Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

آمریکا با محکوم کردن خشونت میان آذربایجان و ارمنستان از دو طرف خواست به سرعت آتش‌بس برقرار کنند.

براین اساس وزارت امورخارجه آمریکا خواستار آتش‌بس فوری در منطقه قره‌باغ شد. همچنین این نهاد آمریکایی از دو طرف خواست به مذاکراتِ تحت نظارت «سازمان امنیت و همکاری اروپا» بازگردند.

در بیانیه‌ای که «مورگان اورتگاس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در این باره خوانده، آمده است: «آمریکا به شدت خشونت‌ها را محکوم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیگون، معاون وزیر امو خارجه آمریکا، همتایانش در آذربایجان و ارمنستان را فرامی‌خواند تا دو طرف جنگ را متوقف کنند. او همچنین از آن‌ها می‌خواهد تا به نقطه اشتراکشان فکر کنند و سخنان غیر مفید و خصمانه را کنار بگذارند.»

او همچنین گفت: «ورود عوامل خارجی تنها به افزایش تنش‌ها می‌انجامد و راه به جایی نخواهد برد.»

ساعاتی پیش، اتحادیه اروپا نیز خواهان توقف فوری اقدامات خصمانه در «ناگورنو قره باغ» و نیز پایبندی به آتش بس در این منطقه شد.

«جوزپ بورل» رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا، نیز خواستار قطع فوری درگیری بین آذربایجان و ارمنستان شد و گفت: «اتحادیه اروپا خوستار توقف فوری درگیری‌ها و آتش بس میان دو کشور است.»

این مقام ارشد اتحادیه اروپا سپس به سازمان امنیت و همکاری برای حل اختلاف بین دو کشور اشاره کرد و افزود: «لازم است بدون هیچ پیش‌شرطی، مذاکرات برای حل اختلافات از سرگرفته شوند.»

در انتها نیز او تنش در قره باغ  را نگران کننده دانست و آن را آسیبی برای ثبات منطقه عنوان کرد.

به تازگی و به دنبال بالاگرفتن تنش‌ها در منطقه «ناگورنو قره‌باغ» کشور‌های اذربایجان و ارمنستان از اعمال حکومت نظامی در بخش‌هایی از کشور‌های خود خبر دادند.

ارمنستان گفته است آذربایجان یک حمله هوایی و نیز یک حمله توپخانه‌ای به منطقه مورد اختلاف «ناگورنو قره‌باغ» به انجام رسانده است؛ اما آذربایجان معتقد است این حمله در پاسخ گلوله باران ارمنستان بوده است.

مقامات باکو اعلام کرده‌اند شمار نامشخصی از شهروندانشان کشته شده و شش نفر نیز زخمی شده‌اند.

اختلاف دو کشور بر سر منطقه مورد مناقشه قره باغ است. ارمنستان و جمهوری آذربایجان چهار دهه است که بر سر مالکیت منطقه قره باغ مناقشه دارند که اخیرا این مناقشه به درگیری‌های نظامی بین دو کشور ختم شده است.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: آذربایجان ارمنستان اتحادیه اروپا ارمنستان آمریکا آذربایجان آذربایجان و ارمنستان اتحادیه اروپا قره باغ دو کشور آتش بس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۳۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز‌های تاریخ ساز برای منطقه

دولت افراطی نتانیاهو در شرایطی بسیار بغرنج است. جنگ گسترده یا قبول شکست تنها گزینه‌های رژیم است که باید بدون کمک آمریکا، یکی را انتخاب کند. آن چه اتفاق افتاد به عنوان یک لحظه تاریخی برای ایران عزیز به رهبری حضرت آیت الله خامنه‌ای باقی خواهد ماند.

به گزارش روزنامه خراسان، حمله چندوجهی و ترکیبی ایران در پاسخ به حمله دمشق، صفحه‌ای جدید و تاریخی برای منطقه رقم خواهد زد. حمله‌ای که با ده‌ها پهپاد و موشک صورت گرفت و رسماً بیش از تمام انتظارات دوست و دشمن بود. حتی چهره‌های ضدانقلاب که هیچ نسبتی هم با جمهوری اسلامی ندارند، اعتراف کرده اند که این عملیات قدرت بازدارندگی بالای ایران را نشان داد و معادلات منطقه و جهان را عوض خواهد کرد.

باید درک کرد پدافندی که برای دفاع از سرزمین‌های اشغالی توسط چندین کشور فعال شده بود، قطعا به‌روزترین، گسترده‌ترین و پیچیده‌ترین مجموعه پدافندی است که تا به حال شبکه شده بود، ایران، اما توانست با موفقیت از این شبکه بسیار خاص عبور کند. تازه این در شرایطی است که ایران هنوز از موشک‌های بالستیک پیشرفته و البته هایپرسونیک خودش هیچ استفاده‌ای نکرد.

