Web Analytics Made Easy - Statcounter

قمیشی اولویت تزریق واکسن آنفولانزا را برای گروه‌های در معرض خطر از قبیل افراد مسن، مادران باردار، بیماران دیابتی، ریوی، قلبی و شیمیایی و کودکان دارای نقص ایمنی عنوان کرد گفت: مردم انتظار نداشته باشند در مرحله اول موفق به دریافت این واکسن شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «علی قمیشی» امروز (یکشنبه 6 مهر) در نشست ستاد مدیریت بیماری کرونا که در سالن آمفی تئاتر دانشگاه جندی شاپور برگزار شد اظهار کرد: متاسفانه از سه هفته گذشت آمار بیماران سرپایی و بستری‌های کرونایی در دزفول افزایش یافته لذا ضروری است پروتکل‌های بهداشتی به شدت رعایت شود تا از ورود به پیک جدید کرونا جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی دزفول با بیان اینکه اگر مردم نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی توجه بیشتری کنند اوضاع بهتر کنترل می‌شود افزود: تاکنون داروی مؤثری برای درمان قطعی کرونا در جهان ساخته نشده و داروهای گران قیمتی که دولت وارد می‌کند نیز بیماری را به طور کامل مهار نمی‌کند.

 

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه تاکنون واکسن کرونا ساخته نشده لذا تنها راه مقابله با کرونا و جلوگیری از ابتلا به آن رعایت پروتکل‌های بهداشتی از جمله رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و پرهیز از ترددهای غیرضروری در سطح جامعه است.

 

قمیشی اضافه کرد: طی چند سال اخیر تحقیقات علمی در خوزستان نشان داده که در فصل پاییز و بارندگی، درختان کنوکارپوس نقش زیادی در تشدید مشکلات تنفسی داشته‌اند لذا تقاضا داریم شهرداری دزفول پیش از شروع بارندگی‌ها هرس این درختان را در دستور کار قرار دهد.

 

وی با اشاره به همزمانی و شباهت آنفولانزا با کرونا افزود: هر ساله با شروع فصل آنفولانزا واکسن مخصوص این بیماری نیز توزیع می‌شود اما امسال با توجه به شیوع کووید ۱۹، تقاضای جهانی واکسن آنفولانزا به‌شدت افزایش یافته به گونه‌ای که کشورها برای دریافت این واکسن سهمیه‌بندی شده‌اند.

 

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی دزفول اولویت تزریق واکسن آنفولانزا را برای گروه‌های خطرناکی از قبیل افراد مسن، مادران باردار، بیماران دیابتی، ریوی، قلبی و شیمیایی و کودکان دارای نقص ایمنی عنوان کرد.

 

وی یاد آور شد: پیش‌بینی می‌شود سهمیه شهرستان دزفول در بحث واکسن آنفولانزا صرفا ۱۵ درصد از نیاز دانشگاه علوم پزشکی را تأمین کند و با توجه به اینکه سهمیه خوزستان مشخص شده و این واکسن در چند پارت در اختیار استان‌ها قرار می‌گیرد لذا مردم انتظار نداشته باشند در مرحله اول موفق به دریافت این واکسن شوند.

 

پایان پیام/589

منبع: شبستان

کلیدواژه: ستاد مدیریت کرونا دزفول واکسن آنفولانزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۰۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، حسن پرکار در گفتگویی با بیان اینکه متقاضیان حج تمتع امسال این استان طبق نوبت اعلام شده از امروز (پنجم) تا شانزدهم اردیبهشت ماه برای انجام واکسیناسیون اجباری فرصت مراجعه دارند، اظهارکرد: هر فرد متقاضی سفر به حج تمتع باید ۱۵ روز قبل از اعزام، واکسن مننژیت را به منظور ایمن سازی در مقابل این بیماری دریافت کرده باشد.

وی اظهار کرد: تزریق واکسن مننژیت برای متقاضیانی که در ۲ سال گذشته این واکسن را تزریق نکرده‌اند، اجباری است.

معاون درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی با بیان اینکه در مشهد حدود ۱۰ هزار نفر شامل متقاضیان اعزام، عوامل کاروانها و عوامل آشپزخانه واکسینه می‌شوند، ادامه داد: با توجه به مدت مشخص جهت تزریق واکسن برای حجاج تمتع، ظرفیت پذیرش و انجام واکسیناسیون زائران غیرخراسانی را هم در مشهد با توجه به زیارتی بودن این شهر داریم.

وی ادامه داد: شمار متقاضیان حج تمتع امسال استان خراسان رضوی ۹ هزار و ۵۶۷ نفر هستند که در قالب ۶۷ کاروان به این سفر زیارتی اعزام می‌شوند، ۳۹ کاروان از این شمار متعلق به مشهدی‌ها است.

پرکار گفت: تامین عوامل یکی از آشپزخانه‌های مرکزی در مکه نیز با خراسان رضوی و به تعداد ۱۰۰ نفر است که معاینات پزشکی این تعداد از روز گذشته در مشهد آغاز شده است.

شایان ذکر است، نخستین کاروان اعزام متقاضیان حج تمتع امسال خراسان رضوی از روز ۲۹ اردیبهشت ماه جاری آغاز می شود و تا ۱۲ خرداد ادامه دارد.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899103

دیگر خبرها

  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • تزریق ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی