Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، میان وعده‌ها همیشه راهی برای نجات ما از گرسنگی هستند. ما در این مطلب به سراغ دستور تهیه کراکر نمکی و آویشن آسان رفته‌ایم که خیلی زود پای ثابت خوراکی‌های شما می‌شود. این کراکر بافت ترد و خوشمزه‌ای دارد و اگر شما وگان نیستید یا از رژیم غذایی خاص پیروی نمی‌کنید، می‌توانید آن‌ها را با پنیر‌های مختلف سرو کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شک نکنید که پس از این آموزش، شما همیشه یک ظرف پر از خوراکی خوش طعم را کنار دستتان دارید.

مواد لازم برای تهیه کراک نمکی و آویشن

آرد کامل دو و نیم فنجان
آرد گندم سبوس‌دار نصف فنجان
نمک یک قاشق چای‌خوری
آب سه چهارم فنجان
روغن زیتون (تصفیه شده) یک چهارم فنجان و یک قاشق غذاخوری (این دو پیمانه باید از هم مجزا باشند)
آویشن تازه (خرده شده) دو قاشق غذاخوری
نمک دریا سه چهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کراکر نمکی و آویشن

قبل از هرکاری برای آماده سازی کراکر نمکی و آویشن، دمای فر را روی ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار دهید، سپس نمک و آرد را با یکدیگر الک کنید. درطی چند مرحله آب و سه چهارم فنجان روغن زیتون را به مواد خشک اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا مواد سفت شود. خمیر نهایی را به سه قسمت تقسیم کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش آشپزی؛ از لازانیای سبزیجات با سس ریکوتا و گراتن کلم تا ترشی انبه متفاوت + تصاویر

خمیر به دست آمده را به سه قسمت تقسیم کنید. یک سطح صاف را آرد پاشی کنید و خمیر‌ها روی آن‌ها پهن کنید. با وردنه خمیر را صاف کنید تا کمی نازک شود البته مراقب باشید که این نازکی بیش از حد هم نباشد. حالا روی خمیر را آرد بپاشید و با یک کاتر گرد یا هر شکل دیگری که دوست دارید، آن‌ها را برش‌های دو و نیم سانتی بزنید.

خمیر‌های گرد را با فاصله روی سینی پخت بچینید، با چنگال روی هر کدام چند سوراخ ایجاد کنید و سپس روی هر کدام مقداری روغن زیتون بمالید؛ در نهایت نمک و آویشن را روی خمیر بپاشید.

اجازه دهید خمیر ۹ تا ۱۰ دقیقه در فر بماند. زمانی‌که شروع به طلایی شدن کرد، کراکر نمکی و آویشن شما آماده است.


نکته

کراکر یکی از میان‌وعده‌های سالم است که می‌توانید آن را جایگزین تنقلات ناسالم کنید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش آموزش آشپزی طرز تهیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۴۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای هفت هزار هکتار گیاهان دارویی در هرمزگان


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خلیج فارس، سید محمدنور موسوی افزود: بندرعباس، بشاگرد، میناب، رودان و بستک از شهرستان‌هایی هستند گیاهان دارویی در آنها کشت می‌شود.
وی گفت: پارسال ۹ فقره طرح مصوب بهره برداری گیاهان دارویی با همکاری بهره برداران و تعاونی‌های مردمی به مساحت ۲۲۰ هزار هکتار پوشش داده شد که شامل دوگونه دارویی آویشن و آنغوزه است.
موسوی افزود: عملیات اصلاحی و احیایی در مراتع با همکاری بهره برداران شامل احداث هلالی آبگیر، بذرکاری، بذرپاشی و حفاظت و قرق است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان گفت: سالانه حدود ۲۰ تن آویشن و آنغوزه از مراتع و رویشگاه‌های استان برداشت می‌شود که ارزش اقتصادی بیش از ۱۲۱ میلیارد ریال است.

بیشتربخوانید:برداشت دمنوش چای ترش در میناب
وی افزود: گونه‌های دارویی و خوراکی شامل آویشن، آنغوزه تلخ، بادام کوهی، بنه، گیشدر، پونه، مور خوش، مور تلخ، کلپوره، گلدر و آلوئه ورا بیشترین مصرف را در استان هرمزگان دارند.
موسوی گفت: این گونه‌های دارو‌های گیاهی پس از برداشت به استان‌های فارس، اصفهان، تهران ارسال و بعد از فرآوری و بسته بندی به خارج از کشور صادر می‌شود.

دیگر خبرها

  • بادمجان شکم‌پر را با این روش خوشمزه درست کنید
  • ۱۲ نکته مهم درباره عملیات وعده صادق/ تکنولوژی هیچ‌گاه نمی‌تواند ژئوپلیتیک را رام سازد!
  • آموزش و طرز تهیه مرغ سوخاری ترد و خوشمزه (فیلم)
  • فرحبخش خطاب به مدیر ارشد پلتفرم نماوا: برو سرامیک‌ات را بفروش
  • احیای رویشگاه‌های گیاهان دارویی در هرمزگان
  • احیای هفت هزار هکتار گیاهان دارویی در هرمزگان
  • تغذیه سالم یادگیری دانش‌آموزان را افزایش می‌دهد
  • همکاری و هماهنگی میان «میدان، دیپلماسی و رسانه»، ویژگی برجسته عملیات وعده صادق
  • وجود بیش از دو هزار گونه گیاهی در گنجینه گیاه شناسی کردستان
  • طرز تهیه یک غذای خوشمزه با ۸ خروس توسط آشپز چینی (فیلم)