Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از جام جم، بازیگر سریال لیسانسه‌ها که مدتی است با کرونا دست و پنجه نرم می‌کند بیان کرد که در این مدت یک روز خیلی سخت داشته است که از شدت درد و آه و ناله به خنده افتاده است.

مهران رجبی بازیگر سینما و تلویزیون درباره وضعیت جسمانی خود که به علت کرونا در بیمارستان زنجان بستری شده بود، بیان کرد: فکر می‌کنم امروز ترخیص شوم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدودا ۱۵ روز است که درگیر کرونا هستم و ۱۲ روز به طور مطلق در بیمارستان تامین اجتماعی زنجان بستری شدم.

وی اضافه کرد: روز گذشته چهارم مهر ماه دکتر خبر داد که امروز متخصص ریه بیاید با تشخیص درمانی وی و اگر تایید کند می‌توانم مرخص شوم.

این بازیگر که این مدت برای بهبودی دارو‌های مورد نیاز را مصرف کرده است اظهار کرد: تقاضا کردم دیگر به من دارو ندهند، چون داروی اضافه تبعاتی مثل دیابت را می‌آورد.

به زودی جلوی دوربین می‌روم

وی درباره اینکه پس از مرخصی به منزل خواهد رفت یا خیر عنوان کرد: بناست به خانه نروم و سه روز اینجا استراحت مطلق داشته باشم. بعد از این دوره هم می‌توانم جلوی دوربین بروم و در سریال «شهید شهریاری» که به خاطر آن به زنجان آمده بودم بازی کنم. روز گذشته هم رییس بیمارستان با کارگردان و تهیه کننده صحبت کرد و گفت که حضورم در سریال مشکلی نخواهد داشت.

دوره بیماری ام رو به اتمام است البته کمی از آن اخلاط و سینه درد هست، اما با درمان‌های خانگی رفع می‌شود و خطری هم برای طرف مقابل ندارد.

بازیگر سریال‌های طنز درباره حضورش در سریال شهید شهریاری نیز گفت: بعد از چند روز استراحت در سوئیتی که در زنجان دارم سکانس‌های بازی من شروع می‌شود و فکر می‌کنم حدود ۲۰ روز کارم طول می‌کشد.

رجبی درباره خبری که چندی پیش وضعیت جسمانی اش را وخیم توصیف کرده بود، بیان کرد: خانم دکتری که در آن مصاحبه به نقل از او مطرح شده بود حالم وخیم است خودش هم متعجب شده بود و گفته بود اصلا این حرف‌ها را بیان نکرده است. به نظرم برخی کانال‌های زرد هستند که این اخبار را نشر می‌دهند.

لایو دادم تا ثابت کنم حالم وخیم نیست

بازیگر سریال‌های «صاحبدلان» و «۸۷ متر» درباره اینکه چقدر با شنیدن این اخبار خودش شوکه شده است، گفت: خانوده ام خیلی شوکه شدند، من خودم می‌دانستم حالم وخیم نیست، اما آنها، چون مرا ندیده بودند شوکه شده بودند. من هم آن روز از طریق شبکه‌های اجتماعی برایشان لایو گرفتم تا متوجه شوند حالم خوب است و خبر‌هایی که گفته است حالمم وخیم است صحت ندارد.

رجبی با اشاره به مدت درمانی خود گفت: طی این مدت یک روز را کامل و به شدت تب و درد و بدن درد داشتم به طوری که دائم به وای وای رسیده بودم (با خنده) این وضعیت برای من هم کلافه کننده بود هم خنده ام گرفته بود، چون تاکنون اینقدر دچار درد و بیماری نشده بودم که دائم آه و ناله کنم.

بازیگر سریال‌های طنز «لیسانسه ها» و «دردسر‌های عظیم» درباره اینکه چقدر فکر می‌کرده است که دچار کرونا شود، عنوان کرد: ادم اصلا فکر نمی‌کند که خودش هم دچار کرونا می‌شود، ولی یک باره و از جایی که نمی‌فهمید و نمی‌دانید گرفتار می‌شوید.

وی همچنین به عکس‌های سلفی با مردم اشاره و بیان کرد: مردم وقتی با ما عکس سلفی می‌گیرند ماسک هایشان را برمی دارند و از ما هم می‌خواهند آن چند ثانیه را برداریم ما هم نمی‌توانیم نفر به نفر مقابله کنیم و به ۲۰۰ نفر آدم بگوییم ماسک را برنمی دارم. من از جایی به بعد در عکس گرفتن‌ها با مردم ماسک را برداشتم که همین باعث شد گرفتار شوم.

وی در پایان سخنانش درباره اینکه در شرایط سخت ابتلا به کرونا چقدر به مرگ اندیشیده است نیز عنوان کرد: اصلا به مرگ فکر نکردم می‌دانستم بدنم قوی‌تر از اینهاست که بخواهم ناامید شوم و سعی کردم قوی بمانم تا به لطف خدا خوب شوم.

