Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروهی از محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با بهره‌گیری از الیاف کربنی، آلومینیوم و رزین پروتز پنجه کامپوزیتی را در کشور عرضه کردند که قابل استفاده برای افراد معلول دارای قطع عضو اندام تحتانی به خصوص قطع عضو زیر زانو است.

نیما جمشیدی، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به طراحی و تولید پروتز "پنجه کامپوزیتی" در این شرکت، افزود: این پروتز از جنس الیاف کربنی اپوکسی، آلومینیوم و رزین تهیه شده است که نمونه آن تنها توسط یک شرکت آمریکایی تحت عنوان True step تولید شده که از نوع پروتزهای ذخیره کننده و بازگرداننده انرژی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این پنجه از قسمت‌های مختلفی تشکیل شده که هر کدام از آنها وظیفه خاصی را ایفا می‌کنند، اظهار کرد: نمونه‌های دیگری از این پروتزها در دنیا نیز وجود دارد، با این تفاوت که مکانیزم آنها ثابت است  و از قطعات فلزی استفاده شده  و به گونه‌ای طراحی شده است که قطعات آن بعد از مدتی در اثر فشار تخریب می‌شوند، اما نمونه تولیدی ما و نمونه آمریکایی به‌گونه‌ای ساخته شده که سیکل خستگی طولانی‌تری داشته و تخریب نمی‌شوند.

جمشیدی به بیان عملکرد این پنجه اشاره کرد و توضیح داد: این پنجه در اولین لحظه تماس با زمین انرژی فرد معلول را ذخیره کرده و در لحظه جدا شدن از زمین انرژی را به فرد باز می‌گرداند؛ در نتیجه معلول، سیکل گام‌برداری را به صورت نرم‌تر و راحت‌تر طی می‌کند و باعث کاهش مصرف انرژی و کاهش آسیب می‌شود.

به گفته مجری طرح، کاربرد این محصول در افراد معلول دارای قطع عضو اندام تحتانی به خصوص قطع عضو زیر زانو است.

این محقق خاطر نشان کرد: عملکرد این دستگاه مبتنی بر طراحی پنجه و مواد کامپوزیتی مورد استفاده برای تولید این محصول است. در این فناوری، در هر کدام از قسمت‌های این پنجه از جنس‌های مختلفی از جمله کامپوزیت دو جزیی کربن اپوکسی، آلومینیوم، پلاستیک فشرده و ورق ۳۷ St استفاده می‌شود. پنجه کامپوزیتی به دلیل دارا بودن خاصیت انعطاف‌پذیری، سوپینیشن (Supination)  (در هنگام راه رفتن یا دویدن، وزن بر روی قسمت خارجی پا قرار می­‌گیرد) و پرونیشن (Pronation) (زمان جدا شدن پاشنه از زمین) بیشتری را به هنگام راه رفتن بر روی سطوح نامسطح و سنگ‌ریزه‌ها برای کاربران فراهم می‌کند و سبب می‌شود که فرد دیرتر تعادل خود را از دست دهد.

وی، قیمت پایین‌تر و خدمات پس از فروش را از مزیای این محصول در مقایسه با محصولات مشابه خارجی دانست و ادامه داد: با توجه به بازار متقاضیان در مراکز درمانی و توانبخشی، انتظار می‌رود که موفق به افزایش ظرفیت تولید و فروش شویم؛ این محصول دو سال گارانتی و ۱۰ سال خدمات پس از فروش خواهد داشت.

جمشیدی در مورد عملکرد این محصول نیز گفت: بخش فلزی پروتز وظیفه تکیه‌گاه اصلی را برای سایر قطعات کامپوزیتی ایفا می‌کند، به همین جهت سفت و سخت است و تا هنگام اعمال بارهای ضربه‌ای حین گام‌برداری، دویدن و پریدن‌ها، تغییر شکلی در آن ایجاد نشود.

مدیرعامل این شرکت در مورد چشم انداز آینده تولید پروتز پنجه کامپوزیتی نیز گفت: در حال پیگیر دریافت کارت بازرگانی و آماده‌سازی زیرساخت‌های لازم برای صادرات این محصول هستیم. از کشورهای ترکیه و عراق نسبت به خرید این محصول اعلام آمادگی کرده‌اند و نمونه‌هایی نیز ارسال شده است. بر این اساس در حال پیگیری دریافت تسهیلات تولید صنعتی از صندوق نوآوری و شکوفایی هستیم تا بتوانیم با ظرفیت بالاتری این محصول را تولید کنیم.

مدیرعامل این شرکت در مورد تسهیلات نمونه‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز گفت: ما تسهیلات نمونه‌سازی را به میزان ۹۶ میلیون تومان برای انجام تست خستگی، خرید دستگاه تست کنترل کیفیت جهت انجام تست‌های کنترل کیفیت و در نهایت اخذ مجوز اداره کل تجهیزات پزشکی و ورود به بازار دریافت کردیم.

