Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@19:52:47 GMT

روضه‌خوانی ابوذر بیوکافی در منزل شهید حججی + فیلم

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۴۷۷۵۲

روضه‌خوانی ابوذر بیوکافی در منزل شهید حججی + فیلم

‍‍‍‍‍‍

ابوذر بیوکافی در منزل شهید محسن حججی، برای پدر و مادر این شهید والامقام روضه‌ خواند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، 7 شهریور1396 بخشی از پیکر بی‌سر و قطعه‌قطعه شده شهید مدافع حرم "محسن حججی" در جریان توافق و مبادله میان نیروهای مقاومت و گروهک تروریستی داعش تحویل معراج‌الشهدای شهر تدمر سوریه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پاسدار شهید محسن حججی در 21 تیر سال 1370 در خانواده‌ای متدیّن در شهرستان نجف‌آباد اصفهان به دنیا آمد. از کودکی شیفته آموزه‌های دینی بود و با مجالس مذهبی و عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) مأنوس بود. او اقدامات جهادی را در اردو‌های سازندگی برای خدمت به مردم مناطق محروم دنبال می‌کرد. همین ایام بود که با شخصیت شهید حاج احمد کاظمی انس پیدا کرد و شیفته او شد. در سال 1391 ازدواج کرد و مدتی بعد به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد و پس از آن در مقام پاسداری به نیروهای لشکر زرهی 8 نجف اشرف پیوست و با شرکت در دوره‌های آموزشی مهارت‌های زرهی را فرا گرفت. شهید محسن حججی با آغاز بحران سوریه در سال 2011، نخستین‌بار چند روز قبل از ماه محرم سال 1394 برای دفاع از حرم حضرت زینب(س)، داوطلبانه به سوریه اعزام شد و به مدت 45 روز در این کشور حضور داشت.

وی بار دیگر در 27تیر1396 راهی سوریه شد. تکفیری‌های داعش در بامداد روز 16 مرداد 1396 مطابق با 7 اوت 2017، با هدفگیری هوشمند ماشین آلات نظامی و آتش توپخانه‌ای، موجب فلج شدن قدرت نظامی نیرو‌های کتائب السیدالشهداء شدند و در این میان محسن حججی نیز که از چند روز قبل برای آموزش و کار با تانک در کنار نیروهای فاطمیون حضور داشت، هنگام نبرد با نیروهای پیاده داعش از ناحیه پهلو هدف اصابت تیر قرار گرفت و به اسارت درآمد. دو روز بعد، یعنی در 18 مرداد 1396، نیرو‌های تروریستی تکفیری داعش با جدا کردن سر از بدن او را به شهادت رساندند.

شامگاه روز 3 مهر1396 پیکر شهید حججی پس از 40 روز، به تهران بازگشت و پس از استقبال و تشییع باشکوه و بی‌نظیر در شهرهای مشهد، تهران، اصفهان و زادگاهش نجف‌آباد، در محل یادمان شهدای این شهر به خاک سپرده شد.

ابوذر بیوکافی مداح هیئت رزمندگان رشت اخیراً در منزل شهید محسن حججی حضور یافته و ضمن ادای احترام به مقام پدر و مادر این شهید والامقام، برایشان روضه خوانده است که فیلم آن را در ادامه مشاهده می‌کنید:

نقش مؤثر مداحان در پیروزی‌های جنگ تحمیلی/ برنامه ای جامع برای بهره گیری از ظرفیت مداحان وجود نداردمداحی مطیعی به مناسبت هفته دفاع مقدس/ "یک عده در آغوش زهرا جان سپردند"

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: موکب تسنیم مداحان اهل بیت عزاداری شهید حججی موکب تسنیم مداحان اهل بیت عزاداری شهید حججی شهید محسن حججی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۷۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این شهید پسردایی ۱۵۰ افغانستانی بود ! +عکس

به گزارش پارس نیوز، مدافع حرم «حامد بافنده» به سال 1366 متولد شد و از همان دوران کودکی همراه پدر و مادرش به مسجد رفت و آمد می کرد. همین آشنایی با مسجد او را به سمت مداحی و تلاوت قرآن کشاند و شروع کرد به سبک عبدالباسط تمرین قرائت کردن.

