Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-25@04:18:44 GMT

در چه شرایطی یک دندان باید کشیده شود؟

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۴۴۰۹۱

در چه شرایطی یک دندان باید کشیده شود؟

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بسیاری از افرادی که با دندان درد شدید به دندان پزشکی مراجعه می‌کنند، نمی‌دانند که آیا دندان پوسیده شان باید کشیده شود یا نه و آیا گذاشتن ایمپلنت دندانی ضروری است؟

با پیشرفت دندان پزشکی کشیدن دندان راه حل درمانی نیست، بلکه دندان پزشک از روش‌های مختلفی مانند پرکردن دندان پوسیده وعصب کشی برای درمان آن استفاده می‌کند، زیرا باقی ماندن دندان آسیب دیده در دهان می‌تواند مشکلات جدی برای سایر دندان‌ها ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ادامه مطلب را در این باره مطالعه کنید:

۵ دلیل کشیدن دندان
کشیدن دندان به چند دلیل محدود ازجمله موارد زیرانجام می‌شود:

۱- پوسیدگی شدید دندان
یکی از شرایط ضروری برای کشیدن دندان زمانی است که دندان به دلیل پوسیدگی شدید آسیب جدی دیده باشد و پوسیدگی به مرکز دندان یا همان پالپ رسیده باشد. دراین شرایط عصب کشی می‌تواند به درمان عفونت دهان و دندان کمک کند، اما در صورتی که عفونت شدید باشد، دندان باید کشیده و با ایمپلنت جایگزین شود تا از گسترش عفونت جلوگیری شود.

۲- بیماری دهان و دندان
بیماری‌های پریودنتال در مراحل اولیه همان ژنژویت است که درحد عفونت لثه باقی مانده است، اما درصورتی‌که درمان نشود، درمراحل شدیدتر بیماری لثه، روی استخوان فک تأثیر قابل توجهی می‌گذارد و عفونت آن‌قدر شدید می‌شود که بدون کشیدن دندان درمان امکان پذیر نیست.

۳- دندانی که زیر لثه باقی مانده
گاهی اوقات برخی از دندان‌ها زیر لثه باقی می‌مانند. وجود این دندان زیرلثه موجب خارج شدن سایر دندان‌ها از جای خود می‌شود و نظم دندان‌ها را به هم می‌ریزد.

۴- روی هم افتادن دندان‌ها
کشیدن یک یا چند دندان ممکن است برای جلوگیری از روی هم افتادن دندان‌ها در دهان ضروری باشد.

۵- بعد از حوادث
معمولاً بعد از تصادفات رانندگی یا حوادثی مانند مسابقات ورزشی، برخی از دندان‌های فرد به شدت آسیب می‌بیند و کشیدن آن‌ها ضروری است.

بیشتربخوانید:

علت پوسیدگی دندان از داخل چیست؟

علایم دندانی که باید کشیده شود

در شرایطی که دندان حتما باید کشیده شود، علایم مشخصی وجود دارد که نشان می‌دهد دندان آن‌قدر آسیب دیده که نمی‌توان آن را با روش‌های معمول ترمیم کرد.

۱- درد شدید هنگام وارد کردن فشار یا جویدن غذا بیشتر می‌شود.
۲- احساس درد و تورم شدید لثه اطراف دندان.
۳- عفونت در لثه به علت پوسیدگی شدید دندان.

مراقبت‌های پس از کشیدن دندان
۱- بهتر است پس از کشیدن دندان ۲۴ ساعت استراحت و طی یک تا دو روز بعد از فعالیت بدنی شدید خودداری کنید.
۲- در صورتی که درد شدید است می‌توانید از مسکنی که توسط پزشک تجویز شده است، استفاده کنید.
۳- از کمپرس یخ و دهان شویه استفاده و مصرف خوراکی جامد و نوشیدنی شیرین را تا چند روز محدود کنید.

مناسب‌ترین زمان عمل کاشت ایمپلنت
معمولاً سه تا شش ماه به لثه زمان داده می‌شود تا پیش از کاشت پایه ایمپلنت بهبود یابد. البته این زمان نباید طولانی شود، زیرا طولانی شدن جای خالی دندان در دهان مشکلاتی مانند تحلیل استخوان فک در بیمار ایجاد و در نتیجه کاشت ایمپلنت را هم با مشکل مواجه می‌کند. اگر کاشت ایمپلنت به تعویق بیفتد ممکن است نیاز به انجام عمل جراحی تکمیلی مانند پیوند استخوان فک پیش از کاشت ایمپلنت باشد.

 

منبع: خراسان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دندان درد اخبار سلامت دهان و دندان باید کشیده شود کاشت ایمپلنت کشیدن دندان دندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۴۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، معاونت بهداشت وزارت بهداشت از برگزاری «پویش سلامت دهان و دندان» از ۱۷ تا ۱۹ در سطح کشور توسط معاونت‌های بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خبر داد.

در بخشنامه معاونت بهداشت وزارت بهداشت به معاونان بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با تاکید بر نقش مهم سلامت دهان و دندان در سلامت عمومی و ارتقای کیفیت زندگی و بهبود شاخص‌های سلامتی، آمده است: تاثیر دو سویه بیماری‌های پریودنتال و دیابت، نقش بیماری‌های دهان و دندان در بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری‌های تنفسی و زایمان زودرس و تولد نوزاد با وزن کم مشخص شده است. بیماری‌های دهان و دندان به عنوان شایعترین بیماری‌های غیرواگیر شناخته می‌شود؛ لذا بهره گیری از دیدگاه عوامل خطر مشترک در بیماری‌های دهان و دندان و سایر بیماری‌ها به کنترل هر دو دسته بیماری‌ها کمک می‌کند.

در این بخشنامه با یادآوری شعار جامعه جهانی دندانپزشکی FDI با عنوان «دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم»، عنوان شده است: پویش سلامت دهان و دندان که از تاریخ ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود، فرصت مغتنمی برای آگاهی رسانی به مردم و افزایش سواد سلامت دهان و دندان جامعه است. این پویش با هدف «افزایش آگاهی جامعه درباره نقش سلامت دهان و دندان در سلامت همه جانبه» برگزار می‌شود.

شعار‌های روز‌های اول تا سوم این پویش عبارتند از: ۱۷ اردیبهشت «دهان دریچه سلامت»، ۱۸ اردیبهشت «سلامت دهان و دندان، سلامت کودک» وروز ۱۹ اردیبهشت نیز «نقش سازمان‌های دولتی و نهاد‌های مردمی در سلامت دهان و دندان».

«پویش سلامت دهان و دندان» با همکاری آموزش و پرورش، کانون‌های پرورش فکری، بهزیستی، مهدکودک ها، دانشکده‌های دندانپزشکی، انجمن‌های علمی و صنفی دندانپزشکی، نظام پزشکی، شهرداری، صدا و سیما و رسانه‌های جمعی و با بهره گیری از ظرفیت‌های فضای مجازی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لیست مرکز کاشت دندان در تهران
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ اردیبهشت
  • بهترین سفید کننده دندان؛ معرفی ۲ راهکار + مقایسه
  • برگزاری «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت
  • فلوراید تراپی بیش از ۷۶ هزار نفر از دانش آموزان روستایی خوزستان
  • دانش آموزان روستایی خوزستان فلوراید تراپی شدند
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • ایمپلنت یک روزه جایگزین سریع بی دندانی
  • " ۳ روش تسکین درد بعد از کشیدن دندان که معجزه می‌کند! + ویدیو "
  • ۳ روش تسکین درد بعد از کشیدن دندان که معجزه می‌کند! + ویدیو