جمشیدی در مورد ارزش‌آفرینی‌های این محصول نیز خاطرنشان کرد: تولید پروتز پنجه کامپوزیتی ارزش افزوده زیادی شامل اشتغال‌زایی و کارآفرینی، جلوگیری از خروج ارز به وسیله کاهش واردات، افزایش توان تولید داخلی و خودکفایی برای کشور دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان صندوق نوآوری و شکوفایی قطع عضو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۴۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود ماشین‌ های ایرانی به آذربایجان محدود شد/​ مرزهای مسافری هنوز بسته است

تین نیوز

به گفته عضو هیات رئیسه اتاق مشترک بازرگانی ایران و آذربایجان در شرایطی که جنگ روسیه و اوکراین محموله های تجاری بیشتری را به گمرکات ایران در مرزهای آستارا و بیله سوار کشانده کشور آذربایجان شمار ماشین هایی که می توانند روزانه از این مرزها عبور کنند را به ۱۵۰ دستگاه کاهش داده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، بهروز پورسلیمان، عضو هیات رئیسه اتاق مشترک بازرگانی ایران و آذربایجان در تشریح آخرین وضعیت تجارت دو کشور گفت: صادرات ایران به آذربایجان روند رو به رشدی را طی می کند و در مسیر طبیعی خود برقرار است. 

وی درباره طولانی بودن صف کامیون ها در گمرکات آستارا و بیله سوار توضیح داد: این چالش ریشه در دو علت دارد؛ یک دلیل برآمده از آنست که جنگ روسیه و اوکراین به ناامنی مسیرهای تجاری در این کشورها انجامیده و سبب شده محموله های تجاری که پیش از جنگ از مسیر این کشورها حمل می شد، به سمت جنوب ایران سوق پیدا کند تا از بندرعباس به ایران وارد شود و پس از آن از طریق گمرکات ایران به مقاصد مختلف از جمله آذربایجان برود. 

پورسلیمان افزود: این اتفاق در سال های گذشته به افزایش شمار ماشین هایی انجامیده که از مرزهای ایران تردد می کنند؛ در چنین شرایطی کشور آذربایجان شمار ماشین هایی که عبور آنها از مرز بیله سوار ممکن است را به میانگین ۱۵۰ دستگاه در روز کاهش داده و این ایراد را به ایران می گیرد که در گمرک بیله سوار دستگاه ایکس ری وجود ندارد؛ این در حالیست که در گمرک آستارا دستگاه ایکس ری مستقر است اما مشکل کندی تردد ماشین ها در این گمرک هم وجود دارد. 

نائب رئیس اتاق بازرگانی اردبیل اظهار کرد: گفتنی است که این کندی در چند سال گذشته در تردد ماشین های ایرانی از گمرکات به وجود آمده و در سال های پیشین با چنین پدیده ای روبه رو نبوده ایم و شمار ماشین هایی که روزانه تنها از مرز بیله سوار عبور می کردند به ۲۵۰ دستگاه هم می رسید. 

وی خاطرنشان کرد: این انبوهی ماشین هایی که منتظر عبور از مرز هستند گاه به بروز تخلفات و ناهنجاری هایی می انجامد که تجارت را از این مرزها سخت و هزینه بر می کند و هر چند راهکارهایی برای کاهش صف ها مانند سامانه ای کردن ترددها به دست مسئولان ایرانی اجرا شده اما باز هم در هر دو مرز بیله سوار و آستارا تخلفات حذف نشده و سرعت عبور ماشین های چندان افزایش نداشته است. 

امید به گشایش سفارت آذربایجان در ایران داریم 

پورسلیمان در ادامه گفت وگو نسبت به بهبود رابطه سیاسی ایران و جمهوری آذربایجان در سال جاری اظهار امیدواری کرد و گفت: امیدواریم سفارت این کشور در ایران در سال جاری بازگشایی شود، مراودات هیات های تجاری ایران با آذربایجان افزایش یابد و روابط تجاری ایران و آذربایجان به روزهای اوج برگردد. 

وی یادآور شد: از بهمن سال ۱۴۰۱ به دلیل حمله فردی مسلح به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران و کشته شدن رئیس گروه حفاظت سفارتخانه و زخمی شدن افرادی دیگر این کشور، سطح روابط خود را از سفارتخانه به کنسولگری کاهش داد.

عضو هیات رئیسه اتاق مشترک بازرگانی ایران و آذربایجان همچنین اظهار کرد: مرز مسافری دو کشور نیز از زمان وقوع جنگ قره باغ تاکنون بسته است؛ پیش از بسته شدن مرزها روزانه به طور میانگین ۲۵۰۰ نفر بین دو کشور رفت و آمد می کردند و این امر به ارتقای معیشت ساکنان شهرهای مرزی می انجامید؛ در نهایت امیدواریم با مذاکرات صورت گرفته این گره ها باز شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آمادگی ایران برای صدور خدمات فنی-مهندسی به سریلانکا
  • رونق تولید در بخش کشاورزی معطل صدور مجوز
  • برای صدور خدمات فنی مهندسی آمادگی داریم
  • رئیس جمهور: برای صدور خدمات فنی مهندسی آمادگی داریم
  • دانش ایرانی در خدمت امنیت حفاری
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • ورود ماشین‌ های ایرانی به آذربایجان محدود شد/​ مرزهای مسافری هنوز بسته است
  • البرز رتبه هشتم کشوری در صدور مجوزهای برخط کسب و کار در کشور است
  • سال گذشته ۱۰۰ شرکت ایرانی برای تولید گوشی موبایل تسهیلات دریافت کردند
  • صدور کالا‌های صادر کنندگان گلستانی با مجوز داخلی به ۱۱۰ کشور جهان