Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی با اشاره به اجرای طرح توزیع الکترونیکی گاز مایع، گفت: تمامی مصرف‌کنندگان صنعتی، واحدهای تولیدی و صنفی متقاضی باید  در سامانه سدف ثبت‌نام کنند چراکه امکان تامین گاز مایع تنها از طریق ثبت‌نام در این سامانه میسر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی تهوری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: فروش گاز مایع توسط واحدهای صنفی غیر مرتبط تخلف محسوب و با متخلفین با جدیت برخورد خواهد شد.

وی بیان کرد: تمامی شرکت‌های توزیع کننده گاز مایع موظفند براساس دستورالعمل‌های ابلاغی نسبت به ارائه خدمت و تأمین نیازمندی مردم اقدام کنند.

معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صمت خراسان جنوبی، قیمت هر سیلندر گاز مایع را ۹ هزار و ۷۰۰ تومان درب ایستگاه و ۱۰ هزار و ۴۰۰ تومان به صورت جارویی در سطح استان اعلام و اظهار کرد: عدم رعایت سطح قیمت و فروش با قیمت بالاتر از قیمت مصوب تخلف و با متخلفین مطابق قانون نظام صنفی و تعزیرات برخورد قاطع خواهد شد.

تهوری تصریح کرد: نظارت‌های مشترک با تعزیرات، شرکت پخش فرآورده‌های نفتی، پلیس امنیت اقتصادی و آتش نشانی بر مراکز عرضه گاز مایع افزایش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه هرگونه نگهداری سیلندر در انبار با توجه به مخاطرات آن توسط افراد غیرمرتبط ممنوع است، تصریح کرد: تغییر سیستم خودروهای بنزین سوز به LPG برابر اعلام شرکت پخش فرآورده‌های نفتی مخاطره آمیز و فاقد مجوز است.

معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صمت خراسان جنوبی اظهار کرد: هیچ گونه مرکز مجاز در سطح استان برای تزریق LPG وجود ندارد و انجام این عمل خلاف قانون و مخاطره آمیز است.

تهوری بیان کرد: هیچ واحد صنفی مجاز به تزریق گاز LPG نیست و در صورت مشاهده نیز با مختلفین برخورد و در صورت تکرار قطعا از ظرفیت محاکم قضایی و دادستانی استان نیز استفاده خواهد شد.

وی یادآور شد: واحدهای صنفی مکانیکی و واحدهای تعمیرگاهی در استان مجاز به نصب سیستم LPG نبوده و در صورت انجام و ایجاد حادثه، متصدی واحد مسئول خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی گاز مایع خراسان جنوبی مصرف کنندگان گاز مایع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۴۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار درباره مصرف محصولات عرضه شده در فضای مجازی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، رئیس اداره فرآورده‌های طبیعی اداره کل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با تأکید بر اینکه فرآورده‌های طبیعی و مکمل عرضه شده در خارج از زنجیره رسمی دارو غیر مجاز هستند، نسبت به خرید این فرآورده‌ها از صفحات فضای اجتماعی و شبکه‌های ماهواره‌ای هشدار داد.


دکتر آرزو روستائی با تأکید بر اینکه بر اساس قانون؛ محل عرضه فرآورده‌های سلامت محور اعم از دارو‌های طبیعی و مکمل صرفاً داروخانه است، گفت: عرضه و فروش این فرآورده‌ها خارج از زنجیره رسمی تأمین دارو مجاز نیست.

وی افزود: برخی از سودجویان از اقبال عمومی به دارو‌های گیاهی، طبیعی و مکمل سوء استفاده کرده و به تولید و عرضه فرآورده‌های غیر مجاز و فاقد هر گونه مجوز با اجزا و منشأ نامعلوم می‌پردازند.

روستائی ادامه داد: این فرآورده‌ها نه تنها ممکن است برخلاف ادعای تبلیغاتی فاقد گیاه دارویی باشند، بلکه بعضاً دارای ترکیباتی غیر مجاز و به مراتب خطرناک و تهدید کننده سلامتی هستند.

رئیس اداره فرآورده‌های طبیعی سازمان غذا و دارو با اشاره به عرضه دارو‌های گیاهی و مکمل‌ها در صفحات شبکه‌های اجتماعی و ماهواره‌ای اظهار کرد: با توجه به بازار غیر رسمی و غیر قانونی ایجاد شده در این فضا، عمده فرآورده‌هایی که از این طریق عرضه می‌شوند، فرآورده‌های مرتبط با کاهش یا افزایش وزن، رویش مو، مشکلات جنسی و اعتیاد هستند که بر اساس گزارش‌ها به دلیل وجود ترکیبات خطرناک، عوارضی بسیار جدی و پایدار مانند نقص عضو یا بدترشدن شرایط بیماری را موجب شده‌اند.

وی یادآور شد: مصرف کلیه دارو‌ها اعم از داروی شیمیایی یا طبیعی و گیاهی باید زیر نظر و مشورت تخصصی افراد ذی‌صلاح، اعم از پزشک و داروساز صورت گیرد و بر همین اساس فضای مجازی و کلیپ‌های تبلیغاتی بستر مناسبی برای صحت سنجی ادعا‌ها و اظهارات، توصیه‌های ارائه شده، تشخیص فرآورده مجاز از تقلبی نیستند.

دکتر روستائی همچنین در مورد مصرف خودسرانه فرآورده‌های طبیعی و گیاهی مجاز نیز هشدار داد و گفت: با توجه به اینکه مکمل‌ها یا دارو‌های گیاهی نیز ممکن است دارای تداخلاتی در مصرف همزمان با یکدیگر یا با دارو‌های شیمیایی، احتیاط مصرف در برخی شرایط باشند، لازم است پیش از مصرف، با پزشک معالج یا داروساز مشورت لازم صورت بگیرد.

دیگر خبرها

  • دریافت شناسه یکتا برای ۷۰ هزار مجوز کسب و کار در همدان
  • توزیع الکترونیکی گاز مایع در قزوین از فردا
  • گاز مایع در قزوین به صورت الکترونیکی توزیع می‌شود
  • هشدار درباره مصرف محصولات عرضه شده در فضای مجازی
  • مرگ در کمین مصرف کنندگان دارو‌های تقلبی و قاچاق
  • ۸۵ درصد مجوزهای صنفی البرز الکترونیکی شد
  • ۸۵ درصد مجوز های صنفی البرز الکترونیکی شد
  • مرگ در کمین مصرف‌کنندگان داروهای تقلبی و قاچاق
  • قیمت روغن خوراکی در بازار امروز ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
  • کشف سه دستگاه استخراج رمز ارز غیر مجاز در شهر یاسوج