیتی به اطلاع مردم برسد
  • آسیا پیشتاز رشد اقتصادی جهان خواهد بود؟
  • وظیفه مدیران، ارائه خدمات بهینه به جامعه
  • مشارکت در طرح‌های اقتصادی، از برنامه‌های اولویت‌دار شهرداری‌های خراسان جنوبی
  • تلخ و شیرین اقتصاد در ۱۴۰۲