Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@06:14:29 GMT

ماندگاری ویروس کرونا در آسانسور بعد از سرفه

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۴۳۲۱۰

ماندگاری ویروس کرونا در آسانسور بعد از سرفه

به گزارش روزنامه دیلی میل انگلیس به نقل از مجله علمی «بهداشت و محیط داخلی»،  کارشناسان برای رسیدن به نتایج این مطالعه، شرایط را شبیه سازی کردند تا دریابند که مدت زمان ماندگاری قطرات ریز حاوی ویروس، بعد از سرفه فرد مبتلا در شرایط مختلف، چقدر و وضعیت آن، چگونه است.

 بر اساس این مطالعه، ویروس کرونا در داخل یک آسانسور با درهای بسته می تواند تا نیم ساعت در هوا، معلق باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی درهای آسانسور بسته باشد، ریز قطره های حاوی ویروس، می تواند نیم ساعت در فضای داخلی بچرخد اما با گشوده شدن درهای آسانسور، ظرف چهار دقیقه، این ریز قطرات ویروسی، محو می شوند.

وقتی آسانسور به طور طبیعی، مشغول کار و باز و بسته شدن عادی باشد، قطرات حاوی ویروس در صورت سرفه یا بلند صحبت کردن، می تواند ۱۰ دقیقه در فضا معلق بماند و دوام بیاورد.

این کارشناسان چنین نتیجه گرفتند که ماسک می تواند به شکلی موثر و نجات بخش، در آسانسور، مانع از ورود ریز قطرات ویروسی به مجاری تنفسی شود و نقص سیستم تهویه هوا را تا حد قابل توجهی، جبران کند.

این بررسی همچنین نشان داد که خلط مخلوط با آب دهان فرد مبتلا به ویروس، بسته به شدت عفونت، می تواند حامل ۱۰ هزار تا یک میلیارد عدد ویروس در هر میلی لیتر باشد.

نتایج مطالعه تصریح می کند که حتی بلند صحبت کردن نیز می تواند در دقیقه، صدها هزار ریز قطره را در هوا منتشر کند در حالی که یک سرفه، می تواند میلیون ها قطره را پخش کند.

فردی که بلافاصله بعد از صحبت فرد مبتلا با صدای بلند یا سرفه او، هوای داخل آسانسور را تنفس کند، در هر دقیقه، هزاران ویروس کووید ۱۹ را وارد دستگاه تنفسی خود می کند.

متخصصان توصیه می کنند در صورت امکان، درهای آسانسور، مدت زمان بیشتری به نسبت زمان های معمول، باز گذاشته، حتی از صحبت و سرفه در آسانسور ممانعت شود و ماسک نیز به صورت اصولی و کامل، اجزای لازم چهره را بپوشاند؛ همچنین سیستم تهویه مکانیکی آسانسور همیشه فعال باشد.

برچسب‌ها ویروس کرونا سهم_من_در_مهارکرونا فاصله گذاری اجتماعی فاصله گذاری هوشمند بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری نقش توسعه زیرساخت‌های نظام سلامت در درمان بیماران کرونا کرونا و حمل و نقل شهری کرونا و محیط زیست کرونا و کارگران سهم اهالی فرهنگ در مهار کرونا زندگی پس از کرونا پویش اجتماعیِ سهم من در کرونا پرونده | پیشنهادهایی برای پیشگیری از کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا فاصله گذاری اجتماعی فاصله گذاری هوشمند بهداشت درمان و آموزش پزشکی ویروس کرونا فاصله گذاری اجتماعی فاصله گذاری هوشمند بهداشت درمان و آموزش پزشکی اخبار کنکور ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۳۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک همه‌گیری دیگر در راه است!

آفتاب‌‌نیوز :

بحران شیوع آنفلوآنزای پرندگان- که به عنوان H۵N۱ شناخته می‌شود- در مزارع لبنی نشان از این واقعیت دارد که سازمان‌های سلامتی و بهداشت عمومی از همه‌گیری کرونا درس نگرفته‌اند- یا حداقل این که نتوانسته‌اند درس‌های کووید را جذب و هضم کنند.

شیوع آنفولانزای پرندگان در مزارع، مرغداری‌ها و گاوداری‌های ایالات متحده هم‌چنان با سرعت ادامه دارد و به گفته دانشمندانی که از سرعت و روند این شیوع شگفت‌زده شده‌اند، این روز‌ها این موضوع به مرحله هشداردهنده رسیده است.

هفته گذشته وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا بالاخره تأیید کرد که H۵N۱ نه تنها از پرندگان به پرندگان یا از پرندگان به گله‌های دام سرایت می‌کند، بلکه در بین گاو‌ها نیز شروع به انتقال کرده است. این در حالی است که گزارش‌های رسانه‌ها حکایت از این می‌کند که در تعداد بسیاری از گاو‌ها انتقال و ابتلا به آنفلوآنزای پرندگان بدون علامت خاصی روی می‌دهد.

اگرچه هنوز خطر ابتلا به این بیماری برای انسان‌ها زیاد نیست، اما واضح است که برای این که مسیر و شیوه انتقال این ویروس کنترل شود، کار‌های بسیار بیشتری باید انجام گیرد.

این امر مستلزم آن است که سازمان غذا و داروی آمریکا و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها از لاک خود بیرون آمده و مسیر درستی پیش بگیرند. در واقع این روز‌ها ناامیدی محسوسی در میان متخصصان بیماری‌های عفونی وجود دارد که آژانس‌های بهداشتی و سلامتی بیش از حد لازم از اطلاعات مهم محافظت می‌کنند و در نظارت بر ویروس و روش‌های انتقال آن بسیار محافظه‌کار و ترسو هستند. به عنوان مثال، تاکنون در زمینه مقابله با آنفلوآنزای پرندگان تعداد و روند آزمایش‌ها محدود بوده است و تا همین روز‌های اخیر به رغم شیوع محسوس بیماری در بین پرندگان و دام‌ها، اما، تنها تعداد انگشت‌شماری از توالی‌های ویروسی به صورت عمومی به اشتراک گذاشته شده بود- که می‌تواند رویکردی نگران‌کننده و هشدارآمیز به شمار آید.

منبع: شفقنا

دیگر خبرها

  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • نجات کودک بازیگوش در سازه آسانسور در شیراز
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • قیمت آپارتمان در چیتگر چقدر است؟
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • این دانه خون را تصفیه و سرفه را درمان می کند
  • توماس توخل مشکلی با ماندگاری در بایرن مونیخ ندارد
  • (ویدئو) انتشار ویروس جدیدی به نام پزشک‌بلاگری
  • مسیریابی سعادت بشر با پویش زندگی با آیه‌ها
  • نقش برابر مردم و مسوولان برای ماندگاری سینما در قوچان