Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان-رییس کل دادگستری استان قزوین از ارائه مشاوره قضایی به بیش از ۱۴ هزار نفر خبر داد. خبرگزاری میزان - حجت الاسلام والمسلمین، رییس کل دادگستری استان قزوین با اشاره به ماده ۱۰ اصلاحی قانون تشکیل دادگاه‌های عمومی و انقلاب گفت: مطابق این ماده و ماده ۴۲ آیین‌نامه اجرایی آن در دادگستری‌ها و مجتمع‌های قضایی، اداره ارشاد و معاضـدت قضـایی زیر نظر رؤسـای حـوزه‌های قضـایی جهت ارشاد مراجعان تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رییس کل دادگستری استان قزوین افزود: از ابتدای سال تاکنون ۱۴ هزار و ۶۸۰ نفر از خدمات مشاوره‌ای واحد ارشاد و معاضدت قضایی دادگستری‌ها و دادسرا‌های استان قزوین بهره‌مند شده اند که در خصوص عناوین حقوقی طلاق به درخواست زوجه، طلاق به درخواست زوج و مطالبه وجه بیشترین مشاوره را به خود اختصاص داده اند.

وی در خصوص عناوین کیفری مورد مشاوره نیز گفت: بیشترین آمار این عنوان‌ها مربوط به توهین، ضرب و جرح، مواد مخدر و تهدید است.   بیشتر بخوانید: انجام ۱۰۲۹ فقره پرونده وکالت معاضدتی توسط مرکز وکلای دادگستری در سال گذشته رییس کل دادگستری استان قزوین با اشاره به اهداف تشکیل ادارات ارشاد و معاضدت قضایی گفت: توانمنـد سازی و جلب رضایت، رعایت حقوق و ارتقاء دانش حقوقی مراجعه کنندگان از جمله این اهداف است که از طریق راهنمایی و ارشاد مراجعان در راستای اقامه دعوا و پیگیری عینیت خواهد یافت.

حجت الاسلام والمسلمین قدرتی در پایان تصریح کرد: از جمله مهمترین دلایلی که مردم در روابط حقوقی و قضایی خود با مشکل مواجه می‌شوند عدم اطلاع از مقررات قانونی است، که توصیه می‌شود قبل از هر اقدام حقوقی در روابط فردی و اجتماعی و سایر موضوعات، حتما به وکیل و کسانی که اطلاع از مقررات دارند و یا به واحد مشاوره در مراجع قضایی مراجعه و پس از مشورت اقدام کنند.

انتهای پیام/ برچسب ها: دادگستری قزوین دادگاه معاضدت قضایی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری قزوین دادگاه معاضدت قضایی رییس کل دادگستری استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۷۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۶۱ هزار نفر از اصحاب فرهنگ و هنر از بیمه تأمین اجتماعی

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید مجید پوراحمدی برخورداری از بیمه پایه تأمین اجتماعی را یکی از مهمترین خواسته‌های اهالی فرهنگ و هنر عنوان کرد و افزود: صندوق اعتباری هنر طی این سال‌ها با بهره گیری از ظرفیت‌های موجود نسبت به ارائه خدمات بیمه تأمین اجتماعی به واجدین شرایط در سراسر کشور اقدام نموده است.

وی در ادامه افزود: در حال حاضر بیش از ۶۱ هزار نفر از اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه و فعالان قرآن و عترت از سوی صندوق به سازمان تأمین اجتماعی معرفی شدند که بیشترین تعداد بیمه شدگان به ترتیب به رشته‌های موسیقی، تجسمی، نمایشی و قرآن و عترت مربوط می‌شود.

پوراحمدی در خصوص نسبت سنی جمعیت تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی صندوق هنر اظهار داشت: ۶۸ درصد بیمه شدگان کمتر از ۴۴ سال و ۳۱ درصد بین ۴۵ تا ۶۴ سال قراردارند. کمتر از یک درصد بیمه شدگان بالای ۶۴ سال هستند. همچنین ۶۲ درصد بیمه شدگان مرد و ۳۸ درصد زن هستند.

وی در ادامه افزود: قریب به ۷ هزار نفر از اعضای صندوق در سال ۱۴۰۲ به سازمان تأمین اجتماعی معرفی شدند و تعداد بیمه شدگان صندوق با رشد ۱۲ درصدی به ۶۱ هزار نفر رسید.

