Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، بهرام قاسمی، سفیر کشورمان در فرانسه در این توییت نوشت:

روز ۲۷ سپتامبر روز جهانی گردشگری نام گرفته است. از سال ۱۹۸۰ و به پیشنهاد سازمان جهانی گردشگری، این روز را گرامی می‌دارند. هدف از این نام گذاری و یادآوری، افزون سازی آگاهی و دانایی پیرامون نقش و تاثیر گردشگری و آمد و شد بین ملل و جوامع انسانی و به تصویر و تصور در آوردن چرایی الزام آدمی برای فهم و دانایی بر همه ارزش‌های بیکران و متعالی گردشگری و سفر در ابعاد اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و همدلی و همراهی و قرابت آدمیان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بزرگداشت گردشگری و سفر که ریشه‌ای عمیق در فرهنگ و ادبیات و تمدن ایرانیان دارد همان مصداق «قل سیروا فی الارض.» است. اگر جهان به تناسب دیگرگونی‌های ناشی از توسعه و تکنولوژی و مدرنیزاسیون، تصویر دیگری از جهانگردی و سفر و گردشگری را به عرصه جهانی و چگونگی زیست آدمیان عرضه داشته است، اما سفر همواره از دیر باز از معانی بس عمیق برخوردار بوده است. در این فرهنگ و تمدن سفر مترادف است با آگاهی، فهم، کمال، دانایی و خودآگاهی و خودشناسی و حتی فراتر از آن خداشناسی و وسعت نظر و ...

سفر خود هجرتی است و سفر رونده حق جوی مهاجری است پوینده و پویا در جستجوی حقیقتی که پنهان است و آنچه نایافته و نایافتنی است برای او. آرزویی که خیال یافتن آن، او را بی تاب می‌سازد. حتی گاهی اگر در صور خیال خود در پی یافتن بهشت و رضوانی نیز نباشد و تنها برای او گریز و گذری از حال به آینده متصور باشد، «آوارگی و کوه و بیابانم آرزوست» شاید بیابان و آوارگی هم رجعتی بخود و خویش و بازگشت بخود باشد.

سفر اگر سفر باشد سلوکی و سیری عاشقانه است و از لحظه لحظه‌های آن در وسعت آفرینش و بی کرانگی هستی را ادراک می‌کند. گریزی است از خودبینی و تنگ نظری رایج زمانه و معبری برای عبور از تحجر، تعصب‌های جاهلانه و ماندگاری در زمان و مکانی بی حرکت و ساکن و نادیده انگاشتن همه دست آورد‌های بشری در طول ایام دور و نزدیک.

سفر تنها سیری بیرونی نیست، سیری است درونی هم، و حرکت است و شور است و شوراندن دل و جان و بازگشتی به اندیشیدن و تفکر و گسستن از عادت‌های فرساینده. پلی است از دیرینه سال‌هایی که رفته است به آینده. سفر عشق است و شرط نخست آن مجنون بودن. سفر همان جستجو است و مسافر همان جستجوگر که در پی ناشناخته‌ها و نادانسته و نایافته‌ها منزل به منزل روان و یله و رها است.

سفر آغاز راه است، آغاز زندگی، آغاز خود بودن و باز گشت بخود خود. سفر «حال» را و «قال» را دگرگون می‌سازد. کشف و مکاشفه‌ای است، رمز و رازی برای شناخت سره از ناسره و آنچه پنهان مانده است و به زمان قلب و مسخ. راهی است به نقد، سفر همه چیز است اگر مسافر به همان سیاق «قل سیرو فی الارض» طی طریق بنماید.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مکانیسم ماشه مراوه تپه علیرضا رزم حسینی هفته دفاع مقدس آنفلوانزا مصطفی ادیب سفیر ایران در فرانسه روز جهانی گردشگری بهرام قاسمی مکانیسم ماشه مراوه تپه علیرضا رزم حسینی هفته دفاع مقدس آنفلوانزا مصطفی ادیب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۲۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش عامل شکل‌گیری روان است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، علیرضا قاسمی‌فرزاد در نشست با روانشناسان مرکز جامع تحکیم بنیان خانواده، افزود: طبق تأکیدات حضرت امام‌خمینی (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) آموزش در مدارس، پیش‌دبستانی و کودکستان از اهمیت بسیاری در رشد صحیح فرزندان برخودار است.

او تصریح کرد: بیماری‌های جسمی با دارو و رعایت تغذیه درمان شدنی‌است، اما درمان روان و روح انسان پیچیدگی‌های خاص خود را دارد.

استاندار همدان گفت: مبانی فکری و اعتقادی منطبق بر ارزش‌های دینی و اسلامی باید از دوران پیش از دبستان به کودکان آموزش داده شود.

علیرضا قاسمی‌فرزاد افزود: آموزش تفکر صحیح، مهارت‌های خودآگاهی و تعامل آگاهانه با خانواده و جامعه به فرزندان بسیار حائز اهمیت است.

او تصریح کرد: ارتباط روانشناسان با دانشگاه فرهنگیان لازم است تا کسانی که مسئول تربیت نسل‌های آینده هستند نیز از آموزش‌های لازم برخوردار شوند.

استاندار همدان گفت: برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی باید نمایشگاه‌های عکس در مدارس دایر شود تا دانش‌آموزان با حقیقت این چالش‌ها آشنا شوند.

دیگر خبرها

  • منتظر ثبت چند اثر جهانی دیگر در قزوین
  • برگزاری جشنواره سماق درآینده نزدیک باحضور گردشگران داخلی وخارجی
  • هویت ملی در هر حوزه‌ای ثبت جهانی شود
  • پذیرش ۸ هزار بیمار در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان
  • آموزش عامل شکل‌گیری روان است
  • نقد و بررسی کتاب به من نگو فرمانده برگزار شد
  • روستا‌های ایران در فهرست جهانی شدن
  • رشد ۱۹ درصدی بارگیری راه آهن شرق در فروردین ۱۴۰۳
  • اصفهک، روستایی کویری که در مسیر جهانی شدن است
  • اصفهک؛ سفری به عمق زیبایی در دل کویر/ روستایی مطرح در سطح جهانی