Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛  عادل دهدشتی روز یکشنبه در آیین تودیع و معارفه حمیدرضا قاسمی مدیرکل سابق و ایمان بیوس مدیرکل جدید تامین اجتماعی استان کرمانشاه گفت: پارسال هزینه‌های سازمان تامین اجتماعی ماهیانه ۹ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان بود که هفت هزار میلیارد تومان آن صرف مستمری ماهیانه و مابقی نیز برای هزینه‌های درمان و جاری نظیر حقوق کارکنان می‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: باوجود وجود مشکلاتی مانند تحریم و کرونا امسال موفق به ارتقاء هزینه‌های سازمان به ۱۴ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان شده ایم.

او ادامه داد: با اینکه پارسال ماهیانه هزار میلیارد تومان کسری داشتیم، اما باوجود افزایش هزینه‌ها امسال نه تنها کسری نداریم بلکه اگر سود سهام شستا را محاسبه کنیم از هزینه‌های مصرفی مان جلوتر هستیم.

دهدشتی به اجرای طرح متناسب سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی نیز اشاره کرد و بیان داشت: این طرح تا پایان سال، ۱۷ هزار میلیارد تومان بر مصارف سازمان اضافه می‌کند و خوشبختانه تاکنون توانسته ایم برای ماه‌های مرداد و شهریور آن را اجرایی کنیم.

گفتمان سازی رضایتمندی ارباب رجوع دیگر موضوعی بود که دهدشتی به آن اشاره کرد و گفت: متاسفانه نوع نگاه مردم به مسئولان توام با رضایت مندی نیست و این فاصله هر سال بیشتر می‌شود برای همین در سازمان تامین اجتماعی سعی شده تا رضایتمندی جامعه پیرامون گفتمان سازی شود.

دهدشتی ابراز امیدواری کرد: تا پایان امسال شاهد کاهش ۷۵ میلیونی مراجعه کنندگان از جمعیت کل ۹۶ میلیون مراجعه در سال باشیم.

او در ادامه به طرح مدیران آینده به منظور فرایند محور کردن انتصابات مدیران براساس شایستگی و سنجش آن‌ها از طریق ارزیابی، آزمون و سوابق شغلی اشاره کرد.

دهدشتی تاکیدکرد: سازمان تامین اجتماعی در انتصاب مدیران درون سازمانی مستقل عمل می‌کند چرا که این سازمان هم باید در درون و هم نسبت به شرکای اجتماعی اش پاسخگو باشد.

حذف دفترچه درمانی و الکترونیکی کردن نسخ دیگر موضوعی بود که معاون فرهنگی اجتماعی سازمان تامین اجتماعی کشور به آن اشاره کرد و گفت: با الکترونیکی نسخ پزشکی هر یک از پزشکان که بیماران تامین اجتماعی را ویزیت کنند در همان لحظه طرف قرارداد ما محسوب خواهند شد و تسویه حسابشان نیز به روز خواهد بود.

 میثم حجتی پور معاون درمان تامین اجتماعی کرمانشاه نیز از پیشرفت ۶۶ درصدی الکترونیک کردن نسخ درمانی خبر داد و گفت: از این حیث رتبه دهم کشوری را داریم.

او  افزود: تامین اجتماعی استان از لحاظ تعداد پزشکان تولید کننده نسخ الکترونیکی نیز رتبه دوم کشور را دارد.

حجتی پور وعده داد که دفاتر درمانی تامین اجتماعی به زودی حذف و الکترونیک خواهند شد برای همین پزشکان اگر به نسخ الکترونیکی عادت کنند متوجه سهل‌تر شدن کار‌ها خواهند شد.

انتهای پیام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تامین اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ویروس کرونا سازمان تامین اجتماعی میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۲۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واریز بخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین‌ اجتماعی

معاون درمان سازمان تأمین‌ اجتماعی از پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز طرف قرارداد این سازمان در روز سوم اردیبهشت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان تأمین اجتماعی، مهدی اسلامی با قدردانی از همراهی و همکاری ارائه‌دهندگان خدمات سلامت با این سازمان در زمینه ارائه خدمات به بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی اظهار کرد: در فرایند پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد این سازمان، روز گذشته دوشنبه، سوم اردیبهشت، در مجموع ۲,۲۵۰ میلیارد تومان بابت بخشی از مطالبات این مراکز به حساب ارائه‌دهندگان خدمات سلامت طرف قرارداد این سازمان واریز شد.

وی در مورد جزئیات این پرداخت افزود: ۱,۲۸۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌های خصوصی و دولتی طرف قرارداد پرداخت و بخشی از مطالبات مربوط به سهم سازمان هدفمندی (دارویار در تعهد دولت) نیز به سازمان مربوطه جهت پرداخت اعلام شده است.

معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی گفت: مطالبات دو ماه از عملکرد پزشکان طرف قرارداد که بالغ بر ۲۱۸ میلیارد تومان است، به همراه یک ماه از مطالبات سایر مراکز خصوصی طرف قرارداد شامل پاراکلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های خصوصی به مبلغ ۶۷۰ میلیارد تومان و مطالبات پزشک خانواده به مبلغ ۶۵ میلیارد تومان پرداخت شده است.

اسلامی ادامه داد: الباقی مطالبات مراکز طرف قرارداد نیز در آینده نزدیک از سوی سازمان تأمین‌اجتماعی پرداخت خواهد شد.

سازمان تأمین اجتماعی در بخش درمان برای تأمین و ارائه خدمات درمانی به بیش از ۴۶ میلیون نفر افراد تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان؛ علاوه بر امکانات درمانی ملکی خود مشتمل بر ۴۰۶ مرکز درمانی شامل ۷۹ بیمارستان و پنج دی‌کلینیک ملکی با بیش از ۱۱ هزار تخت فعال بیمارستانی در سراسر کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با ۱۲۴۸ بیمارستان و ۳۰۸۸ مرکز درمانگاهی و ۱۷ هزار و ۴۲ مرکز پاراکلینیک، مراکز بهداشتی و درمانی دولتی و غیردولتی و پزشک مستقل طرف‌قرارداد است.

کد خبر 747153

دیگر خبرها

  • احداث درمانگاه تامین اجتماعی بردسکن در ردیف پروژه‌های کدد دار کشور قرار گرفت
  • اعلام شرایط اعطای وام ضروری به بازنشستگان
  • اعتراض به کسر از حقوق مستمری بگیران تامین اجتماعی
  • طلب ۶۹۶ میلیارد تومانی تامین اجتماعی از کارفرمایان قمی
  • اعطای وام ضروری به بازنشستگان + شرایط پرداخت
  • جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان
  • واریز بخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین‌ اجتماعی
  • بی عدالتی در حق بازنشستگان / حقوق مدیران سازمان تامین اجتماعی چقدر است؟
  • واریزبخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • خبر مدیرعامل تامین اجتماعی درباره سن بازنشستگی