Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@06:22:07 GMT

الزامی برای آموزش حضوری نداریم

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۴۸۲۳۸

الزامی برای آموزش حضوری نداریم

ایسنا/خوزستان رئیس آموزش و پرورش استثنایی خوزستان با بیان اینکه حدود ۱۵ درصد از دانش‌آموزان به صورت حضوری، ۵۵ درصد غیرحضوری و ۳۰ درصد به صورت تلفیقی (حضوری و غیرحضوری) تحصیل می‌کنند، گفت: باتوجه به شرایط فعلی، اختیار را به والدین دادیم و الزامی برای آموزش حضوری نداریم.

علی ممبینی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه مدارس استثنایی نیز همراه با مدارس عادی از ۱۵ شهریور آغاز به کار کردند، اظهار کرد: در ابتدا برای پروژه مهر برنامه‌ریزی کردیم؛ برای تعدادی از مدارس دستگاه‌های اتوماتیک ضدعفونی‌کننده دست تهیه کردیم و برای همه مدارس، مواد ضدعفونی‌کننده و گندزدایی خریداری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین حدود ۹۰ درصد کتاب‌های درسی را بین دانش‌آموزان توزیع کردیم.

وی ادامه داد: تاکنون حدود ۹۰۰ جلسه انجمن اولیا به صورت گروهی، مجازی و حضوری در خصوص بازگشایی مدارس برای والدین برگزار کردیم. حدود ۲ هزار و ۹۰۰ محتوای الکترونیکی میان دانش‌آموزان توزیع شد. همچنین تولید محتوا برای ۱۱ کتاب درسی کودکان استثنایی، به معلمان خوزستانی محول شد که موظف هستیم در یک بازه زمانی این محتواها را به سرانجام برسانیم تا سازمان آموزش و پرورش استثنایی در شبکه شاد بارگذاری کند. برای آغاز سال تحصیلی جدید همه خانواده‌ها را دعوت کردیم، جلساتی برگزار کردیم و به آن‌ها حق انتخاب دادیم که روش آموزشی فرزندان خود را انتخاب کنند. روش‌های تدریس ما شامل حضوری، مجازی (در بستر شبکه شاد) و تلفیقی (حضوری و غیرحضوری) است.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی خوزستان با اشاره به نحوه آموزش دانش‌آموزان استثنایی، گفت: حدود ۱۵ درصد از دانش‌آموزان به صورت حضوری، ۵۵ درصد غیرحضوری و ۳۰ درصد به صورت تلفیقی (حضوری و غیرحضوری) تحصیل می‌کنند. یعنی ۳۰ درصد از دانش‌آموزان هم به مدرسه مراجعه می‌کنند و هم از بستر شبکه شاد و محتواهای الکترونیکی استفاده می‌کنند.

ممبینی در خصوص نحوه برگزاری کلاس‌های حضوری گفت: دانش‌آموزانی که آموزش حضوری را انتخاب کرده‌اند، دو روز حضوری و یک روز در بستر شبکه شاد تحصیل می‌کنند. همچنین هر کلاس درس بین ۲۵ تا ۳۰ دقیقه طول می‌کشد. عموماً کلاس‌های درس استثنایی بسیار محدود و با حضور سه یا چهار نفر برگزار می‌شوند و از این بابت مشکلی برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی نداریم.

وی ادامه داد: به منظور نظارت بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی، روزانه از ۲ مدرسه بازدید می‌شود. ۱۰۰ درصد مدرسه‌ها فعال هستند و همه معلمان و کادر مدرسه به صورت حضوری فعالیت می‌کنند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی خوزستان در خصوص استفاده از سرویس مدارس، گفت: برای ۱۵ درصد از دانش‌آموزانی که آموزش حضوری را انتخاب کرده‌اند، سرویس ایاب و ذهاب در نظر گرفته‌ایم و کلیه هزینه‌ها را پرداخت می‌کنیم.

ممبینی با تاکید بر آموزش حضوری بیان کرد:  آموزش حضوری برای بچه‌های استثنایی بسیار بهتر از آموزش مجازی است اما برای برخی از بچه‌ها مانند اوتیسمی‌ها بسیار سخت است، چون قادر نیستند پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند. اما به بقیه توصیه می‌شود که حضور پیدا کنند، تا از آموزش باز نمانند. چرا که کلاس‌های درس استثنایی با جمعیت بسیار پایین تشکیل می‌شوند و همه پروتکل‌ها رعایت می‌شوند. با این حال اختیار را به والدین دادیم و الزامی برای آموزش حضوری نداریم.

وی در ادامه با بیان اینکه هیچ دانش‌آموزی نباید از آموزش باز بماند، افزود: اگر دانش‌آموزی نتواند در مدرسه حضور پیدا کند می‌تواند از دیگر بسترهای آموزشی استفاده می‌کند اما انتظار می‌رود که والدین با ما همکاری کنند.
 
رئیس آموزش و پرورش استثنایی خوزستان در پایان گفت: خوشبختانه امسال یکی از دانش‌آموزان نیمه‌شنوا در کنکور سراسری گروه تجربی توانست رتبه ۱۰۵ منطقه را کسب کند که در چند سال اخیر بالاترین رتبه‌ای است که توسط دانش‌آموزان استثنایی کسب می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دانش آموزان استثنائی درصد از دانش آموزان آموزش حضوری پروتکل ها شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۸۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه استثنایی دهگلان صاحب زمین چمن می شود

هاشم ناظمی جلال اظهار کرد: زمین فوتسال مدرسه احیاء دهگلان، سومین چمن مصنوعی (درون مدرسه‌ای) مدارس استثنایی استان است که تحول شگرفی را در فضای ورزشی این مدرسه به همراه خواهد داشت.

مدیر کل آموزش و پرورش کردستان گفت: این طرح ورزشی با تخصیص ۳ میلیارد ریالی از محل فصل پنجم اعتبارات معاونت تربیت بدنی اداره کل آموزش پرورش استان اجرا می شود.

وی افزود: این زمین در مساحت ۵۰۰ متر برای استفاده دانش آموزان با نیاز‌های ویژه به بهره برداری می‌رسد تا بتوانند در فضای ایمن‌تر به ورزش بپردازند.

ناظمی جلال یادآور شد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان شهریور ماه جاری این زمین فوتسال در قالب طرح شهید سلیمانی و با هدف ترویج ورزش دانش‌آموزی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به بهره‌برداری برسد.

مدیر کل آموزش وپرورش استان خدمت به دانش آموزان با نیاز‌های ویژه را ارزشمند ودارای برکات معنوی زیادی دانست و افزود: دانش آموزانی در گروه‌های معلولیت نیاز ویژه ذهنی، دارای آسیب شنوایی، چند معلولیتی، جسمی حرکتی و طیف اتیسم در این مدرسه مشغول به تحصیل هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی جدید
  • آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی از فردا
  • ۵ اردیبهشت؛ آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی جدید
  • آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی جدید از فردا
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرا می‌گیرند
  • مدرسه استثنایی دهگلان صاحب زمین چمن می شود
  • سومین چمن مصنوعی مدارس استثنایی کردستان بهره‌برداری می‌شود
  • آموزش رفتار‌های صحیح ترافیکی به دانش آموزان مدارس استثنایی
  • هدیه ۲۰۰ میلیون ریالی معلم قزوینی برای بازسازی سالن اجتماعات مدرسه