پربیننده ترین سلفی مادر و دختری یکتا ناصر +عکس کوهنوردی علی انصاریان +عکس گریم جدید لیندا کیانی و کامبیز دیرباز +عکس عکس ساعد سهیلی و سینا مهراد +عکس

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مهران رجبی ویروس کرونا بیماری کرونا کرونایی ابتلا به کرونا قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت بازیگر سریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۲۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند

شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت هفته سلامت درباره بیماری‌های واگیرداری که در سال گذشته شیوع ببشتری داشتند، گفت: یکی از مهم‌ترین بیماری‌های واگیرداری که سال گذشته با آن مواجه بودیم، بیماری آنفلوآنزا در نیمه دوم سال بود. شیوع این بیماری از اوایل مهرماه آغاز شد و در اسفند به حدی کمتر از اپیدمی رسید. ما هر ساله انتظار داریم آنفلوآنزا از اواسط آبان آغاز و به تدریج در آذر به پیک برسد و در اواخر بهمن ماه فرو بنشیند، اما سال گذشته هم شیوع این بیماری زودتر شروع شد و هم دیرتر پایان یافت.

به گزارش میزان، وی با بیان اینکه در سال گذشته به طور همزمان علاوه بر آنفلوآنزا با کرونا که همان تظاهرات بالینی را دارد نیز رو به رو بودیم و این مسئله کار را برای ما تا حدودی مشکل کرده بود، ادامه داد: خوشبختانه افرادی که واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده بودند، مشکل کمتری داشتند، امیدواریم امسال با تزریق بیشتر این واکسن به گروه‌های هدف شاهد بروز مشکل‌های کمتری در مبتلایان به این بیماری باشیم.

افزایش ابتلای کودکان به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به گرم شدن هوا و لزوم توجه به بیماری‌های فصلی افزود: خوشبختانه سال گذشته چندان بیماری گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) از نوع التور را نداشتیم چراکه دانشگاه‌های مختلف وارد عمل شدند و موارد تکثیر را شناسایی کردند.

عرشی با اشاره به اینکه سال گذشته بیماری آبله مرغان و ویرس RSV را نیز در کودکان داشتیم، بیان کرد: یکی از دلایل افزایش شیوع این بیماری‌ها در سال گذشته این بود که طی ۳ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا تماس کودکان با یکدیگر کاهش یافته بود و مدارس غیرحضوری بودند و همین امر موجب کاهش موارد ابتلا به این بیماری‌ها در آن سال‌ها شده بود و به همین دلیل موارد ابتلا به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته نسبت به سال‌های قبلش با افزایش همراه شده بود.

وی توضیح داد: خدا را شکر بعد از سال‌ها که از تصویب ورود واکسن پنوموکوک و روتاویروس به سیستم بهداشتی کشور می‌گذشت و موفق به خرید این واکسن‌ها نشده بودیم، در اواخر سال گذشته تامین اعتبار صورت گرفت و واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس وارد کشور شد، امیدواریم طی روز‌ها و هفته‌های آینده حداقل در تعدادی از استان‌ها واکسیناسیون این بیماری‌ها به صورت فراگیر انجام شود.

حجاج این دو توصیه را جدی بگیرند

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به آغاز ایام حج گفت: مهم‌ترین مسئله برای حجاج این است که به کم آبی بدن توجه و حتما در طول روز آب کافی مصرف کنند به ویژه اینکه ممکن است با توجه گرمای هوا شاهد گرمازدگی فراوان در حجاج باشیم.

وی تاکید کرد: به همین دلیل لازم است حجاج به توصیه‌های بهداشتی که توسط روسای کاروان‌ها به آن‌ها گفته می‌شود، توجه داشته باشند. همچنین حجاج از مواد خوراکی بسته بندی شده و بهداشتی استفاده کنند تا دچار گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) نشوند.

شیوع سویه JN ۱ کرونا در کشور

عرشی درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور عنوان کرد: شیوع این بیماری در حال حاضر نسبت به فصل زمستان کاهش پیدا کرده هر چند موارد خفیف کووید همچنان در سطح دنیا وجود دارد و این بیماری بخش عمد‌های از سرماخوردگی‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

وی گفت: آخرین سویه‌ای که هم اکنون در جریان است همان سویه JN ۱ است که بسیار واگیردار است، اما شدت بیماری آن زیاد نیست و در افراد عادی با قدرت ایمنی طبیعی شاهد بروز علائم شدید نیستیم، به طور کلی این بیماری همچنان وجود دارد، اما سویه جدیدی شیوع پیدا نکرده است.

دیگر خبرها

  • افزایش ۶ درصدی مصرف برق
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • سلفی گرفتن میکل آرتتا با هواداران ایتالیایی آرسنال پس از برتری 5-0 مقابل چلسی / فیلم
  • برق کمتر مصرف کنید، خودرو جایزه بگیرید!
  • توزیع روزانه قارچ به ۵۵ تن رسید
  • عکس| دردناک‌ترین سلفی جهان
  • وحشتناک‌ترین سلفی دنیا را ببینید | تصویر معنادی که سفارت ایران در لبنان منتشر کرد
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • رفع مسدودی بیش از هزار و ۳۰۰ کارت ملی در استان قزوین
  • خواستگاری مهران مدیری از خانم بازیگر 29 سال پیش!