مشاور وزیر فرهنگ با اشاره به تخصیص یارانه به خدمات بیمه تأمین اجتماعی صندوق هنر تصریح کرد: تلاش می‌کنیم با تخصیص یارانه و تسهیل فرایند، تمامی اهالی فرهنگ، هنر و رسانه که فاقد بیمه هستند بتوانند به سهولت از مزایای بیمه تأمین اجتماعی برخوردار شوند.

وی در ادامه افزود: بر این اساس صندوق بطور میانگین ۶۰ درصد از حق بیمه تأمین اجتماعی سهم اعضا را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می‌کند که در سال ۱۴۰۳ ماهیانه ۷۱۷ هزار تومان به ازای هر بیمه شده به عنوان سهم پرداختی صندوق هنر به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می‌شود.

وی در ادامه افزود: پیش بینی می‌شود سهم پرداختی صندوق به سازمان تأمین اجتماعی برای اعضای بیمه شده در سال ۱۴۰۳ بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان باشد.
پوراحمدی با اشاره به نرخ‌های بیمه تأمین اجتماعی صندوق هنر گفت: بیمه اعضای صندوق هنر ذیل بیمه‌ی حرف و مشاغل آزاد سازمان تأمین اجتماعی تعریف می‌شود و بیمه شدگان براساس نیاز و به اختیار خود یکی از نرخ های۱۴ یا ۱۸درصدی را انتخاب می‌کنند.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در بخش دیگر سخنان خود به سهم پرداختی بیمه شدگان اشاره کرد و اظهار داشت: در سال ۱۴۰۳ مبلغ ماهیانه حق بیمه تامین اجتماعی (سهم فرد) در نرخ ۱۴ درصد ۲۸۶ هزار و ۶۴۷ تومان و ۱۸ درصد ۵۷۳ هزار و ۲۹۵ تومان از سوی سازمان تأمین اجتماعی در ماه‌های ۳۰ روزه تعیین شده است.

رئیس هیئت مدیره صندوق اعتباری هنر در خصوص شرایط سنی برخورداری از خدمات بیمه تأمین اجتماعی صندوق اعتباری هنر گفت: شرایط سنی متقاضیان این بیمه برای درخواست و عقد قرارداد حداقل ۱۸ و حداکثر ۵۰ سال است. افراد بالای ۵۰ سال سن باید دارای سابقه پرداخت حق بیمه قبلی به میزان برابر مدت مازاد حداکثر سنی باشند.

به گفته وی افرادی که حداقل ۱۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه دارند از اعمال شرط سنی معاف هستند. مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در ادامه سخنان خود با اشاره به تسریع در معرفی متقاضیان به سازمان تأمین اجتماعی گفت: پیش از این معرفی افراد به صورت شش ماهه و سه ماهه انجام می‌گرفت. طی پیگیری و توافق با سازمان تأمین اجتماعی جهت کاهش مدت زمان انتظار برای برقراری بیمه، هم اکنون معرفی افراد در کمترین زمان ممکن یعنی به صورت ماهانه انجام می‌شود.

پوراحمدی در پایان با اشاره به اضافه شدن بیمه توافقی ۲۷ درصد به سایر نرخ‌های مصوب، گفت: براساس توافق بعمل آمده، مقرر شد با مهیا شدن زیر ساخت‌های فنی سازمان تأمین اجتماعی بزودی این نرخ در دسترس اعضای واجد شرایط قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دادگاه های برخط گامی برای شفاف سازی است
  • آغاز به کار سامانه مشاوره حقوقی ۱۲۹ در بوشهر
  • بهره‌مندی ۲۷۸۰۰۰ هزار خانوار چهارمحال و بختیاری از کالابرگ
  • امضای ۲ سند حقوقی و قضایی بین ایران و پاکستان
  • راه اندازی شعبه ویژه قضایی رسانه‌ها درگیلان
  • دیدار سفیر اتریش با رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی 
  • راه اندازی شعبه ویژه رسیدگی به پرونده‌های رسانه‌ها
  • بهره‌مندی ۶۱ هزار نفر از اصحاب فرهنگ و هنر از بیمه تأمین اجتماعی
  • انجمن های هنری بازوان مشورتی،تخصصی و اجرایی وزارت ارشاد هستند
  • لیست برخی از سایت‌های حقوقی کشور