Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر اینکه راه عبور از فتنه‌های آخرالزمان الگوگیری و پیگیری خط امام است گفت: امام خمینی(ره) فرمودند آمریکا شیطان بزرگ است و ما امروز این مزیت را داریم که شیطان در قالب آمریکا مجسم شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان در مراسم عزاداری دهه اول ماه صفر که در حرم حضرت معصومه(س) برگزار شد اظهار داشت: یکی از عواملی که سبب دین‌گریزی می‌شود این است که لایه‌های سطحی و غیر اصیل از دین به جوانان معرفی می‌شود و چون او خوشش نمی‌آید دین‌گریز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امام خمینی(ره) کسانی که ظاهر دین را تبلیغ می‌کنند ولی ابعاد عرفانی و سیاسی دین را تبلیغ نمی‌کنند نفرین می‌کنند زیرا این دین سطحی جوانان را جذب نمی‌کند.

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به فتنه‌های آخرالزمان در کلام اهل بیت(ع) بیان کرد: امام صادق(ع) در پاسخ افرادی که نگران فتنه‌های آخرالزمان بودند فرمودند همان طور که خورشید آشکار است در آخرالزمان هم راه حق از باطل آشکار است ولی باز هم افرادی این نور آفتاب حقیقت را نمی‌بینند و به سمت باطل حرکت می‌کنند.

حجت‌الاسلام پناهیان: نسل جوان برای مقابله با کرونا حضور موثر و قابل توجهی دارد‌توصیه‌های پناهیان برای استفاده از "مناجات شعبانیه" در ایام قرنطینهپناهیان: فلسفه بلاهای فراگیر توجه دادن بشر به ضرورت مدیریت ولی‌ الهی است

پناهیان با بیان اینکه فتنه‌های آخرالزمان غربالی انجام می‌شود که تنها مقدار کمی افراد در مسیر درست باقی می‌مانند گفت: افراد ذی‌نفوذ و کسانی که اثر فکری روی دیگران دارند تأثیر خود را در آخرالزمان از دست می‌دهند و عوام الناس باید خودشان راه درست را تشخیص دهند.

وی با تاکید بر اینکه راه عبور از فتنه‌های آخرالزمان الگوگیری و پیگیری خط امام است گفت: جوانان جلد 21 صحیفه را بخوانند، همان طور که امام خمینی(ره) فرمودند آمریکا شیطان بزرگ است و ما امروز این مزیت را داریم که شیطان در قالب آمریکا مجسم شده است.

استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: اگر دشمن را خوب بشناسیم هر کاری که مورد تایید و رضایت او است را باید ترک کنیم و هر کاری که او را عصبانی می کند باید بیشتر روی آن تاکید کرده تا بتوانیم از فتنه‌های آخرالزمان نجات پیدا کنیم.

انتهای پیام/452/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فتنه های آخرالزمان امام خمینی ره استاد حوزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۶۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهمین‌جلسه درس‌گفتارهای «سعدی‌خوانی» برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، همزمان با روز بزرگداشت سعدی، دهمین جلسه از سلسله درس‌گفتارهای «سعدی خوانی» توسط دفتر پاسداشت زبان فارسی حوزه هنری شنبه اول اردیبهشت در سالن سلمان هراتی حوزه هنری برگزار می‌شود.

در این جلسه قدمعلی سَرّامی استاد دانشگاه، نویسنده، شاعر و پژوهشگر ایرانی به زندگی، آرا، آثار و روزگار سعدی می‌پردازد.

سعدی یکی از رکن‌های اصلی شعر و زبان ادبیات فارسی و دارنده زبانی فصیح در کلام و نگاهی خلاق در شعر و رویکرد تعلیمی و تربیتی متعادلی در پرداخت به مسائل و امور انسانی است و مقبولیت زیادی هم از جانب طیف‌های مختلف اجتماعی دارد. به همین خاطر، دفتر پاسداشت زبان فارسی حوزه هنری، این سلسله جلسات را با هدف ارائه ظرفیت‌های زبانی و ادبی سعدی در آثارش، برای علاقه‌مندان به این شاعر و ادیب بزرگ زبان و ادبیات فارسی برگزار می‌کند.

قدمعلی سَرّامی، استاد دانشگاه، نویسنده، شاعر و پژوهشگ ایرانی در حوزه زبان و ادبیات فارسی است. او عضو هیات امنای بنیاد فردوسی و یکی از پنج استاد برتر شاهنامه‌پژوه ایران به انتخاب نخستین دوره جایزه پژوهش پروفسور آقابزرگ در سال ۱۳۹۰ است.

از آثار دکتر سَرّامی می‌توان به کتاب‌هایی همچون از رنگ گل تا رنج خار، باز هم اندر خم یک کوچه‌ایم، ای گدایان خرابات، شیرین‌تر از پرواز و مثنوی مینوی اشاره کرد.

این نشست‌ها، هر دو هفته یک‌بار، شنبه‌ها از ساعت ۱۸ تا ۲۰ توسط دفتر پاسداشت زبان فارسی حوزه هنری و با ارایه دکترقدمعلی سَرّامی، استاد دانشگاه، نویسنده، شاعر و پژوهشگر ایرانی در حوزه زبان و ادبیات فارسی، در سالن سلمان هراتی حوزه هنری واقع در خیابان سمیه، نرسیده به حافظ، روبروی کوچه پورموسی برگزار می‌شود و عموم علاقه‌مندان و پژوهشگران برای شرکت در این جلسات می‌توانند در سالن سلمان هراتی حوزه هنری حضور داشته باشند.

نخستین روز اردیبهشت ماه، که سالروز تولد شیخ اجل و استاد سخن سعدی شیرازی است، اول اردیبهشت ۱۳۸۹ و در اجلاس شاعران جهان در شیراز، از سوی نهادهای فرهنگی داخلی و خارجی به عنوان روز سعدی نامگذاری شد اما پیشینه تعیین این روز در ابتدا در سال ۱۳۸۱ و به بهانه آغاز نگارش کتاب گلستان توسط مرکز سعدی‌شناسی ایران، روز سعدی نامیده شده است.

کد خبر 6079708 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • حوزه علمیه بعنوان یک الگوی اخلاق و اخلاص باشد
  • دهمین‌جلسه درس‌گفتارهای «سعدی‌خوانی» برگزار می‌شود
  • حوزه درس امام(ره)
  • راه اندازی بخش VIP در بیمارستان امام خمینی (ره) شیروان
  • 7 فیلم برتر تاریخ سینما دربارۀ «آخرالزمان هسته‌ای»
  • رشد ۴۶ درصد لایروبی در اسکله ها و آبراه های منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی
  • تقدیر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم از پاسخ مقتدرانه به جنایت رژیم صهیونیستی
  • وعده صادق نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران محقق شد
  • اجتماع طلاب حوزه علمیه قم به شکرانه حمله موشکی به سرزمین های اشغالی
  • اجتماع مردم در رواق امام خمینی حرم مطهر رضوی