البته که مهم تعداد موشک‌های برخورد کرده نیز نبود. مهم خرد شدن اسرائیل با تمام حمایت‌های غربی از آن بود. برخورد‌های بامداد ۲۶ فروردین به معنای توان ایران برای شکستن توان دفاعی دشمن بود. مهم شکست اقتدار پوشالی دشمن صهیونیستی بود که تلاش می‌کرد با «حداکثر تخریب، خشونت و جنایت» در غزه برای خود دست و پا کند. حالا ایران معادله جدیدی را طراحی و اجرا کرده است که در صورت عدم پاسخ دشمن، منطقه را تغییر خواهد داد، البته که در صورت خطای رژیم صهیونیستی، مرحله دوم پاسخ مجدد، با هدف فلج شدن ۱۰۰ درصدی کامل رژیم صهیونیستی شلیک خواهد شد.

اظهارات بایدن هم نشان از آن دارد که آمریکا هیچ قصدی برای همراهی با رژیم برای پاسخ نظامی ندارد. نکته حائز اهمیت در این خصوص این که ایالات متحده اکنون بیش از هر زمان دیگری با مشکلات داخلی و خارجی مواجه است و ورود به جنگ به دلایل بسیاری ازجمله تمرکز بر بحران اوکراین، رقابت با چین، هزینه‌های مستقیم انسانی و مادی جنگ، نگرانی از دست دادن بازار اقتصادی منطقه غرب آسیا، احتمال افزایش حملات محور مقاومت به منافع آمریکا، وجود مشکلات داخلی آمریکا و درنهایت انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، دور از ذهن به نظر می‌رسد. کنش رسانه‌ای دشمن هم نشان از آن دارد که قصد رژیم، کوچک نشان دادن حمله است تا نیازی به پاسخ برای جبهه داخلی نداشته باشد. با وجود این باید مراقبت جدی داشت.

طبق اخبار موثق و قطعی، نیرو‌های نظامی ایران آمادگی یک جنگ گسترده را دارند. عدم پاسخ اسرائیل یا پاسخی بی‌اثر، به معنای پذیرش این معادله جدید از طرف اسرائیل است.

آمریکا هم به شدت در منطقه تضعیف شده و جایگاه استراتژیک ایران دوباره تقویت جدی شده است. دولت افراطی نتانیاهو در شرایطی بسیار بغرنج است. جنگ گسترده یا قبول شکست تنها گزینه‌های رژیم است که باید بدون کمک آمریکا، یکی را انتخاب کند. آن چه اتفاق افتاد به عنوان یک لحظه تاریخی برای ایران عزیز به رهبری حضرت آیت الله خامنه‌ای باقی خواهد ماند. باید خدا را شاکر بود و مراقب اقدامات بعدی دشمن ماند چراکه قدرت نرم و نفوذ جمهوری اسلامی ایران در منطقه و کشور‌های مسلمان بیشتر می‌شود و دقیقا به همین دلیل جنگ روانی علیه کشور نیز افزایش پیدا می‌کند.

این مسئله برای کشور ما به مثابه صعود چند پله‌ای تهران است و رقبای منطقه‌ای ما همچون سعودی، ترکیه و ... برای جا نماندن از این قافله به انحای مختلف و در حد خود وارد عرصه شده و این کمکی بزرگ به ملت فلسطین است. روز‌های آینده، روز‌های تاریخ سازی برای منطقه و حتی جهان خواهد بود و صد البته که فراتر از همه پیش بینی‌ها اعتقاد ما به سنت‌های تغییرناپذیر الهی است که یکی از آن‌ها نابودی قطعی و حتمی رژیم صهیونیستی است. در این میان حفظ شرایط رسانه و توضیح نتایج آن یک وظیفه برای مسئولان امر و جهادگران عرصه تبیین است.

دیگر خبرها

  • رشد دیپلماسی منطقه‌ای سیاست دولت است
  • کرملین خروج صلحبانان روسیه از قره‌باغ را تایید کرد
  • آذربایجان غربی از استان‌های امن کشور
  • اعلام از سرگیری فعالیت بازرسان آژانس در ایران/ تصویب اقدامات ضد ایرانی بیشتر از سوی مجلس نمایندگان آمریکا/ تشدید تنش میان فرانسه و جمهوری آذربایجان با فراخوان سفیر
  • روند توسعه دیپلماسی منطقه‌ای تداوم می‌یابد
  • فرانسه سفیر خود را از جمهوری آذربایجان فراخواند
  • درخواست ارمنستان از دادگاه لاهه برای اقدام علیه باکو
  • روز‌های تاریخ ساز برای منطقه
  • باکو: همه بازداشت‌شدگان را به ارمنستان بازگردانده‌ایم
  • بررسی نقش ایران، ترکیه و روسیه در معادلات قفقاز