نوجوانی و جوانی شهید بافنده نیز در مشهد مقدس، به همین راه گذشت. پس از شروع جنگ سوریه و تجاوز تکفیری ها به خاک این کشور او علی رغم یک دختر کوچک تصمیم گرفت عازم دفاع از حرم حضرت زینب(س) شود اما هر کاری می‌کرد راهی برای او وجود نداشت. تا اینکه متوجه شد نیروهای افغانستانی در قالب لشکر فاطمیون می‌توانند به سوریه بروند. تصمیم گرفت  با آموختن زبان و لهجه افغانستانی هر جور که می‌شود خود را به سوریه برساند. 

همسرش ماجرای رفتن او را اینطور روایت می‌کند: «حامد» برای رفتن به سوریه مشغول یادگیری زبان افغانستانی شد، چون می‌خواست از طریق لشکر فاطمیون به سوریه برود و چون ارتباط خوبی هم با افغانستانی‌های اردوگاه داشت و برای شهدای آن‌ها مداحی می‌کرد و خیلی با آن‌ها رفت و آمد داشت، خیلی سریع به زبان افغانستانی مسلط شد. زمان اعزام که رسیده بود همه ایرانی‌ها که در لشکر فاطمیون بودند شناسایی و برگردانده شدند و «حامد» نیز در آخرین دقایق شناسایی شد، ولی نیرو‌های فاطمیون می‌گویند که «حامد» پسر دایی ما است، اگر وی را برگردانید همه ما 150 نفر با هم برمی‌گردیم و بدون «حامد» به سوریه نمی‌رویم.

بعد از عملیات که با موفقیت انجام می‌شود، «حامد» و دوستان برای انتقال شهدا با هم همراه می‌شوند، پیکر چند شهید فاطمیون را آماده انتقال می‌کنن دو مسیر را برای یافتن پیکر بقیه شهدا ادامه می‌دهند، در کنار جاده خاکی وی و دوستانش راه می‌رفتند که ناگهان متوجه یک تله کنار جاده می‌شوند. تخریب‌چی‌ها اقدام به خنثی کردن آن کرده و صدای انفجار در منطقه می‌پیچد، دوستان «حامد» متوجه شدند که وی وسط همان جاده خاکی در حالی که دست‌های وی باز و رو به آسمان بوده دراز کشیده است، ترکشی به شاهرگ گردن «حامد» خورده بود که همین باعث شهادت وی روز 3 اردیبهشت سال 96 همزمان با شهادت امام موسی کاظم(ع) شد.

منبع : تسنیم

دیگر خبرها

  • حریق منزل مسکونی در شهرک شهید رجایی مشهد  
  • بازدید رئیسی از بیمارستان شهدای یافت‌آباد/ رئیس جمهور به منزل شهید مدافع حرم رفت
  • حضور رئیسی در منزل شهید مدافع حرم آقابابایی
  • ‌حضور رئیسی در منزل شهید مدافع حرم آقابابایی
  • نامه سرگشاده محسن رضایی خطاب به محمد خاتمی/ بیانیه فلاحیان در مورد ارتکاب به قتل فرزندش
  • برگزاری محفل انس با قرآن کریم در منزل شهیدان خلیل سلیمی و محمدباقر سلیمی + تصاویر
  • دیدار مسئولان استان زنجان با مادر شهید سیدرضی+تصاویر
  • احتمال احیای داعش در منطقه تا چه حد جدی است؟
  • این شهید پسردایی ۱۵۰ افغانستانی بود ! +عکس
  • روایت شهادت محسن حججی از زبان پدر و مادرش + فیلم